- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
-==Balazs==-
csendes tag
Sziasztok.
Egy kérdésem lenne.
Játékok tokjára ugye fel vannak írva HD felbontások, 480i,720p,1080i / 480p,720p,1080p.
Ezt általában azokra is felírják újonnan, amik 720p-sek, ahogy hallottam nem sok játék van ami natív 1080p-s.
Azt értem hogy felskálázza 1080p-re, de attól az még nem lesz igazi.
Kérdés: Miből lehet megállapítani hogy mekkora felbontásban van a játék a lemezen?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz -==Balazs==- #13051 üzenetére
Ezt általában csak a fejlesztőktől tudod, vagy elmondják, vagy nem.
-
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
válasz (Kolombusz) #13055 üzenetére
Ez ugy tunik a szabad szemre van bizva, HDMI kabellel be lehet loni az Optimal Resolution-t, ott kivalaszthatod jobbik esetben, hogy milyen felbontast szeretnel.
Valahogy igy.ps: Bar en megvettem a majkroszoftos HDMI kabelt es nem adott lofasz lehetoseget sem, raboktem az Optimal Resoultion-ra es kidobta, hogy nesze baze 720p. /Pedig az LCD TV-m birna az 1366x768-at/.
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
-==Balazs==-
csendes tag
válasz (Kolombusz) #13052 üzenetére
Értem, köszi.
-
richwar
csendes tag
hali
szar a headset
ezt is kicseréli a M$???tnap áramkingadozás miatt bevillant a 3led mondtam öcsémnek h na erre van 3év gari a többire csak 1 év
azt kérdezte ha évente tönkre menne a box magától akkor az 1év gari mindig meghosszabbodna? -
GyuZa
tag
válasz tiv83us #13056 üzenetére
Próbáld végig az összes hdmi bemenetet, ha esetleg idáig nem tetted meg. Eleinte én is furcsáltam a dolgot, mert csak 720p-re rakta a rohadék. Szereztem kölcsönbe vga kábelt, azon meg ment natívban. Ezek után vga kábellel használtam, mert nagyon szembetűnő volt a különbség, aztán átkötöttem a 2-es hdmi bemenetre és voilá máris ment arról is natív felbontásban a cucc.
-
richwar
csendes tag
válasz (Kolombusz) #13064 üzenetére
viharra ott a biztosító csak számlára venni kell egy újat de akkor megvenném és a rosszatt meg leadnám M$-nak
hmmm.... így lenne itthon 2 box systemlink vagy eladnám 40e-ért egy prémiumot sztem lenne rá vevő -
tiv83us
veterán
Az az igazsag, hogy nem csunya ezzel az a HDMI kabellel, de mivel ugyanugy 720p-re teszi, kulonbseget nem nagyon velek felfedezni.
Megjelenik a beallitasoknal az "Optimal Resoultion" opcio, rabokok es radpbja 720p-re.
Raadasuk a hanggal is bajok vannak azota, sokszor tapasztaltam, hogy csuszik a hang COD4, Mass Effect, ahogy lovok ra egy mp-vel jon a hang. A Rock Band meg ossze-vissza csuszkal, akarhogy kalibralom, a dobot elobb kell utni, hogy ne ess ki..stb.
Szoval nem vagyok tul elegedett.
Mar kiprobaltam mas HDMI bemeneten is, valtozas nincs. Egyelore visszatertem a kompozitra...
Azert koszi a valaszt, meg nehany dolgot kiprobalok.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Peat;)
veterán
Holnap vagy megveszem gta4-et vagy nem. Újonnan 11e-nek írják a joystationben, ez már olyan ár amiért komolyan gondolkodtat, de félek hogy megunom...úgy látom amilyen nagy hévvel jött ez a cím olyan gyorsan feledésbe merült.
Valami régi cím nincs ami kötelezően pótolandó kategória és akció/kaland játék? Mass effecttel még várok, hogy olcsóbb legyen, tehát attól régebbiek érdekelnek. Inkább vennék kettő klasszikust egy gta4 helyett. -
GyuZa
tag
válasz tiv83us #13066 üzenetére
Nem feltétlenül csúnya, de ugyebár lcd-s megjelenítőn, legyen szó monitorról, tv-ről, stb... nem valami szép, ha nem natív a kép megjelenítése. A 720p ugyebár 1280x720-as felbontást jelent, míg a natív kép 1360x768. (hd ready-s lcd tv-k esetén) Szinte nevetségesen kicsi az eltérés, ám mégis sokat számít. Azok után, hogy a vga kábellel kapott natív képet láttam, soha nem kötöttem volna vissza hdmi-re, csak egyetlen okom volt. A vga kábellel kapott kép nekem elég zajos volt a környező kábelek, és a kábeltv miatt...
-
GyuZa
tag
válasz tiv83us #13073 üzenetére
Sajna más ötletem nincs... Elinte én csak 1 bemenettel próbálkoztam. Érdeklődtem az lcd tv-s topikban és egy szaki olyan erősen kitartott amellett, hogy hdmi-n keresztül is a megy a natív, hogy mondom megnézem másik bemeneten is. Az 1-3 bemeneten nekem is csak 720p-re rakja, viszont a 2-esen engedi optimal resolution-on a natívat.
-
Gaben92
őstag
[E kerdesben eme topicban nem tudunk segiteni. Szorri.]
[ Módosította: tiv83us ]
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
feka007
veterán
válasz (Kolombusz) #13077 üzenetére
beszótá?
1ébként kösz b+ -
bwoay
nagyúr
válasz (Kolombusz) #13077 üzenetére
amúgy ez a gyakorlatban szerintem van két hét is
(aszittem elméletben is annyi)[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
bwoay
nagyúr
válasz Peat;) #13085 üzenetére
Egyik legjobb sandbox game boxra,
le is térdeltem a gyönyörtől, mikor végre be tudtam szerezni 8 rugóért...
Abszolút első volt a listámon.
Most szerintem a Prototype lesz ehhez hasonló,
bár az sokkal erőszakosabb, meg van benne némi Assassin's Creedde hogy jön a GTA IV-hez a Mass Effect, ami egy RPG?
[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
1010
őstag
far cry 2mikorra várható
jó lenne már valami értelemes játék
-
feka007
veterán
válasz (Kolombusz) #13084 üzenetére
Bad Companyzni akarok! Sebaj, hétvégén úgyis veszek 3 hónapos Goldot
-
(Kolombusz)
veterán
Nem fogadja el a live a bankkártyámat. Pedig dombornyomott mastercard a kurva anyjukat.
Cannot authorize payment option.Szuper.
Kell szereznem valahonnan feltöltőkártyát. -
Inuprince
csendes tag
Ma végre megvettem a második kart a 360amhoz
Euronicsba 12 volt úgyhogy Play and Charge Kitet is adtak hozzá.
Haverral végre Army of Two-ztunk együtt - nagyon tuti így ketten
Be kell szereznem több játékot amit lehet ketten - valaki vmi javaslat esetleg?
DBZ: Burst Limit azt tuti megszerzem azon kívül? -
K3NZO
senior tag
válasz (Kolombusz) #13093 üzenetére
Ezt próbáltad már?
Nekem nagyon tetszik BC, dehát én "nagy" BF2-ös voltam. Csak nagyon hiányoznak nekem a magyar squad társak .
(Nekem meg a COD4 nem tetszett . . . )
[ Szerkesztve ]
"Per aspera ad astra"
-
FishAir
senior tag
Ekkora genny bandát mint ez a M$. Jó rendben van, hogy vegye meg mindenki a játékot abban még van valami, de majd biztos fizetnék demokért meg online játékért.
[ Szerkesztve ]
iDontcare
-
bwoay
nagyúr
válasz (Kolombusz) #13093 üzenetére
vatera?
FishAir:
demokért miért kellene fizetni? Egyetlen egy fizetős demo sincs fent,
max Silverrel várnod kell két hetet, hogy le tudd szedni. Nagy kaland...
Sony PS Store-on viszont hamarosan jönnek a fizetős demok,
ott meg a multi ingyenes[ Szerkesztve ]
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Hopsz
tag
Lehet a játékokban nylevet állítani? most a Turok spanyol pedig elvileg 6 nyelv van benne köztünk angol is.
pls help. -
feka007
veterán
válasz FishAir #13097 üzenetére
Igen, ez tényleg genyóság, hogy egy crappy demóért tejelni kell, különben várhatsz rá rohadásig... Mintha olyan szegény vállalat lenne.
Mind1, nem is érdekel, pusztuljanak meg
bwoay : nem az, hogy nagy kaland, de gondolják, hogy demóért fizetni fogok Goldért? Most mondjuk fogok venni, de nem azért, mert nem bírnék várni (úgyis mindjárt itt a teljes), hanem mert multizni akarok... na mind1, ez akkor is genyóság... Azt még megértem hogy vhogy visszakell szerezniük a konzol olcsósága miatti bevételeleséstől, de akkor ne kelljen még egy demóért is várnom... Így gyakorlatilag nulla a Silver...[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest