- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Androidos fejegységek
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Pickle Rick
senior tag
válasz mephi666 #17950 üzenetére
Box miatt fontos nálam a HDMi. Sokkal kényelmesebb lenne azzal rákötni, mint VGA kábellel.
levi1392: Ezt a választ vártam, szóval akkor játékoknál annyira nem fontos a panel minősége.
dunc: Okés, köszönöm.
[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
highness
tag
válasz mephi666 #18008 üzenetére
Gratulálok!
Nagyon gyorsak voltak. A Gears pack nagyon jó választás volt, nem fogsz csalódni benne.
Erről jut eszembe, ha valaki tervezi megvenni a Gears 3. részét, most feloldható egy multiplayer karakter ingyen. Csak lájkolni kell a hivatalos Gears of War oldalt a facebook-on.
[link] -
tomgabor
senior tag
válasz mephi666 #18092 üzenetére
Más: Tanácsot kérnék: PS3-ra vagy Xbox360-ra vegyem meg az Arcana Heart 3 Limited Edition-t, az 1-2 PS2-re jött ki a PS3 hardvere közelebb áll az Arcade gépekéhez mint az Xboxé, viszont a Xbox d-padja kényelmesebbnek tünik az ilyen játékoknál.
Nincs valakinek egy ilyen doboza fölöslegesen? Szívesen elfogadnám.
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz mephi666 #18185 üzenetére
A helyi kapcsolat (Xbox) tulajdonságainál ez van:
IPv4-kapcsolat: Nincs internetkapcsolat
IPv6-kapcsolat: Nincs hálózati hozzáférésAz Xbox pedig ezt írja az Xbox Live tesztnél:
Network: Connected
Internet: FailedPedig amikor nem engedélyeztem a routerben a MAC címét, addig a hálózatot se látta, most már igen. Szóval nem akad meg a laposnál.
Nem lenne egyszerűbb, mert a router egy emelettel lejjebb van, 20 méternyi ethernet kábelem meg nincs
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Def26
félisten
válasz mephi666 #18218 üzenetére
Köszi, srácok. Vekkerben amúgy a bumerángos a király.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
MasterMark
titán
válasz mephi666 #18275 üzenetére
Nekem is csak két X jön mindig, és azt lehet nyerni ami éppen aktuális játék a Summer of Arcade izében, most az Insantly Twisted Shadow Planet vagy mihez lehet kódot kapni, ha jól értelmezem.
Szerk.: és aza játék 1200 MS pont úgyhogy nem fog egyhamar kijönni a kód
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
mephi666
nagyúr
válasz mephi666 #18281 üzenetére
na, csak ide kellett írnom... k***a anyját ennek a féregnek: 660-at beleküldtem a fűrészes géppityuból, 6-ot az íjjal meg a nagykaliberű skulóból is a végét járta már a lőszer ... gránát is fogyogatott... insane-en 3-szor ennyi ólom kell bele?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Djuree
félisten
-
erdoke
titán
válasz mephi666 #18345 üzenetére
A vezeték se tűnik annyira mélyen rágottnak, hogy elsőre azt mondjam, ez okozta a készülék halálát (látnád a klíma tápkábelét, és az még működött is...). 1-2 szál rézdrót látszik pár mm-es szakaszon, egyébként inkább csak a burkolat/szigetelés tűnik sérültnek. Ami biztos, hogy a Kinect nem kapcsol be, és nem érzékeli a konzol sem. Más magyarázatot a jelenségre nem tudok, és a szervizben nyilván elhajtanának a sérült vezetéket látva.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
erdoke
titán
-
kbmn
csendes tag
-
front3r
őstag
válasz mephi666 #18411 üzenetére
Nekem olyan volt hogy nem jött meg Zavvi-tól. 1 hónapot sajnos ki kell várni, és utána írsz nekik hogy nem jött meg és elküldik újra. Miután nekem elküldték újra 3-4 napra rá itt volt. Szóval valahol elakadt a csomag, vagy lenyúlták....
[ Szerkesztve ]
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Dreamie
őstag
válasz mephi666 #18418 üzenetére
Én most vettem tesómék gépéhez innen, ki volt akadva, mert majdnem vett 40k-ért... Kinect nagyon jó, alig bírok pötyögni billentyűn olyan izomlázam van!
Zavvi-tól ne parázz, nekem is volt már, hogy 10-12 munkanap alatt ért ide, 30 nap eltelte után reklamálhatsz, addig várni kell sajna!
(#18421) engusz erről írjál már, mert telón játszottam már és nagyon tetszett, gondolkodtam én is, hogy megveszem.
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
Dreamie
őstag
válasz mephi666 #18423 üzenetére
elvileg a készlet erejéig van akciójuk, én magamnak július elején vettem, és most a 2.-at tesónak, esetleg csörögj oda, hogy kitart-e karácsonyig! valamit, majd csak mondanak.
ezt csak nem gyújtják fel, vagy törik össze!
[ Szerkesztve ]
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
-
Pickle Rick
senior tag
válasz mephi666 #18562 üzenetére
Azért 177/66 arányoknál az XL az kicsit erős szerintem... az már olyan rapper stílus nem? Én 183/85 vagyok és most váltottam M-es méretről L-es-re.
Egyébként nekem tetszik a pulcsi, főleg amikor a full fehér része van kívül.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
-
Dodder
tag
válasz mephi666 #18574 üzenetére
Ha póló akkor Én erre a stílusra szavazok: Chuck pólóbolt
Lehet csemegézni.Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
Djuree
félisten
válasz mephi666 #18576 üzenetére
hát igen, a sudani meg a mianmari gémerek igen sokan vannak meg ott biztos mindenkinek van konzolja meg überdurva pc-je is sztem ott jó ha az elnöknek van egy p2-es pc-je, de lehet csak írógépe
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest