- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz WhiteWalker #30872 üzenetére
Combokat használtál ellene? Mert sima játékkal én egyik karakterrel se tudtam lenyomni (talán Sektorral vertem meg a 3-ból 1 meccsen egyszer, de utána úgy levert hogy meg se tudtam ütni). Az a baj hogy ha valamit lövök rá akkor ő is elindít egy rakétát, ami sokkal többet sebez mint az enyém. Illetve a kontroller d-pad-je se túl nagy segítség, sokszor lesz egy hátra-előréből egy előreugrás, stb.
Remélhetőleg jövő héten ideér az új MK, így akkor már inkább azzal fogok játszani.
A Rayman origins tényleg ennyire nehéz lett (a nyugtatós hsz. alapján)? -
szpal17
őstag
válasz adalbert1 #30904 üzenetére
Hosszú és vannak olyan pályák, hogy tényleg nyugtatót kell bevenni...természetesen helyette érdemes letenni és később újrapróbálni, de nem egyszer volt, hogy sokadik próbálkozásra kiírta a játék, hogy ez a rész úgy tűnik nehéz neked ezért továbblépsz vagy maradsz..
Persze maradtam és lenyomtam, de vicces, amikor a játék röhög rajtad. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz woodbear #30899 üzenetére
Ez a Lollipop Chainsaw izé ez valami óriási cuccnak tűnik (legalábbis ha jól jött át nekem valami furcsa, bizarr, parodisztikus humor a képekből)!
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
woodbear
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #30907 üzenetére
Az az. Amennyit tudok a sztoriról, hogy a pasi akibe szerelmes, megharapja egy zombi, és mielőtt átváltozna zombivá, a csaj levágja a fejét, és a nyakára teker valami cuccot, és így életben marad, csak a feje Azt meg a szoknyáján hordja, és extra képességekre használja elég beteg. [link]
Elég beteg, nagyon várós
Oldalam: www.swsfoto.de
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz woodbear #30908 üzenetére
Ja, hogy Grasshopper Manufacture... több kérdésem nincs. Nagyon jópofa játékaik vannak, amik rendeszerint óriási anyagi bukást hoznak, nem is értem, hogy nem mentek még csődbe. (Megjegyzem: szerencsére nem mentek csődbe.)
Simán elmenne a Shadows of the Damned női ikertestvérének, teljesen ugyanaz a szcenárió: bizarr humor, még bizarrabb sidekick.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Songo
senior tag
Urak tényleg speciális Xbox HDMI kábel kell hogy HD minőségben játszhassak vagy egy sima mezei is megfelel?
van valami spéci igénye? -
WhiteWalker
nagyúr
válasz adalbert1 #30904 üzenetére
Nem könnyü és vagy harmincadjára ha sikerült...fagyasztás és combóval sikerült végül,de néha már az idegbaj kerülgetett...de van video a youtubon hátha látsz egy nyerő taktikát
A raymen igen idegölő,van olyan pálya mikor rohanni kell ,üldözni vmit és be kell magolni mit mikor kell nyomni,mert ha nem mehetsz elölről
-
Prof01
veterán
Shift 2 megér 10font-ot? Vagy az első rész után hagyjam inkább?
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Songo
senior tag
Na akkor most várom a Range csökkentő Zoomot mint a messiást mert kéne még egy 30-40cm hogy rendesen foglalkozzon velem a kinect :s de sajnos nincsen
-
StLui
veterán
válasz MasterMark #30918 üzenetére
összekevertem a szezont a fazonnal, meg a jézuskát a géppuskával
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Tomics
addikt
Melóhelyre a pihenősarokba raktak egy 40es tv-t meg egy kinectes xboxot (+ masszázsfotelt )
Hát mivel itt volt az alkalom kipróbáltuk, csak a kinect adventures volt rajta. Nagyon nagy élmény volt és meglepően pontosan érzékelt. Kellemeset csalódtam benne. Aki eddig nem tette vegyen, jó móka társaságban
PH! addikt since 2004
-
Ateszzero
őstag
Milyen lett az új Silent Hill : Downpour ? Olvastam Woodbear-nál hogy már kinnt van " letölthető formában ".
Ha valaki tudja akkor megoszthatná velünk. Direkt offoltam. -
MasterMark
titán
-
Prof01
veterán
válasz MasterMark #30940 üzenetére
Elgurult a gyógyszere...
Kapott is egy temp ban-t érte.Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
woodbear
addikt
Blades of time, első 8 perc gameplay, egész pofás. Kicsit kicsik a lány cickói de ettől még lehet jó a játék A grafika sem rossz. 15Fontért majd tuti megveszem. De nemsokára itt a witcher, és arra kell a tartalék lóvé
Oldalam: www.swsfoto.de
-
MasterMark
titán
Valahol itt hallottam, hogy lehet políroztatni a lemezeket valamelyik konzol boltban. Melyik bolt is ez? És bármilyen lemezt políroznak vagy, csak konzol játékokat?
Switch Tax
-
Blaise
veterán
válasz MasterMark #30947 üzenetére
-
Blaise
veterán
válasz MasterMark #30949 üzenetére
Nem tudom, szerintem csak szimplán a webshop rendszerük miatt írják ezt, mivel termékként van listázva.
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest