-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz goku888 #78913 üzenetére
A 60 cm az képátló, vagy polcszélesség? Mert azért ez sem mindegy. Amúgy ha tényleg képátló, és a tv-nézés nem szempont, akkor nem lenne gazdaságosabb döntés egy hdmi-s full-hd monitor? Persze valami normális, ips paneles.
Zolar: Attól is függ, milyen távolságról nézed. 24" az kb asztali monitornak ideális, konzolhoz szerintem kimondottan kevés. Én kicsi szobában sem szívesen adnám olyan 32" alá, az meg tévében manapság teljesen megfizethető.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
rdt89
addikt
válasz goku888 #78913 üzenetére
Nekem 5 éve egy 56 centis LG2250D FHD tv-m van, és eszembe se jutott még lecserélni, tökéletesen elégedett vagyok vele. Hozzá teszem, hogy mivel nekem közvetlenül a gép mellett van, így 30 centire játszok a tv-től, ami miatt nagyobbat már nem látnék át. Szerintem ez függ attól, hogy milyen messzire leszel a tv-től, mert ha már az ágyra vándorlok, ami 2 méterre van a tv-től, már nem olyan átlátható egy játék sem.
Az X-Box 360-nál egy 28 centis philips puttyonyos tv-vel nyomtam vagy 3 évig.Na az már kész öngyilkosság volt Főleg mikor barátnőmmel osztott képernyőbe nyomultunk.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Filmvilág
- Ukrajnai háború
- Projektor topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen monitort vegyek?
- Monitor hiba topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest