- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Remiel #43276 üzenetére
Én xbox 360at vennék mindenképp. A 3 év gari az elég húzó érv egy műszaki cikknél. Nekem 3 boxom volt és lesz 4. is. A kontrollere nekem jobban kézreesik és egyszerűbben kezelhető, mint a PS3 é, szerintem. Nagyon meg voltam elégedve a gépeimmel, imádtam őket. A legjobb választás. Sok húzó cím van. És a HDD ről menő játék sokkal gyorsabbá teszi, mintha dvd ről olvasná a dolgot. Értem ezalatt a grafikák, menük stbk betöltése.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mankó
veterán
Valaki tud olyan megoldást, hogy a bannolt boxon lehessen telepíteni game-t a hddre?
Minden megoldás érdekel.
Köszi -
Mr.Grincs
veterán
Add el és vegyél újat. Nem ér annyit. Semmi értelme a szarból várat építeni. Elvileg meg tudják csinálni de kitudja mennyiért. Eladod hozzáraksz még egy kicsit és veszel egy használtat vagy újat ahogy tetszik neked.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Crazyman33
senior tag
válasz Mr.Grincs #43303 üzenetére
Szerinted azért kérdezte mert annyi pénze van, hogy csak úgy le tudja szarni és kipótolva venni egy másikat? Szerintem nem, és nem egy ilyen embert ismerek. Én is hitelből vettem a gépet. Nekik/künk az a szarvár is vár, mert legalább az övék/miénk.
Bírom az ilyen tanácsokat, nagy segítség.
[ Szerkesztve ]
Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Crazyman33 #43305 üzenetére
Igazad van. Bocsi elég szar választ adtam az ilyenbe meg nem nagyon gondoltam bele.
Csak én azt mondom, hogy ilyenre nem költenék igazából. Meg amikor nekem lebannolták a boxom, akkor egyből elpasszoltam. Azt sem biztos hogy meg bírják csinálni 5K ért.
Na mindegy, mégegyszer bocs./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Def26
félisten
válasz Djuree #43307 üzenetére
Gondolom a dashboardra gondolt. És ha nincs netre kötve, esetleg régi fw (gyári) van rajta, akkor akár meg is lehetne csinálni. Szvsz előbb utóbb ez is meglesz.
Azt mondjuk nem értem minek kéne magyarítani azt a pár szót, nagyon bonyolultak lehetnek ezek a szavak: games, videos, meg a my box.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
xbox360gamer
csendes tag
sziasztok.
Eladnám a gépemet és kiváncsi lennék hogy szerintetek mennyiért tudnám.
Vázolom.2009 január 23 án vettem falcon alaplaposan arcade-ot....Nem is kell mondanom, hogy tönkrement/3 led/ kicserélték jasperre és most van rajta teljeskörű garancia 2011 jan 23 ig és 3 ledes gari 2012 ig..Jó állapotban van semmi karc semmi nincs rajta, viszont nem adok hozzá se memo kártyát, se joyt. A memo kártya kell, mert ha nincs spanomnak frissitése akkor le kell szednem a vinyomat.A joyt meg én járattam be az én kezemre van állvanos szerintetek mennyiért lehetne eladni?[ Szerkesztve ]
Az általam hìrdetett termékek csak SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL kipróbálás után vihetők el.
-
Markoka1993
tag
válasz Remiel #43281 üzenetére
Van egy-két játék ami nagyon hasonlít a god of warra. Pl DarkSiders... Amúgy most én is azon gondolkozom, hogy melyiket érné megvenni. A ps3 mellett szól a Blu-Ray, tölthetős kontroller( nem mintha az a 30s-es elemcsere gondot okozna )
xbox: Kényelmesebb kontroller( a ps3é sztem túl könnyű, meg valahogy az xboxé jobban kézreáll). Jobb játékok( SZÁMOMRA!), jobb a live, több ismerősömnek van, jobb a grafikája, okosítható( ez is szempont valakinek).
Ha az MMOk érdekelnek, szerintem rakj össze egy belépő szintű pc-t, és akkor azon tudsz mmozni+ veszel egy konzolt, és akkor azon tudsz játszani a nagyobb gépigényű játékokkal.xbox360gamer: Hát, ha nem adsz hozzá se joy-t, se memókarit, akkor szerintem olyan 38-40-et megér.
[ Szerkesztve ]
live gt: Markoka1993
-
Mr.Grincs
veterán
válasz xbox360gamer #43310 üzenetére
Olyan 20-25K max, körülbelül.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz xbox360gamer #43310 üzenetére
A 38-40-en meglepődnék, amit itt a kolléga írt.
42900 egy új arcade egy db játék is van hozzá. Ebből levonom a játék, memkari, joy 42900-kb15000= 27900, ennél csak olcsóbban venném meg kéz alól
Mr.Grincs ára maximálisan reális![ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Mr.Grincs
veterán
Az a baj ha bannolt akkor nem sok ember veszi meg. Vagy fene tudja azt se sokkal többért lehetne eladni 30 35k.
Lehet super elite is az értékét nem növeli meg sehogy sem, ugyanúgy használhatatlan online játékra és teljesen korruptá válik. Ha vinyó lenne többet érne de így nem nagyon ér többet.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz xbox360gamer #43317 üzenetére
Pü megy.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Az a baj, hogy érezhető a különbség. Vagyis az nem baj mert köztudott, hogy a hddgyorsabban olvas sokkal mint egy dvd meghajtó. GTA 4nél érezhető volt a különbség. Én minden játékot csak hdd ről játszottam.
-
Szögecs
csendes tag
Sziasztok! Mennyi az esélye, hogy előjön egy Jasper alaplapos Elite gépnél a 3 ledes hiba? Konkrétan erről a gépről lenne szó: [link]
Kösz a választ!
Szerk: a 3 éves garancia tartalmazza a 3 ledes hiba javítását?
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
szoti27
tag
Sziasztok megtudnátok nekem mondani hogy mi a kulombség a elite es a sima arcade kozott? köszi
-
sch_a
addikt
-
KraRe
aktív tag
Sziasztok!Szerintetek mijen xbox-ot vegyek??mert már vol 2 arcade-m,mind a 2 2006 os és 2007-es volt,de mindkettő meghalt 1 hónap alatt,kemény kockulás következményeként!
az új jasper alaplaposok már jobban bírják?vagy inkább vegyek elitet??KÖSZI!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Szögecs #43322 üzenetére
99% hogy nem lesz 3 ledes ha meg igen akkor ott van rá a garancia. Feltéve ha nem flashelteted ki. 1+2 év gari van a 3 ledre és az E74 hibára.
Ha heréled akkor adsz a szarnak egy pofont és akkor nincs rá gari.szoti27: Az elite géphez van 120as vagy a super elitehez 250es vinyó, internetkábel.
Az arcade packból ezeket mind kihagyják.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Mostmár csak jasper lapos vasak jönnek ki. Én egy zsír új elitet vennék. Ezek már sokkal jobban bírják mint az előzőek. Itt is a lényeg hogy jól szellőző helyen legyen.
Elitet vegyél mindenképpen. Tehát ha veszel elite gépet akkor ahhoz japser lapos lesz,/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
szoti27
tag
Szoasztok sztetek megéri venni egy 3 ledes hibás xbox ot es mergjavitatni?
-
szoti27
tag
ertem köszike es kb mikori modelekben van mar jasper alaplap?
-
Roland18x
tag
Ha ne talán érdekel valakit.: Darksiders eladó.
-
ggf8600gts
tag
Sziasztok!
Most vettem meg a Darksiders-t. Van benne ez a képtörési probléma. A THQ állítóleg kiadott egy frissítést, amit automatikusan felajánl a játék. Én installáltam a hard drive-ra de nem ajánlott fel semmiféle frissítét. A játék eredeti semmilyen warezolt eljárást nem alkalmaztam a gépen soha. Hogy tudom frissíteni, hogy ne legyen képtörés?
Az átvezető filmekben nincs jelen a probléma. -
StLui
veterán
válasz ggf8600gts #43339 üzenetére
Live-ra be vagy lépve?
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
ggf8600gts
tag
válasz ggf8600gts #43341 üzenetére
indítsam el lemezről a játékot?
-
dunc
nagyúr
válasz ggf8600gts #43339 üzenetére
Nézd meg 1280x 720 ba,a dead rising egynél ebben a felbontásba megszűnt a törés.
-
Def26
félisten
-
Mankó
veterán
Gyors kérdés: Az elite xboxnak tartozéka a hdmi kábel? S ha nem akkor mennyibe kerül az aranyozott verzió?
-
Daert
őstag
Hali.
Ma egy elit gép tulaja lettem.Zsír új a cucc.
Kicsit meglepődtem hogy magyar nyelvet nem tudtam kiválasztani,de gondolom ez normális.
Arra lennék kíváncsi hogy mire figyeljek a gép használatával kapcsolatban?
Ez életem első konzolgépe.
Az első hozzászólásban olvastam; játék után a Dashboardban kell járatni a gépet hogy hűljön egy kicsit.Ez mi és hol találom a menüben?
Mennyit időt lehet vele biztonságosan játszani(panel hőmérséklet~22-23C° )
Neten nem tervezek játszani,de mégis bekapcsoláskor Avatart kellett választani,nevet adni neki.Ez minek?
Játék után visszalépek a főmenübe,itt tudok választani kilépést vagy a főkapcsolóval kapcsolom ki a gépet?
A regiókódnak mi a jelentősége?
Milyen játékot szabad venni,PAL szabványút,vagy nem lényeg?
Bocs amiért nagyon láma vagyok a témában,de csak most kezdek vele foglalkozni -
Def26
félisten
1. Ezt olvasd át.
2. Ha eredeti játékokkal nyomod, vagyis nem flasheled ki akkor nyugodtan használd amennyit csak akarod, mert 3 év garancia van arra a bizonyos 3 ledes hibára. Ha elromlik akkor felhívod az MS telefonszámát és megbeszéled velük, hogy mi a további teendő.
3. Dashboard az Xbox 360 "operációs rendszere" vagyis magyarán a főmenü.
4. Minek avatar? Passz, ezt kitalálták, és ránk erőltetik mint az adót. El lehet vele bíbelődni, és ha fent vagy Live -on akkor látják a többiek is az avatarod, természetesen te is az övékét. Fel tudsz venni barátokat, tudsz velük csevegni mikrofonon keresztül és persze tudsz velük játszani online. Avatarodra vásárolhatsz mindenféle dolgokat, ruhákat kedvenc játékodból, háziállatot stb.
5. Kétféleképpen lehet kikapcsolni a konzolt, kikapcsoló gombbal vagy a kontroller középső gombját nyomva tartod 5mp-ig.
6. Régió kódról, mit mondjak? Nálunk csak az Európai vagy a region free lemezek jöhetnek szóba. Elég sokan rendelünk játékokat innen, hogy ne a magyar pinceboltok zsebét növeljük, mert sok esetben még a posta díjjal is olcsóbban jössz ki, ha kintről hozatod a játékokat. Innen is rendelhetsz, de itt már figyelni kell a régió kódra.Még annyi, hogy a warez ezen a fórumon tiltva van.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Magyar nincs
Semmire, max ha lehet fektetve használd
dashboard maga a menü, de ez a járatás hü..eség, főleg egy új, jasperes gépnél, de amúgy sem ért semmit senkinek
akármennyit
netre kösd, mert frissíti magát, és a játékokat is, de jó a live is, az ingyenes silverrel is letölthetsz demokat
így regisztrálj livragrégiokód gondolom az hogy usa játékot nem feltétlen játszik lett egy eu-s gépen
eu-s játék legyen ennyi elég
-
kormi0312
senior tag
sziasztok,
nem találtam jobb helyet a kérdésemnek, így bátorkodom itt feltenni.
a call of duty: mw2-ben ha ugyanazon gépen ketten osztott képernyőn játszunk, hogyan lehet megoldani hogy botokat is berakjunk a csatamezőre?
köszi előre is!
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest