Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
-
riov
tag
Hi!
Egy 22" Wide monitoron vagy egy LCD TVn jobb a box képe?
*** Home office ***
-
medvegy
aktív tag
válasz ->Raizen<- #1955 üzenetére
22"-es tft-n nem tudsz 1080p-t, tudtommal.... 720p-t annál inkább.
Egy marhanagy lcd tv-n 1080p-ben sztem jóval jobb, bár személyesen tapasztalattal nem rendelkezem erről, ugyanis én 22"es tft-n tolom...FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
Djuree
félisten
válasz ->Raizen<- #1955 üzenetére
lcd moncsin nehezen van 1080p
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
F.B.I.
veterán
Van ha 24"-os az 1920x1080-ban lövi a képet. A 22"-os lcd nem jó megoldás mivel a legjobb képminőséget 1650x1050-ben adja le. Sajnos az 1650 pont az 1368 és 1920 között van ezért közelről nézve (1,5 méter vagy azon belül kicsit függőleges csíkos a kép) kicsit élvezhetetlenebb. Jobb megoldás egy 19"-es wide lcd vagy egy nagyobb lcdTV az 1368x760 vagy 1280x720 beállítás miatt. Mondjuk a 22"-es mellett szól a korrekt ár kb.50K.
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Djuree
félisten
ezt nem tudtam. akkor lehet rádobtam volna még lóvét és vettem volna egy 24"-osat. na mostmár mind1. nem olyan rossz ez, én nem látom a csíkokat, mondjuk kb. pont 1,5 méterről nézem.
faterék venni akarnak lcd tévét, majd jól lenyúlom tőlükLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Dread
tag
media marktba tényleg 3 ezer forint a vga átalakito? mert akkor már megyek is a westendbe
UT2004 és xDk rulz!
-
medvegy
aktív tag
Valóban a 24"-es a legjobb megoldás a tft-k közt, csakhát kúrvadrága. De, hogy a 22"-es esetében milyen "függőleges csíkokra" gondolsz azt nem tudom. Ugyanis én kb 3-4 hónapja tolom egy 22"-es samu 226bw-n, kb 1m-ről nézem, és semmiféle csíkokat nem látok (a látásom tökéletes). Próbáltam haver 20"-as tft-jén is de nekem az a 22"-es után kicsi volt. Persze nagyobb felbontás értelemszerűen jobb, szóval mégjobb lehetne, ha a box támogatná az 1680*1050-et (egyes pletykák szerint ez egy dash update után meglesz). Én azt mondom, ha valaki tft-n akár játszani akkor minél nagyobb, annál jobb. Ha telik a 24"-esre... akkor vegye, 1080p-n nem lesz semmi élmény. De ha 19"-eset vesztek, azon is igen élvezetes lesz.
Mégvalami: 22"-est 50k-ért nem kapsz (újonnan), 60k körül indul... de azokat (Mirai, V7, HannsG...) én kerülném, 10-20k-val többért már jóval megbízhatóbb márkák közül válogathatsz (Dell, Samsung, Asus, ViewSonic...).[ Szerkesztve ]
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
F.B.I.
veterán
válasz medvegy #1963 üzenetére
Megsúgom semmi baj a Hanns-G-vel. Amúgy 51K-ért hozok neked 22"-es ACER-t az se szar. Nem kell mindig a nagy nevekre adni. Prémium kategóriában alkotnak kiemelkedőeket de a "te is megtudod venniben" jók ezek is. Úgy se látod a külömbséget.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
amol
addikt
Sziasztok!
Mi az aktuális álláspont xbox360 melegedése stb. terén? Hallottam voltak gondok.
Gondolkodom egyen, fukarék most fogják nyomni az Elite változatot 80-ért.
Régi crt tv-n vagy 17" monitoron mennyire élvezhető?
Hol érdemes nézni "okos" változatot?thx
-
desolator
senior tag
Tudnátok tapasztalatokat mondani ixtreme flash-es gépekről? Mennyire van vele probléma a backup játékok olvasásakor, csak mert sok helyről hallom, hogy sok játékot nem olvas be. Erősen gondolkodom hogy átflesheltetem a gépem ixtreme-re mert sűrűn nyomulok live-on és parázok a bantól.
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
Djuree
félisten
ha valakinek még nincs gépe akkor nyomás:
fukar[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
->Raizen<-
veterán
X360 eléggé melegszik muszály megcsinálni a hűtés vmoddolást de ezt minden valamire való konzolokkal foglalkozó boltban meg tudnák csinálni. Az új verziós xboxban amit falconnak becéznek abba már 65 nanós cpu van de 2008-ban jön a 65 nanós gpuval ellátott gép amivel nem lehetnek gondok. Ha most veszed az elitet akkor ha az jövőre pl behal akkor sincs para mert a szervizesek már az újfajta alaplapot tennék bele amiben mind2 chip 65 nanós és annak is át lesz dolgozva a hűtés elvileg majd halkabb lesz. Én játszottam elég sokat a tvmen egész nyáron nem volt olyan gázos. Aztán egy 17"-es crtn játszogattam de a látható képméret csökkent amiatt hogy minden x360-as játék 16/9-es képarányra készült és nem tudtam úgy belőni a képet (widescreenbe) hogy a kerek dololgok csak enyén legyenek eltorzulva a játékokban. Most egy 22"-es crtn tolom de ezt sikerült belőnöm tök jó 56 cm-en tolni a gémeket! Ahhoz hogy teljesen látható legyen a kép alul felül fekete csík nélkül ahhoz crtn azt kell csinálni hogy 640-480ba teszed a felbontást xboxnak és akkor jó lesz az már más kérdés hogy pixelhegyeket fogsz látni. A jobb módszer ha veszel egy újabbfajta mondjuk acer widescreen tft lcd monitort 19"-be de 50kba van ... A gugli a barátod keress konzolos boltokat vagy nézegesd az apró újságot okosítás ügyben. (xbox360.lap.hu)
-
Todvard
csendes tag
Sziasztok, valaki meg tudna mondani, legyszives, hogy lehet-e az Xbox360-al netezni és email-eket olvasni valahogy?
Köszi
-
medvegy
aktív tag
Magam is occsóért szereztem a tft-t, haver hozta nagyker ár + 10%- ért, így kóstált 65k- akkor, most 60k körül +lehetne venni nála... Fent viszont konkrétan az edigital áraival példálóztam, mert valszeg a legtöbb mezei vásárló nem a havertól vagy PH!-ról fog monitort venni.
Abban igazad van, hogy képminőség terén azért oriási különbségek ebben a kategóriában nincsenek, a TN+film panel sokmindennek a korlátja. De azért az se mind1, hogy csak vga csati van e vagy dvi esetleg hdmi is mellette. Aztán az se mindegy, hogy milyen a kontrasztarányod, válaszidő, fényerő, vagy hogy a háttérvilágítás mennyire zavaró stb...
Szóval én részemről nem tenném arra a fejem, hogy úgysem látható különbség.[ Szerkesztve ]
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
F.B.I.
veterán
-
amol
addikt
válasz ->Raizen<- #1969 üzenetére
Köszi mindenkinek.
Lehet hogy akkor inkább megvárom a 2008-as modellt, új tv-t vagy monitort most nem akarok venni és verekedni sincs kedvem érte
Csütörtökig még eldöntöm. -
Tibojka
csendes tag
sziasztok,
egy kis segítséget kérnék. A közeljövőben tervezek xbox 360-at venni mégpedig az elitet.
Kérdésem lenne, hogy létezik már valahol flashelt elite?
Elitre lenne szükségem mivel ennek van hdmi portja...jah látom itt is tejed a hir hogy 80000 az elite Ezért kéne nekem is tudni, hogy lehet-e flashelni...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz ->Raizen<- #1969 üzenetére
Egyáltalán nem muszáj megcsinálni a hűtés modot... Ha meghal, legfeljebb elviszik prágába, oszt visszajön már gyárilag modolt hűtéssel. A fene se baxa el a garit.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
lac-y
csendes tag
Van már Premium is hdmi-vel, vagy ez akkor hogy, van?! Ez már az új változat lenne akkor? (Persze jó lenne 80-ért egy Elit de gondolom azért biztos nagy lesz a harc)
XBOX 360 Premium pack (HDMI kimenet ! )
http://www.uberkonzol.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=931[ Szerkesztve ]
-
lúzer
veterán
És van olyan hely ahol garis de flashelt?
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
->Raizen<-
veterán
Nah srácok kijött a PES 08 ez az év focis játéka ajánlom mindenkinek!
-
Eugene Roe
őstag
Devil May Cry 4 kicsit jobb játék mint az
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
Dread
tag
hogy megjártam.........
vettem media marktba vga átalakitot, hogy rátudjam kötni a 17es crt monitoromra a boxot, erre nézem a vga kábel ami kijön belöle az bele van épitve a monitorba, magyarán nemtudom hova dugni az xboxot, fu tök mérges vagyokUT2004 és xDk rulz!
-
-X360X-
csendes tag
Hi all!
Van egy X360 am de most meghalt ( 3 LED hiba ). Valaki megtudná nekem mondni a szervíz pontos címét és tel számát? Mert nekem a használati utasításba pecsételték le a garancia részt,de ott nincs semmi szervíz cím. Ja és külön garancia papírna kellene lenni hozzá??? Segítsen valaki.
-
Djuree
félisten
válasz ->Raizen<- #1991 üzenetére
inkább a fifa, sokkal jobb.
DMC4-et meg hagyjuk. esztelen szar az egész. sajnálom aki ilyenekkel játszik.
[ Szerkesztve ]
-
Dread
tag
UT2004 és xDk rulz!
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs