- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- AMD FX
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
A vinyó az nem szokott csörögni meg zógni. Mondanám, hogy szedd szét és takarítsd ki, mert tutti lapátolni lehet a port..
De ha szétszeded akkor egy venticsere is kéne. Nekem amikor meghalt a ventim vagyis kezdett megdögleni kerregett nagyon hangosan, elsőnek csak ritkán, majd végleg egyfolytában kerregett.. Aztán vettem hozzák 2K ért egy újat szétszedtem kitakírítottam, betettem és jólett. Konzolszervízbe többet is elkérnek ha ott ők csinálják meg. Anyagár +munkadíj + lehúzásidíj+ ha garis akkor matrica le-föl tételi díj Ha házilag csinálod akkor csak az alkatrész kerül pénzbe./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
Aktív témák
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest