Aktív témák
-
Icewind
aktív tag
válasz ->Raizen<- #953 üzenetére
tftnél mindegy nem...? nemtom mit tudnék csinalni h magasabb hzn menjen
-
GyuZa
tag
válasz ->Raizen<- #944 üzenetére
mondtam én ilyet?
-
Eugene Roe
őstag
Én is most gyűjtök a Premium-ra itt a terv: megveszem azt + néhány eredeti játékot (GoW, Lost Planet) Live megy folyamatosan aztán egy év után flash + hűtés
Ez a terv, vétek lenne kihagyni a Live-ot... ha megunom, azon nyomban Flash!
Küldjetek már linket, hol lehet venni premiumot 85k alatt... mert volt a Konzolstudióban 79-ért de mindenhol felemelkedett vagy 5-10k-val...
Előre is kösziIt'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
STC Speed
őstag
válasz Eugene Roe #956 üzenetére
De míg 1 évig nem hűtöd jobban,addig egyre jobban megy tönkre(így remélni kell h flash elött tönkremenjen)
-
-
->Raizen<-
veterán
válasz Eugene Roe #959 üzenetére
Tölts a gépedre pár demót 10 15 nap alatt meg lehet nézni mindet kb meg a jobb videókat aztán sztem máris megunod! Nem érdemes várni a hűtésmoddal ha nem akarsz flashet nyomatni rajta legalább a klímát csináltasd meg! Az enyém ^^fullos^^.
-
->Raizen<-
veterán
válasz Eugene Roe #956 üzenetére
[link] 85K alatt van 84990 ^^
-
Eugene Roe
őstag
Köszi!
...
[Szerkesztve]It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
Eugene Roe
őstag
Klíma már van + én is tudom, hogy megfogom unni (a Halo csak DM 24 órán át, a Gears of War ??!! az mondjuk jó lehet, egy ideig) ''Megvettem'' a Gears of War-t használtan + kihasználom az ajándék Goldot az 1 hónap utána eldöl, max 4k-t veszthetek.
Mindenesetre, szerintem mindenki próbálja ki, akinek van rá módja...It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
->Raizen<-
veterán
válasz Eugene Roe #963 üzenetére
Én meg már azon gondolkodom hogy veszek egy zsír gépet és eladom az xboxokat.
(c2d 2 gb ram hd2900 xt stb ^^) -
Gebriel
veterán
válasz Eugene Roe #959 üzenetére
Nekem eredeti van és állitva használom mert,jelenleg máshogy nem fér el.
Napi 1-1.5 órát játszom max,nem hiszem hogy ez nagyon megterhelné a gépet.
Mivel nincs fleshelve igy nem nagyon izgat hogy megsül-e a gépem vagy nem.
Ha gari után ez még is megtörténe akkor....
fogom a kalapácsot,és kivégzem a Boxomat..... -
Balli
őstag
Lassan elavulom a gépem a játékok tekintetében, már pl. az uj Colin el sem indul rajta. Messze nem vagyok nagy játékos de azért néha jól esik egy kis game -haladni kell a korral...
Arra gondoltam hogy egy xbokot veszek ahelyett hogy felujitanam a gepemet, ami ettol visszatart az a kovetkezo:
- strategiai jatekokkal nem lehet vele jatszani tudtommal (pl Civilization, Heroes...)
- van kormanyom PC-hez ami nem jo hozza tehat pluszba venni kellene meg hozza
-lovoldozos jatekok iranyitasa eleg erdekes lehet eger nelkul. Meg padrol nem iranyitottam..
Pozitivum:
-eleg jo arban van mar, egy nagyobb kategiros video kartya araba
-megveszem a jatekokat beteszem es mar jatszok is, nincs a telepitesi, allitasgatasi mizzeria es nem kell felni hogy nem jol fut
-van egy LCD TV-m amin eleg elvezetes lenne nyomni a jatekot
Nem tudom mi legyen, mennyire idotallo meg a Xbox 360 egyaltalan? Billentyu+eger rakotese nem megoldhato ugye?Athens 2004
-
GyuZa
tag
Árban hosszútávon sokkal jobban jársz, mintha a pc-nél maradnál. A stratégiai játékok irányítása egész jól meg van oldva boxra (bár én idáig csak a C&C 3-at próbáltam), eleinte én is paráztam, hogy játszhatatlan lesz a játék... Mellesleg ha minden igaz készül vmi civilization boxra is. Én szintén pc-ről álltam át box-ra, anno agyba-főbe nyomtam a CS:S-t, szal az irányítás miatt ne parázz, meg fogod szokni, bár eleinte meglehetősen furcsa lesz.
-
Mr.Grincs
veterán
Az biztos, hogy árban az xbox 360 jobban megéri mintha egy ''fullos'' PC-t vennénk. Ennyiből nem raksz össze ''fullos gépet'' sőtt ennyiért csak egy VGA kártyát, vennél amit lehet valamire használni.....De sajnos fenn ál veszélye, hogy ''holnap kidobnak egy játékot ami már nem jó annak a vga kártyának mer nem megy 100 szálaékon rajta. És lehet gondolkodni egy új vga-n ami megint nem olcsó.
Ha eladjuk bukunk rajta nagyon sokat. Aki volt vagy van ilyen cipőben az tudja.
Én is most akarok beújítani egy XBOX 360at, mert így jobban kijövök majd anyagilag. De a PC-m mellette megmarad természetesen.
Én FPS és szimulátor játékokkal szokatm játszani PC-n és szerintem kicsit furcsa lesz megszokni eleinte, de idővel majd belejövök. Ahogy a kolléga is írta, hogy ő is félt, de utólag bele lehet jönni.
Nagyon sok konzolnak nincs PC-s ellenfele, ha az árakat viszonyítjuk egymáshoz.
Láttam a Quake 4et xbox360on és nagyon szép volt, kipróbáltam eleinte kicsit lassan bénáztam de 10 perc után már minden ment, nah azért nem annyira mint a billentyűzeten./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Gebriel
veterán
válasz ->Raizen<- #966 üzenetére
Akkor mit csináljak
Nyomjam non-stop,hátha lehal és akkor gariba ráteszik a hütést. -
Mr.Grincs
veterán
Ez olyan mint az intel vagy az amd procikhoz a gyári hűtő. Olyan hűtőt adnak hozzá ami optimális hűtést biztosít a cpu számára terhelés alatt is.
Gondolom ez is olyan hogy (terhelés) játék alatt jól hűt az xbox360 számára. Hiába jön ki meleg levegő, amíg nem füstől vagy nincs égett szag vagy nem olvad el addig nem lehet gond.
Nem tolnak ki magukkal az xbox szervízesek hogy alulméretezett hűtőt raknak rá, mert ez csak nekik lenne ráfizetés. A vevőnek meg egy örök életre tapsztalat hogy XBOX360 at soha mert ez és ez volt vele... szervíz és ez és az....Sőtt akkor is így fog hozzáállni a vételhez amikor remélhetőleg kijön majd egy újabb XBOX a 360 után.
Bátran játszál csak nyugodtan vele.
Én is haamrosan veszek egy ilyen csodát./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Balli
őstag
Koszonom a velemenyeket
Es szerintetek mennyire jovo allo az Xbox360, mert azert mar nem mai darab. Mikor kovetelhetik meg az ujabb jatekok egy ujabb gepet?
Lehet hulye kerdes de milyen kaliberu pc-vel egyenlo a teljesitmeny?Athens 2004
-
Eugene Roe
őstag
2 hát és jön az enyém is egyenlpre csak Halo2 + Gears, de elég is ennyi
Az irányítással semmi gond nincs FPS-ben egyedül a SNIPER-t nehéz kezelni... minden más egy hajszálnyit aimos!
Stratégia ami van, az szépen megy, + videókon szépen irányította a gyerek a c&c3-at... ez is megoldható
Hűtést érdemes úgy, hogy gari előtt 1 hónappal megcsináltatod a modot
Ugyanis mod nélkül + otthoni mod (50cm-es állóventillátos, vagy klíma) nélkül tényleg 100%-os halál...It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
Mákos7észta
aktív tag
Hello!
Xbox360 vásárlásán töröm a fejem, eddig meggyőzött, ezzel nincs baj. De az LCD-TV nekem húzós egy kicsit, így egy widescreen LCD monitorra szeretnék beruházni (19''-osra), mert az mindenképp olcsóbb, mint a TV. Ezt még meg is tudnám oldani, de egy a bökkenő. Hogyan tudnám használni a PC-met és a boxomat egy monitoron? Mert az sokkal költségkímélőbb megoldás lenne Pl. ha veszek VGA kábelt a boxhoz, akkor az milyen csatlakozóval van szerelve? Mert ha van egy monitor, amin két D-Sub csati van, akkor azon tudnám üzemeltetni a gépem, és a boxomat is egyszerre? Légyszíves segítsetek!
Előre is köszi! Üdvözletem.Csak óvatosan, még nem kávéztam..
-
Partizan182
senior tag
A nagy konzolos next-gen harc még csak most indult be,a box egyébként kb 1,5 éves.
Még egy 4-5 évig ez lesz, utána jön a köv. generáció.
PC-teljesítmény: nem nagyon lehet összehasonlítani, tök már architektúra. Ha a számok érdekelnek 3db, darabonként 3,2 Ghz-en ketyegő PowerPC CPU-core, Ati GPU 10 MB iszonyatosan gyors (500 Gb/s !!) beépített Rammal, unified shaderek, 512 megosztott memória.
PC-t mindenesetre még alázza látványban. -
GyuZa
tag
válasz Mákos7észta #976 üzenetére
írd be ezt a gugliba: kvm switch ez megodhatja a problémádat, ahogy az enyémet is megoldotta...
-
GyuZa
tag
válasz Mr.Grincs #973 üzenetére
Bocs, nem rosszindulatból mondom, de amíg nincs tapasztalatod ne állíts ilyeneket... Bárkit megkérdezel azt fogja mondani, hogy az x360 gyári hűtése egy rakás sz*r! (bocsánat a szóhasználatért) Hiába növeli az egy picit a fordulatot, NEM ELÉG! Az baj, hogy a forrasztás is elég pocsék a vga és az alaplap között, szal az okozza a fő problémát, hogy a nagy hő hatására a vga pár helyen elválik a laptól. Ez a hiba nem jelentkezik egyből, amint bekapcsolod a boxot, ez sajnos egy hosszú folyamat... Így egy jó hűtésmoddal ez a folyamat megállítható, vagy nagyon-nagyon lelassítható.
-
Gebriel
veterán
...nagy hő hatására a vga pár helyen elválik a laptól..
Ezek szerint ez hő dolog a hardcore játékosokat veszélyezteti leginkább aki napi 5-8 órát ülnek a gép elött.
Gondolom az én napi 1-2 órás játékom nem olvassza le a gépet,már csak azért sem mert akkor már rég nem forgalmazhatták az Xbox-ot.minőségelenörzés
Akki már belebuherál a gépbe annak már tök mindegy hogy még egy picit modosit rajta.
Gondolom a szervizsesek(nem a MS)most a virág kórukat élik hogy ilyen a box,sok ügyfél stb
GyuZa Te is az vagy nem? -
lono981
csendes tag
Üdv! Én is fogok majd a jövőben konzolt venni. Egy korábbi beírás miatt ragadtam billentyűt. Valaki azt írta hogy CRT monitoron 60 Hz-s csak a képfrissítés. Nos az nekem baj. Ugyanis semmi kedvem beruházni egy LCD moncsiba. Nekem megfelel az IIYAMA HM903DT-B CRT monitor is. Tehát ez nem járható út. Kérdésem: Tényleg csak 60 Hz a képfrissítés? vagy lehet a konzolon beállítani pl: 85 Hz, 100 Hz legyen? A moncsim egyébként 19 collos és képes megjeleníteni az 1920*1440 felbontást is 85 Hz-en! Előre is köszönöm a válaszokat.
-
->Raizen<-
veterán
válasz Partizan182 #977 üzenetére
Én úgy tudom hogy kb 256 gb/s az adatátvitele a vga 10mb-os ramjának! Tessék itt a tech spec a gépnek nem semmi a vga chip ''48 billion shader operations per second''
-
Eugene Roe
őstag
1-2 óra alatt is levállhat... ugyanis annyira gyorsan felmelegszik a GPU és a CPU, hogy meglágyul körülöttük a nyák (főleg a GPU) hullámosodik az alaplap (a gpu alatt is) mikor kihül, néhány forrasztás eltávolodik a GPU-tól aztán szépen lassan el is szakad tőle... megszűnik a kontakt és jön a 3 piros led... megjavítják 5-10k, vagy alaplapcsere 40k... ezért elengedhetetlen flash mellé a hűtés is. (nekem 20 fokos levegő fog rááramlani remélem segít, vagy barkácsolok 2*80mm-es ventit valami izére és a hátához teszem majd megoldom.
- jah nekem eredeti lesz , h amégis meghallna 1 éven belül jön a ''szállító'' és cseréli!
Lehet nem túl szakszerű a magyarázatom, de a lényeget átadjaIt'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
szlosi
tag
Sziasztok!
Egy ötlet nem flashelt gépek hűtésére.
A gép fekvő helyzetben van: Az oldalára ahol az a sok juk van oda kell rakni 2 db 8cm es ventit amik befújnak+ a hátuljára ahól jön a meleglevegő oda is 2db 8cm es ventit amik kiszívnak plusz egy fordulatszám szabályzóval megspékelni és kész
Nekem így van és hideg levegő jön ki belőle
Nem kell semmit barkácsolni mert a ventik megálnak simán az oldalukon is
A ventiket simán lehet egy adapterről táplálni......
Remélem segítettem
szlosi
[Szerkesztve] -
GyuZa
tag
Ott a pont Eugene Roe-nál... A ''ring of death'' (3 piros led) egyaránt veszélyezteti a ''koca''játékosokat és a hardcore gamereket. Ezt nagyon javítani nem tudják, csak újraforrasztják a vga-t, de az még a gyári forrasztásnál is rosszabb ezért viszonylag hamar, újból bekövetkezik a 3 piros ledecske... Egyébként nem vagyok szervizes és nem üzemeltetetek semilyen ''egyéni vállakozást''.
-
Mr.Grincs
veterán
Nincsbaj. Ezt látod nem tudtam, hogy ennyire komoly a baj hogy elvállnak a dolgok egymástól. És ha elválik a nyáktól és már nem garis a készülék az mibe fáj megcsináltatni?
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
szlosi
tag
válasz ->Raizen<- #991 üzenetére
Hát ja! csak nem valami olcsó mulatság
-
szlosi
tag
válasz ->Raizen<- #993 üzenetére
Be hát
Csak azért 23K is nagyon sok ahoz hogy úgy működjön a gép ahogy alapból kéne neki, ha nem ba***a el a MS
Na dehát ez van -
Mákos7észta
aktív tag
Hali!
Mivel már mondottam, hogy a boxomat és a PC- met egy közös monitoron osztanám meg, ezért kaptam egy választ, miszerint vegyek KVM Switch- et. Na az elve megtetszett, de nem igazán értem, mit hova kell dugni, és hogy kell váltani a funkciók között.. Szal adott az xboxom, amihez kapok kábeleket, de ahhoz, hogy a monitorra kössem kell VGA kábel (D-sub csatis, nem?). Eddig tiszta (kb). A monitor adott, és a PC is. A PC a mostani CRT monitoromra van kötve, a WideScreen TFT monitor később lesz beiktatva a boxxal együtt. Szóval ha veszek egy monitort, akkor hogyan tudom összekötni egyszerre a boxot és a PC- t KVM Switch- en keresztül? Mit hova kell dugni? Milyen kábelek kellenek hozzá?
Előre is köszi mindent!
Üdv.Csak óvatosan, még nem kávéztam..
-
GyuZa
tag
válasz Mákos7észta #995 üzenetére
Elvileg a kvm switch dobozában benne lesz minden szükséges kábel. Nincsen semmi komplikált a dologban, ha megveszed a switchet egyértelműen látszani fog, hogy mit hova kell kötni. Van 1 darab kimenet, ami megy a monitorba és a bemenetek között egy gombbal tudsz váltogatni, ezzel állítod, hogy melyik készülék képét akarod látni a monitorodon, ennyi... Egyébként a switchbe az egeret és a billentyűzetet is rátudod kötni, a hangot viszont nem.
-
Mákos7észta
aktív tag
Hell!
Köszi tényleg a segítséget! Arra nem is nagyon gondoltam, hogy fog a hang működni Ha a headsetet használom, akkor nem nagyon kell hanggal foglalkozni, vagy igen? De ha a boxhoz csak a monitor hangszóróit használnám, akkor elég a monitorra kötnöm a boxot, és kész, nem? A PC hangjai mennének a külön hangrendszerükön, és a box meg a monitor hangszórójáról menne. Nos, kábelezésben nagyon nem vagyok otthon
Ja, igen. Akkor ha KVM switch- et használok, akkor elég az egy D-Sub v. DVI bemenet a monitoron, igaz? Szal monitor --> kvm switch --> xbox 360 és PC, és monitor --> xbox 360 (hang) , és PC --> hangrendszer. És a KVM switch és box összekötéséhez kell a VGA kábel?
Bocsi, a sok béna kérdésért, de a kábelezés tényleg nem az én területem
Köszi mindent!Csak óvatosan, még nem kávéztam..
-
Balli
őstag
válasz Partizan182 #977 üzenetére
Még 4-5 évig birja Az nem rossz. Bár ha belegondolok még egy mostani csúcs konfig sem birja addig talán addig...
Az hogy jobb látványban jobb azalatt azt kell érteni hogy egy ugyan olyan játék pl.: NFS szebb garfja van Xboxon mint, mint PC-n ha mindent fullra állitok? Na be kell nézni egy MM-be...
Ugye minden játéka 16:9-re van optimalizálva és mekkora felbontással futnak?Athens 2004
-
lono981
csendes tag
válasz Yamaha R1 #986 üzenetére
Sejtettem! Hát akkor az én Grundig TV-mre lesz talán rákötve. Na az 29 collos és 100 Hz-es, ami nem bántja a szemet annyira. Ez is CRT TV és még 2002-ben vásároltam 200e Ft-ért! Igazság szerint én majd csak akkor vennék full HDTV-t, ha majd kb. 200e Ft-ra esnek az árai. Most ezek kb. 350-400e Ft-ért dobálják képmérettől függően. Nálam amúgy a 32 coll a minimum! Most igazság szerint választás előtt állok:
1. vegyek konzolt és kössem rá a TV-mre és játszak 2 évet legalább úgy, hogy nem láthatom teljes pompájában a cuccot. Azért 2 év, mert szerintem annyit kell legalább várni, hogy a full HDTV-k árai lecsökkenjenek az általam megfizethető árszintre.
2. vegyek most HD ready HDTV-t, ami még nem is igazi HDTV. Nem tudok, mert nincs zsetonom rá. Másra van, de erre nincs.
3. várjam meg mutterékat, hogy ők vegyenek HD ready HDTV-t. Nekik még egy régi videoton korszakbeli fadobozos TV-jük van. Szóval illene már modernizálni.
4.ne vegyek konzolt. Nem is tudom kihasználni, mert a megjelenítő eszközeim már elavultak.
Gyakorlatilag ez a legolcsóbb megoldás. És semmi kedvem leváltani a zsíros moncsimat és tv-met, mert szeretm őket és még nem értek meg a lecserélésre.
5. PC-ből meg már elegem van. Túl gyors a fejlődés és mire rászánnám magam a vásárlásra addigra már egy teljesen új technológia jelenik meg. Amúgy sem adnék a pc-m bővítésére 100e ft-nál többet. Nos, abból aztán naon hi-tech pc-t lehet építeni.
Nos urak, akkor mi legyen? Valami hozzáfűznivaló? -
lono981
csendes tag
1K
Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest