-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz yanesz #240584 üzenetére
Konzolt lehet beállítani otthoni konzolnak. Szóval az a probléma, hogy a te konzolod nincs beállítva a haverod otthoni konzoljának. Bekell lépni a haverod profiljába és a beállítások menüből kiválasztani, hogy ez az otthoni konzol.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
válasz yanesz #240590 üzenetére
Nincs mit. Egyébként felül az összefoglalóban sokmindenről találsz információt, érdemes a régi összefoglalót is átnézni.
/tudom, hogy ez a része annyira nincs szemelőtt, de pl onnan van ez a baromi hasznos folyamatábra is, amit minden tulajnak tudok ajánlani:
-
válasz beach head #240594 üzenetére
De mi nem jött össze? Mert ennyiből rohadtul nem derül ki semmi. Ha a sógorom felhív telefonon, hogy nem tud spagettit főzni, abban nekem nincs semmilyen információ. Mert mi is a probléma? Nem ismeri a receptet? Nincs otthon hozzávaló? Nincs tészta? Nincs víz? Nincs áram/gáz? Nincs tűzhely? Nincs tányér? A nemrég általam beillesztett táblázat melyik pontjánál akadtatok el?
-
válasz beach head #240597 üzenetére
De ugye most egy xbox konzolról van szó? Nem pl windows PC-n próbáljátok?
Ha családtagnak van egy profil felvéve, attól az előfizetés nem osztódik. Magyarul, ha az xbox konzolt beállítottátok otthoni konzolnak, (annak a profilján, akinek van aktív gamepass előfizetése,) akkor működnie kell. De! Csak ezen a gépen fogja tudni használni másik profil a gpu előfizetést. Ilyenkor már nem szabad másik gépet is beállítani otthoni konzolnak, mert akkor az első gép kiesik a dologból.Szóval szerintem ott rontjátok el, hogy nem jó profilhoz állítottátok be az otthoni konzolt. Esetleg nincs internet az xboxon.
-
válasz beach head #240600 üzenetére
Hát én tényleg nem értem, mert, ha tényleg így van, akkor működnie kell. Azt tudom még elképzelni, hogy a játék nincs telepítve és felhőből szeretnél játszani. Na ahhoz nincs semmilyen varázslat, az nem fog menni. Cloud gaming csak azon a profilon megy, amelyiken van előfizetés. Szóval lekell tölteni a játékot, akkor működni fog. Feltéve, ha tényleg ez a probléma, de más meg nem igazán lehet.
-
-
-
-
válasz Allien #240700 üzenetére
Azt nem tudom, hogy ajándékba meglehet e oldani, de érdemes musztiii-t megkeresni hardveraprón. Ő jó áron intézi, megbízható eladó. Az ajándékozás részét nem tudom, hogy hogy működne, de ő tuti képben van ezekkel.
-
válasz eL Geri #240779 üzenetére
Ha eladják az xbox divíziót, akkor sem történik semmi. A digitális cuccok ugyanúgy megmaradnak, ha új tulajdonos lesz. Az új tulajnak nem lenne érdeke bezárni az egészet, mindenestül. Ha meg mégis bezárja, akkor így jártunk. Használati jogot vettünk egy játékhoz, nem magát a játékot vettük meg. Ezzel meg mindenki tisztában van.
-
-
válasz lazioforever #240801 üzenetére
Szerintem is az a legegyszerűbb, ha teljesen új fiókot csináltok. Kell egy a szülőnek és egy a gyereknek is. Itt mindent megtaláltok hozzá, elejétől a végéig olvassátok át figyelmesen: [link] Sajnos a gyerek mindent bukik, de innentől kezdve lesz egy működő Microsoft emaile, annak minden előnyével. Egyszer kell jól beállítani a dolgokat és onnantól nem lesz vele gond. De tényleg olvassátok át azt a linket, és az email címet jelszót írjátok fel 3 helyre legalább.
-
válasz lazioforever #240813 üzenetére
Szerintem rossz topikba írt, mert több sebből is vérzik az írása...
a saját gyerek kód mellett kérte az emailhez tartozó kódot
Ez értelmezhetetlen.még este sikerült az email címre megkérni a pass változtatást
Ez is...persze nem emlékezett a gmail belépő jelszóra sem
Gmail email és jelszó párost szerintem nem is fogad el az xbox rendszer.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz drsanya #240828 üzenetére
Series topikban pont most volt róla szó. Kb az utolsó 50-100 hozzászólást olvasd el. [link] Ott ma linkeltem is egy megbízható eladót, őt érdemes megkeresni.
Szerintem a családi csomag felesleges, ha csak ketten használják.
Ami még fontos lehet, hogy Lego játékokban csak "hagyományos" multi van. Vagyis úgy tudnak egymással játszani, hogy egymás mellett ülnek a kanapén. Ehhez persze 2 kontroller kell.
-
-
válasz andrew-msi #240842 üzenetére
Párosítás gombot is nyomtad a konzolon?
-
válasz andrew-msi #240845 üzenetére
Hátha menthető még.
-
válasz bluebird9204 #240849 üzenetére
Addig nem, ameddig nem írod le a problémát.
-
válasz bluebird9204 #240853 üzenetére
Elméletileg bármilyen jó hozzá, amin megvan az összes gomb és analóg kar, ami az xbox kontrolleren is. Ha mondasz konkrét típust, ami neked tetszik, akkor valószínűleg megtudjuk mondani, hogy jó lesz e.
Késleltetés meg változó, valakinek jó, valakinek már játszhatatlan. Ezt csak éles tesztben tudod megnézni a saját lehetőségeid szerint. (wifi /mobilnet esetleg 5g) Meg ugye az sem mindegy, hogy mi lenne az eszköz? Asztali PC, mobiltelefon, tablet, smart TV stb. Ezeknek a specifikációja is sokat számít.
-
válasz huliganboy #240856 üzenetére
Szia.
Overcooked bármelyik része, ha bírod a veszekedést.
Bomberman bármelyik része, ugyanaz, mint az előző.
Legoból bármelyik, ami esetleg érdekli őket.
Minecraft is jó. De ehhez érdemes kezdő videókat is megnézni.
Minecraft Dungeons is jó lehet nekik, de az inkább harcolós /varázslós.
Ha kisebbek, akkor a Toy Story 3 lehet jó. A fiaim nagyon szerették.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
-
-
válasz penge111 #240960 üzenetére
Én azt mondom, hogy inkább 360+kinect. Arra tényleg voltak nagyon jó játékok. Mostanában már aránylag olcsón is beszerezhető használtan, de vásárlás előtt érdemes jól letesztelni.
A one szériás Kinect egy igazi hattyúdal volt, kevés játék jelent meg rá és azok is felemásan sikerültek. Beszántották az egészet, sajnos. One gépekből csak az első széria kapott natív Kinect támogatást, az újabbakhoz (one s, one x) már átalakító kell. Az viszont nem olcsó.
Esetleg hasonló élményhez jó lehet a Nintendo Wii is, ami szintén olcsó, de tényleg rengeteg jó játék van hozzá. Azok is főleg gyerekeknek. Viszont mai szemmel nézve a grafika nem túl acélos.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
-
Sziasztok. Sógorom keresne szimulátorosabb Rally játékot. Én meg ilyeneket nem ismerek. Olyasmi kellene neki, ahol elég jól lehet variálni a felfüggesztést, gumikat, ilyesmit. Dirt 2.0 ilyesminek tűnik.
-
-
-
válasz l.skywalker #241022 üzenetére
Before we leave...
-
-
válasz T 1000 #241043 üzenetére
Az egérhez és billentyűzethez NEM kell adapter, csak csatlakoztatod és megy.
A headset jó kérdés, mert azt nem látom a specifikációknál, hogy milyen csatlakozót használ. Ha USB-s, akkor nem fog működni. Ha jack, akkor a kontrollerbe kell dugni.
-
-
válasz T 1000 #241048 üzenetére
Adapter akkor kell, ha a játék alapból nem támogatja az egér és billentyűzet kombót. Mivel ez a megoldás felér egy csalással, ezért nem támogatjuk itt a fórumon. Gyerekek pár hét alatt beletanulnak a kontrolleres kezelésbe.
A headset működhet úgy, hogy a konzolra dugjátok az USB kábelt, de, akkor elég közel kell ülnie hozzá. Ha meg a gyerek fején van a headset, úgysem látja, hogy világít e, szóval szerintem tök felesleges. A jack csatlakozót csak a kontrollerbe tudjátok dugni.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
-
válasz ittakary #241073 üzenetére
Nekem one x-en volt egy külső wd hdd, 4 TB. Kb 3 évig, semmilyen problémám nem volt belőle. Mivel 3.5-es volt 7200rpm-el így pár másodpercet nyertem a betöltési időkkel is.
De az igazi változást az ssd jelentette.
Vannak olyan játékok, ahol tényleg sokat számít. Pl az utolsó 3 Assassin's creed, A Forza Horizon 4-5, Red Dead redemption 2,Gta 5, Witcher 3, stb. Ha van neked otthon egy felesleges ssd, akkor érdemes lehet azzal is megnézni. És utána dönteni, hogy mi a fontosabb. A gyorsabb töltés vagy a nagyobb tárhely.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Én azt nem értem, hogy miért nem megbízható eladótól vesztek ilyesmit? Ott van musztiii, többször ajánlottam már itt is, sok embernek, üzleteltem is vele. Soha semmilyen problémám nem volt és amennyire tudom, senki másnak sem. Mennyivel olcsóbbak ezek a "kulcsok"? Megéri pár ezer forintért kockáztatni?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- OTP Bank topic
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AliExpress tapasztalatok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Társasjáték topic
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest