Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Tigerclaw #72986 üzenetére

    Én nekem még kevés rálátásom van a játékra, mivel lich king után most tértem vissza. Az viszont tényleg látszik, hogy tank és healer atom kevés van. Én monkot akartam indítani, mert maga a class nagyon tetszik, de pont a gyenge tankolási képesség miatt döntöttem úgy, hogy inkább már meglévő warrioromat szintezem fel.
    A szintezéssel kapcsolatban is vannak mondjuk észrevételeim. Tudom, hogy csak egy apró szelete a játéknak, de azért vicces milyen eltérések vannak. Rugóval lvl1-ről mentem fel 110-re, volt mikor szenvedtem, volt mikor nem volt rossz, azt gondoltam erős közepes. Most szintezem a warrioromat, hát azt kell mondjam a rugó levellingben a bányászbéka segge alatt van. Warriorral bemegyek, magamra rántok 8-10 mobot és leverem őket és még olyan 80-90% hp-n jövök ki. Mondhatnánk, hogy na jó, de single target mobokat milyen gyorsan öl a rugó, hááát nemtom most így lvl76 magasságában ezt se mondanám, a prot warrior is seperc alatt elrak bármit /annó vanillában a dps legalább jelentősen kisebb volt/. Most gyakorlatilag azt kell mondjam művészet meghalni vele, míg rugóval egy rossz pull mikor 3-4 mob bejön és nincs vanish az kb halál.

    "It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

Új hozzászólás Aktív témák