-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
adrian94
őstag
Nekem is ez volt a problémám, hogy csak forgott a kis kör.. Explorer-en keresztül bejelentkeztem és ott kérte, hogy írjam be a másodlagos emailcímem és arra kaptam egy kódot amit beírtam az oldalon, majd utána nagy nehezen sikerült... Kérte, hogy bankkártyát is adjak hozzá ..
De akkor ez "jó hír", hogy nem csak nekem rossz
-
gabormgp
senior tag
Amikor töltök le ugye egy játékot akkor ki van írva hogy ne kapcsolja ki a konzolt.És ahogyan töltöttem kikapcsoltam a kontrolleremet,egyszercsak azt vettem észre hogy kikapcsolt a konzol.Az nempara?
-
-
JohnLeslie
csendes tag
Sziasztok!
Xbox360 vásárlás előtt állok kíváncsi lennék,hogy nem szólnak e a hire esetleg árcsökkenésről a közeljövőben. A konzolvilágban néztem ki 1 500gigásat 2 db CoD játékkal 69.000ft-ért. Csak kicsit tartok tőle,hogy amenyire nincs szerencsém semmiben ugy majd a vásárlás uttán esetleg leszalad a régebbi generáció ára. Nos esetleg ha van erről vmi hir örömmel venném
-
szabacsik
őstag
-
whited
addikt
Hi everyone!
Miért van az, hogy van gold előfizetésem elvileg, de mikor tölteném le az AC BF-t, azt írja, hogy 30$-ba kerülHa nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
szabacsik
őstag
-
Hatvan9
senior tag
Ezzen most meglepödtem (ingyenes lett az AC BF) kb. 1 éve jelent meg.
Akkor ez lesz a februári free gold?Gombinyó:Értem, akkor ezt most mire kaptuk?
[ Szerkesztve ]
-
adrian94
őstag
Azt írják 1-2 helyen, hogy hackerek csinálják ezt az egészet, hogy ingyenessé tesznek játékokat.. szerintetek ?
-
adrian94
őstag
válasz hackeeeee #37221 üzenetére
Remélem csak valami hiba lesz és nem hackerek ... igaz most csak xbox.com-ról "vettem meg" az AC 4-et és Hupikék törpikék 2-t de remélem nem vonnak majd le később pénzt vagy esetleg törik fel a profilomat a hackerek vagy valami ... bár egy jó ideig úgy sem játszom ezekkel mivel nincs is most 360-am
Halo Waypoint és Rock Band Music Store is ingyenes...
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Nekem nem sikerül egyiket sem "megvenni", csak pörög chrome alatt, explorerben meg hibaüzenetet ad
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
skylaner
senior tag
Xboxon sikerült elindítani, jelenleg 1%-nál tart. Elég lassan jön le.
-
StLui
veterán
válasz skylaner #37226 üzenetére
Most próbáltam Xboxon, és nekem is elindult első próbálkozásra. Ha már elkezdte a letöltést onnantól már megvettnek minősül, akár törölhetném is szerintem, ha nem akarnám most letölteni.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
JohnLeslie
csendes tag
He he én is bevásároltam az akciós EA játékok közül is+ ACF pedig gépem kb 2-3 hét mulva lesz amikor hazaérek
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz gabormgp #37231 üzenetére
Igen. Legalábbis az biztos, hogy ha van letöltés, akkor nem kapcsol ki. De ha mégis szeretnéd, hogy kikapcsoljon, akkor visszakapcsolod, és login helyett leállítod a box-ot, és akkor kikapcsol.
Megnéztem:
Auto off: 1h
Background downloads: ON[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Tigi
őstag
Na, lejött az AC4 és a Smurfs is és ki is próbáltam őket.
Az AC4 magyar feliratos szerencsére.
Köszi mindenkinek aki szólt az ingyen játékok miatt.üdv.
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
mqm
senior tag
Sziasztok!
Egy speciális kérdésem lenne amit nem igazán tudom ,hogy hol tegyek fel.. Talán ide illik a leginkább!
Vettem nem rég egy xbox360 kontrollert és szeretne a gyerek vele játszani. Olyan játékra lenne szükségem ami egy 3 éves srácot lekötne és persze pc-n is megjelent nem csak xbox-on!
Köszönöm előre is a segítséget!
Üdv,
P. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz gabormgp #37234 üzenetére
Használat közben nyilván nem kapcsol ki, csak ha idle.
De az alapkoncepció az, hogy mondjuk van egy letöltésed, de el kell indulnod pl. akkor kikapcsolod a boxot, de attól ő megcsinálja a letöltést, majd utána kikapcsol.
A normál leállítás arra vonatkozik, hogy mondjuk bekapcsolva ott hagyod, akkor a beállított idő intervallum után, ha idle a gép, kikapcsol. Vagyis, Én ezt tapasztaltam.
Véleményem szubjektív...
-
NorDezs
senior tag
Van egy 4 DVDs Lost Odyssey játékom, természetesen eredeti, viszont a 4. lemez sajnos sérült, így nem tudom telepíteni. Szerintetek megoldható ebben az esetben, hogy leszedem valahonnan a 4. lemezt, feltelepítem, és az eredetivel játszok?
-
dilipok
veterán
válasz NorDezs #37240 üzenetére
ha annyira be tudja olvasni, hogy felismerje a lemezt, akkor lehet ra esely. Mondjuk szerintem egyszerubb, ha kolcsonkered valakitol es feltelepited onnan
urbanjozsi: Assasin's Creed IV
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
urbanjozsi
senior tag
Nem ér röhögni, de melyik jaték az AC4? 😊
Thx👍
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz urbanjozsi #37242 üzenetére
Assasin's Creed 4
-
NorDezs
senior tag
válasz dilipok #37241 üzenetére
Felismerni felismeri, de 50% körül elakad a telepítés. Akkor nem lehet gond, ha másolt lemezt teszek a boxba telepítés erejéig? Nem akarom tiltani, mert mondjuk neten nem játszok, de van rakat eredeti liveos játékom, és még szeretnék is
Illetve van valaki Szolnok környéki, aki kölcsön tudná adni a lemezt egy telepítés erejéig?[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
AC4 megszerezve Köcsi micro papa, most már tényleg kaptunk valami értékeset
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Döglött Róka #37249 üzenetére
Számomra komolyabb cím , vagy ILYEN értékű még nem volt... Dishonored ? meg volt , AC II (nem volr rossz) Reach oké , meg még talán a WII , ezeken kivül nem volt komolyabb cím max még a Halo 3 , de AC4 értékű játék nem volt (még ha hiba folytán is.)
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Nintendo Wii 64GB Fekete + Kék Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Nunchuck + Játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest