Aktív témák
-
edipqe
senior tag
akkor magyarúl az atiknál a nagy teljesítmény többlet előcsalása nem a moddolásban van hanem húzásban?
hú nem keveset bír a karid , már mint húzással ezt minden 800-as ilyen durvásan tudja?
bocs de ez komoly? a színe is számít bazz nah ne a színe???
mi a különbség?
[Szerkesztve]I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
várnarancs
addikt
narancs??? Ez vmi tök új, mert eddig ilyet még nem hallottam Nem piros? Ha r430-as akkor szerintem próbálj meg egy X800Xl BIOS-t. de figyelj a ramra, h ?ns-os, és olyan BIOS-t válassz mellé! És VIVO-s? Mert ha igen, akkor belekavarhat egy nem VIVO-s bios! Jah és azonos márkájút használj!
Várnarancs= Háborús DéliGyümölcs
-
várnarancs
addikt
Nem azzal van a gond, hogy bírja az Xl tempót, mert az ok, hanem azzal, hogy nem azonos órajeleken! Az Xl órajelei asszem 400/490! tehát ha raksz egy GTO-ra egy Xl bios-t és megy vele a +4 pipa, akkor jó, de nem tudsz tunningolni, mivel azok a kareszok úgyis antitunningolósak! narancs Akkor küldj róla msnen egy képet Vagy ide rakj föl, mert ilyet még senki sem látott!!! Az ABIT bios-t próbáld ki. Volt nekik X800projuk 16pipásak voltak gyárilag! De nem voltak Xt órajelekre húzva! Olyat keress! Valszeg a ramok azok 1.6-osak, de nézd meg!
-
várnarancs
addikt
A 03 nagyon procilimitált! nekem pl.: 03ban alapon megy a konfiggal 10388 pontot, de ha húzom ( a proci állandóan 3000-en ment!) akkor 11288-at ad eredméynül! Alapon a 05ben 5000, húzva 5400 lenne 3.2-n csak azt már nem bírja! Ha bírná a 3.4-et akkor 5500 is lehetséges lenne!Egyes X800pro-k viszik a +4pipát, és még jobban húzhatók! Azok olyan 6500at is visznek! Egy X850xt pe olyan 6800, Overlocker X800GTO2@iszonyatos magas órajelek, a világona 10. leggyorsabb GTO/GTO2!! jah 7800pont fölött végzett!
-
várnarancs
addikt
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest