Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    Tekintve minden diabetikus itthon még a lisztek is. (Apum cukros 60gramm ebédre, konkrétan egy egész pizzát betolhat és normális értéken marad a cukra. Ilyen szinten minden diabetikus itthon. :) DiaWellnes lisztek marha jól btw.) Erre mondjuk nehéz volt átállni de megérte főleg a lekvárok tekintetében, ha jól van befőzve még cukros is eheti mert amennyi marad a gyümölcs miatt benne szénhidrát annak a szívódását (glikémiás index) egy graham vagy teljes kiőrlésű kenyér nagyon szépen lehúzza.

    Pont nem az üdítőn fogok eret vágni ha szeretem az ízüket. :D
    Csak megjegyeztem zavar, hogy pont abból nincs light vagy mentes.

    Csapvíz nagyon kemény itt, kellemetlen. Vizet akkor iszok ha szomjas vagyok, ergo udvaron csinálok valamit, motoron is azt viszek magammal etc. Amikor épp semmit nem csinálok és nem átlag feletti a folyadék bevitel teljesen jók ezek az ízük véget.

    ------

    Witcher 3-ban ha segítek az őrnek vagy a parasztnak és legyaklom a farkast mi az istenért szecskáznak fel cserébe az örök? :D :D

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák