Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DrGonzo22

    őstag

    válasz ígyvanferi #43001 üzenetére

    Azzal a contenttel kapcsolatban nyilván csak az ő szavuk ér bármit is, mivel csak ők kerülnek vele kapcsolatba. (És ebbe még az is beleszámít, hogy ezek a top guildek "alulgearezve" mennek neki az időtényező miatt, szóval még egy 2 hónappal későbbi hc kill sem ugyanaz, mint amit ezek az emberek játszanak, bár itt már nagy a hasonlóság.)

    Ha valaki túl könnyűnek érzi a normal szintet, akkor ahelyett, hogy panaszkodik, váltson guildet, és kezdjen el hc módban raidelni, mert valószínűleg őt az fogja lekötni. Ennyire egyszerű a megoldás.

    "szóval csak a TOP 25 guild tagjainak a szava ér valamit, a többi 9,8 millió ember le van sz@rva" - ebből a megállapításodból pedig megint csak a felesleges sértődöttség/frusztráltság, és a contentek összekeverése érződik ki.

    "régebben kicsit nehézkesebb volt a játék, minden nehezebben volt elérhető, most pl. már bárki láthatja az end bossokat is" - nem volt régebben nehezebb, sőt az újabb raidek hc módban szerintem nehezebbek, mint a régi, vagy kb. ugyanaz. Egyszerűen arról van szó, hogy behoztak egy (most már 2) olyan új nehézségi szintet, amit sokkal több ember képes teljesíteni. Nincs ezzel semmi gond, sőt kifejezetten jó dolog - lehetne belőni még egy szintet normal és hc közé is - a gond azzal van, amikor valaki összemossa ezeket a dolgokat. És az a megállapítás sem stimmel, hogy "minden nehezebben volt elérhető", mert bizonyos dolgok ma is pont ugyanolyan nehezen érhetőek el - pl. bizonyos (tényleg számító) achievementek, hc killek... megint csak a dolgok keverése, lehet x-nek 7000 pont ach-je, de semmit nem ér az egész, míg top játékosok elvannak 2-3000 ach-el, csak nézd meg mi van meg nekik- az az 1%, ami ma is éppoly kevesek számára elérhető, mint anno volt.

    Az pedig végképp nevetséges, hogy egyesek tényleg mindent mindennel képesek összekeverni. Felhoznak olyan dolgokat, hogy régen milyen "nehéz" volt a wow, attól, hogy sokat kellett bizonyos dolgokat farmolni, miközben maga a fight egy vicc dolog volt összetettségben a maihoz képest (magyarul nem skill, hanem segg kellett a dolgokhoz). És akkor ezen siránkoznak. A dolgok pont, hogy jó irányba mentek, kevesebb farmolás, de skillesebb "aktív játék".

Új hozzászólás Aktív témák