-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Uzmany
őstag
Sziasztok, egy 8800GT elég a játékhoz?
Köszönöm.® visions created with passion
-
echterion
nagyúr
válasz Uzmany #43853 üzenetére
Elég. Én most 9600gt-vel játszom, és a mindennapi "életben" max beállításokkal tolom. Kompromisszumot csak raid esetén kell kötni, de ott a 6850-esnél is beestem 20 fps alá max beállításokkal, sőt, még közepesnél is (fullHD monitor mellett).
Jut eszembe, a multisampling-ot csak 1x-esre állítom természetesen.
-
func93
senior tag
Üdv! Lehet valahonnan szerválni mop béta kulcsot? Úgy lenne kedvem kiprobálni ( kinek nem?! )
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Wolverine
félisten
válasz gejzanet #43859 üzenetére
Semmivel sem butább a játék a béta alapján, mint most. Kevesebb a talentpont? Ez igaz, de amennyivel kevesebb, annyit ma is gondolkodás nélkül használsz fel...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Beri
addikt
válasz kenwood #43861 üzenetére
Egy időben sokat duelezgettem OG előtt unalmamban. Odajött egy (asszem) rugó, kihívott párszor egymás után, természetesen kikapott, majd konstatálta, hogy itt márpedig minden noob. A szerver, a játék úgy egy az egyben, a játékosok, én... Amikor rákérdeztem, hogy a noobok között ő, a vadprő, mért nem tud érvényesülni (valami 1600-on volt szegény), azt válaszolta, hogy azért, mert ezzel csak a noobok tudnak játszani.
Úgyhogy ne kérj 2200-at, vagy HC killt, mert a panda még ennél is sokkal rosszabb lesz és azzal már tényleg csak a hipernoobok fognak tudni játszani[ Szerkesztve ]
eladó Aromamizer RDTA V1
-
Xirtam
veterán
válasz adamkaa777 #43866 üzenetére
Sőt 10v10-re, 20v20-ra ,xxvxx-re sem igaz? Végül is azért vannak Aréna bajnokságok.
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
-
Xirtam
veterán
válasz adamkaa777 #43870 üzenetére
Na jó ezt aláírom.
-
Healbacsi
őstag
válasz adamkaa777 #43868 üzenetére
Magas szinten van eleg sok pala, de ok retrik. A druid valoban keves, de korabban meg mindenhol druida volt a meno, ideje volt mar lealdoznia a nagy "love"-nak.
-
Xirtam
veterán
Megnéztem PTR-t. Hát ezt én AKAROM!
-
adamkaa777
senior tag
Minden bg-n van 1-2 rmp, huha télleg sok ráadásul az egyik legnehezebb setup.
(#43873) Healbacsi
Én is "magas" szinten játszok persze van 1-2 retri de az is 3 dps ami szegény rls eket farmolja Mind 1 lényegtelen, van balance kb 5-6 setupnak (arrol nem is beszélve hogy 2400 fölé csak high pve itemel tudsz manapság felmenni )[ Szerkesztve ]
El. Psy. Congroo.
-
Beri
addikt
válasz echterion #43855 üzenetére
Milyen processzorral?
adamkaa777
Minden bg-n van 1-2 rmp
BG-n??ráadásul az egyik legnehezebb setup
Ezt csak az olyanok mondogatják, akik próbálták és megakadtak 700-on
Konkrétan a Cyclone battlegroupban (abban van a Stormscale) a rank1 és a rank2 RMP, a top10-ben meg még van kettő ezen kívül.A pap-sámán dologhoz visszatérve: a top 2000-ben 317 discpap van és 328 resto sámán. Hol a nagy különbség?
eladó Aromamizer RDTA V1
-
adamkaa777
senior tag
Battlegroup , Cyclone "bg"-n vannak a világ legjobbjai. pl hydra aki világ életében szinte rmp-t játszott . Ne top 2k-t nézz hanem gladit. Visszatérve arra hogy nehéz az rmp avval pedig nem szállok veled vitába itt látszik hogy kb fingod sincs az egészről
Részemről vita lezárva[ Szerkesztve ]
El. Psy. Congroo.
-
Healbacsi
őstag
válasz adamkaa777 #43875 üzenetére
Akkor se ertem mi a problema. Mint irtam korabban sokaig a druida volt a top, szinte minden csapatban volt 1, sot megkorabban a warrior volt egy alap class. A blizz mar tucatszor megmondta, hogy nem fog pvp balance-al foglalkozni ha az a pve-re is jelentos valtozast hozna.
A gladiator szintbe meg senki se fog innen belelatni, kar itt szoba hozni. -
Beri
addikt
válasz adamkaa777 #43877 üzenetére
Battlegroup , Cyclone "bg"-n vannak a világ legjobbjai
Jahogy nálad a BG=battlegroup? A "battlegroupon" nekem akkor is furcsán hangzik.
Egyébként konkrétan a cyclone-ról beszéltem az előbb, ha figyeltél.Ne top 2k-t nézz hanem gladit.
Top 2k-t azért néztem, mert annyit tudsz listázni battle.net-en. Ha neked úgy jobb, nézhetsz mondjuk top10-et is (ha megmondod, hány arénateam van a battlegroupban, nézhetünk top 0.5%-ot is), abban speciel több a pap, mint a sámán.eladó Aromamizer RDTA V1
-
Wolverine
félisten
Augusztus 29: 5.0.4-es patch, pre-Mists event, és S11 zárás.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Nite
őstag
sziasztok!
ha valaki meg mindig szeretne stormreaver horda oldalon DS10 HC-t raidelni, akkor szivesen latjuk!
irjatok itt egy privit!
Paid my dues!
-
anulu
félisten
ptr kérdés: vissza fogják még rakni a servereket, vagy mi a helyzet? jelenleg áll az összes és nem tudom, h feleslegesen töltöm-e...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
-
Wolverine
félisten
válasz Cathfaern #43886 üzenetére
Ez még csak karbantartás Ilyenkor rá kell nézni a bluetrackerek egyikére, Sapperwix lelkiismeretesen szokta informálni a jónépet arról, mi a fene folyik a háttérben.
-
gejzanet
tag
válasz Wolverine #43862 üzenetére
Nem bétázok, de elolvasom a bétás hireket amket kiad a blizzard. Azok alapján az a kép alakult ki bennem, hogy még inkább a gyenge képességű player-ek fel terelik a wow-ot. A cataclysm is egy nagy butitás volt a wotlk-hoz képest és úgy tünik a mop még nagyobb lesz.
Ilyenek, hogy hunternél etesd a pet-edet, hogy többet támadjon, legyen nálad löszer lehetőleg többféle és ha elfogy nincs lövöldözés, húzd fel a weapon skill-t, hogy ne misselj, A lock gazdálkodjon a soul shard-al, mert ha elfogy csak imp-et tud idézni a pethel a saját heal kárára megy és sorolhatnám. Ezek gondolkodás és beosztást igényeltek, ami most van máris bot egyszerű. Most meg niem lesz minimum range a hunterk? Hát lol...Nyilván a bc-t meg a wotlk-t nem 12 éveseknek irték a mop-ot meg igen. Ők viszont nem fogják eltartani a blizzard-ot.
Megpróbálok előitéletek nélkül belevágni a mop-ba de ami info nekem eddig lejött ezt lehetetlenné teszi.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz gejzanet #43892 üzenetére
Aztán csodálkoznak hogy két hónap alatt kivégzik a népek a contentet.
BC idején még egy este=egy insta volt. Szépen odautazgattunk, közben dumáltunk ventrin, az insták is nehezebbek voltak tán.
Most meg ül a nép a városban, és random-random-random, na ez is jó este volt. -
Arnold2
őstag
válasz Malibutomi #43893 üzenetére
Azért végzik ki a népek egy két hónap alatt a kontentet mert nagyságrendekkel több információ jut el a játékosokhoz mint Vanillában vagy TBCben. Vanilla alatt még Youtube sem volt nemhogy Elitist Jerks. TBC-ben meg azért ment nehezebben egy egy raid mert bugos volt és lassan jött a patch.
De ezek mind mind el lettek mondva, de akár logikusan utánagondolva is rá lehet ezekre jönni.. Csak megint előjött a kontent végi fikázás, meg a "régen minden jobb volt"-ozás amiket én egyre nehezebben tudok tolerálni.Ha nem tetszik abba lehet hagyni. Nem kell szívességet tenni a Blizznek, hogy játszol az ovis játékával.
A Ventrillón valo dumálást meg most is ugyan úgy meg lehet ejteni, csak egy este nem 1 instát nyomsz le hanem 3-at. Ugyan azon időn belül több pontot és goldot kapsz, miközben ugyan úgy elvagy a haverokkal/barátokkal a Ventrillón. Hát igen kemény életet élünk.
Lassan tényleg annyi régen jobb volt hozzászólás lesz, hogy fogom magam és elmentem ezeket a hozzászólásokat. Majd ha már célegyenesben lesz a panda utáni kiegészítő, akkor előveszem és az ember orra alá dörgölöm majd, aki akkor már a pandát isteníti és az újat szidja mint valami beragadt kakukkos óra.
Lassan el kellene fogadni, hogy attól még hogy neked nem tetszik az nem azt jelenti hogy am'block szar a játék. Ennyire ne legyünk beképzeltek. Nekem specc a bétában látottak elnyerték tetszésem. Az én véleményem pedig hogy sokkalta de jobb lesz ez a kieg mint az istenített TBC. És 27 éves létemre még a WoW pokemonnal is fogom tolni, mert ha nincs kedvem egy randomot tolni (ami szerintem az egyik legjobb újítás a WoW történelemben) akkor csak keresek egy ismerőst vagy ismeretlent és kihívom egy párbajra.. Bizony! És még
kung-fupanda monkom is lesz, bár az csak kíváncsiságból.Hogy könnyebb e a játék? Ezt tipikusan azok mondják akik csak az aktuális raid kontent első vagy második HC bossát ölték (vagy annyit sem). Mi vért izzadtunk egy-néhányon és nagyon nem úgy éreztük mint ha valami loot pinata lett volna..
Ez szóljon mindenkinek aki hasonlóan vélekedik. Mert lehet kulturáltan véleményt nyilvánítani, nem tetszést kifejteni, vagy lehet "nekem nem tetszik ezért szar, meg Blizz mongyon le!" írogatni vagy Kung Fu panda - Helló Kitty divatszavakat odaböfögni.
És még egyszer leírom, ha nem tetszik NE játssz vele. Magadnak is és nekünk is (értem ez alatt a csöndes többséget akiknek tulajdonképpen tetszik a játék és a változásokat nem szívatásnak/könnyítésnek éljük meg hanem egy új lehetőségnek) szívességet teszel.
-
echterion
nagyúr
-
kenwood
veterán
válasz Malibutomi #43893 üzenetére
jah,baromira nehezebbek voltak.
full kekben mi is szoptunk mgtben meg shadow labsben,de az megis mas,mint amikor (85os) zgben az elso boss ugy megy le (full epicben),h mar 12 kulonbozo nevet latok a recountban.
tovabbra is azt mondom : lehet linkelni a nerf nelkuli madness hc killek acsijat,vagy a 2200+-at,addig meg az elitist jerks forum egyik alapszabalyat ideznem,aminek a megszegeseert ott azonnali ban jar :
Whining in any form is forbidden. Blizzard is not incompetent or stupid and they are not intentionally screwing you over and neither is anyone else. If all you're going to do is complain, don't bother posting.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Arnold2 #43894 üzenetére
Kettőnk közül szerintem én voltam a kultúráltabb, ugyanis én csak leírtam a véleményemet.
Te próbálsz okítani engem a magas lóról, meg megmondani, hogy akkor ne játsszak a játékkal, én nem tettem ilyet.
Nem írtam hogy szar az egész játék, és nem vagyok beképzelt. Leírtam amit gondolok és kész. Ez egy fórum, megteheti az is akinek negatív a véleménye.
Nem írtam azt sem, hogy könnyebb lett az egész játék, vagy könnyebb egy-egy bosst megölni, nekem maga a játékmenet van már túlzottan leegyszerűsítve az én véleményem szerint. Sok dolog nincs már benne, ami szerintem fun volt, és ami az R egy részét adta az RPG-ből, de helyette a futószalag hentelés felé mozdult el a dolog.
Mindezt úgy írom hogy rég nincs annyi időm játszani mint anno, szóval örülnöm kellene, hogy kevesebb játékidővel is láthatom az end contentet.
Üres mondatokat meg szerintem felesleges puffogtatni, hogy ezzel neked (és a többségnek - akik nevében ugye nem beszélhetsz) teszek szívességet, mert az hogy én játszom vagy nem az semmiben sem érint téged,[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
válasz gejzanet #43892 üzenetére
Ja értem. Neked ezektől "nehéz" a WoW (amik igazából csak annyi nehézséget jelentenek, hogy elfelejted, vagy nem felejted el... ), és nem attól, hogy Ragna HC first kill több wipe-ba került, mint kb. az összes WotLK-s raid végi boss first killjére fordított wipe
Meg pl. sokkal több gondolkodást igényel az, hogy legyen egy jó nagy táskád, és az raid előtt legyen tele soul sharddal, mint hogy van fightonként 3 soul shardod, és azt kell beosztani...Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Arnold2
őstag
válasz Malibutomi #43897 üzenetére
Ha ezt így írtad volna le akkor a Wall of Text hozzászólásom még csak kósza ötlet sem lett volna. De a (#43893) hozzászólásod egészben nem így íródott.
Dehogy okítottalak (főleg nem lóról, mert nem mernék rájuk ülni), Isten ments, már rég letettem erről a szándékomról ebben a topicban mert láttam hogy semmi értelme. Csak leírtam, többek között, hogy miért tart most egy-két hónapot egy raid a top 10 guildnek és miért tartott valamivel többet a régi szép időkben.
Ahhoz valóban nincs semmi közöm hogy mit és hogyan játszol, de ahhoz már van, hogy tetszésedet nem tetszésedet milyen formában adod elő egy nyilvános fórumban, olyan dolgokra alapozva amik helytelenek, pontatlanok (és durván szubjektívek, bár mondjuk attól vélemény egy vélemény). Magyarán nekem is lehet véleményem a véleményedről egy közös témában.
Mert vélemény és vélemény között is van különbség. Lehet úgy is kritikát gyakorolni, hogy: Szerintem a warlock újragondolás rossz húzás volt a Blizzard részéről. Az amúgy is kevés lock populáció még jobban meg fogy fogyatkozni mert sokan nem akarják újból előröl tanulni szeretett classukat. vagy Kung Fu panda koppintás, nyaljunk a kínaiaknak, pénzéhes sátánisták. A két példa között melyik konstruktívabb és eredményezhet minőségibb fórumozást?Annyiban meg kell követnem magam, hogy az a hozzászólás és ez is nem teljesen neked szól, csak te voltál az utolsó csepp a pohárban.
(#43898) Cathfaern De olyan szépek voltak a kis lelkek a tatyóban. Mindig mikor megnyitottam a tatyót eszembe jutott az ártatlan nem critter őzikék, vagy mászkáló fák hada, akikből a raid előtti fél órában töltöttem fel a zacsit. És mindegyik után egy baljósan hangzó Muhahhaa-t hallattam
Amúgy mint praktizáló lock ezt egy sikeres újításnak tartom. Annó leginkább csak pet-idézésre, cukorgyárra, vagy TV-re lehetett használni. Most sokkal inkább van súlyuk a játékban mint annó.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- iPhone topik
- LED világítás a lakásban
- Diablo IV
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Társasjáték topic
- Házimozi belépő szinten
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest