Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • birno

    addikt

    válasz Wolverine #33443 üzenetére

    Megszokásból. :)
    Minden olyan helyen ahonnan hírlevél jöhet és nagy valószínűséggel nem fog többet kelleni az a login, ott kamu címet adok meg, nem volt betervezve, hogy megveszem a WoW-ot. :U

    MrPG8: Kamu e-mail címhez kamu adatokat adtam meg természetesen.

    Viszont tényleg megszopattam saját magam, mert most csináltam egy újabb trial reget, utána beléptem azzal a battle.net-re és valóban azzal kezdi, hogy a contact information nincs kitöltve s ott kéri a secret question-t, ezt tisztára elfelejtettem, totál be lehettem szivva. :D
    Viszont még jó, hogy a Chrome megjegyezte mit írtam be abba a mezőbe, így megvan a titkos válaszom és trial alatt is megtudtam változtatni a mail címemet, bár a kamu adatok miatt úgyis kell a már létrehozott jó adatokat tartalmazó acc, ott viszont nem tudom mergelni a trial wow accot arra battle.net accra, mindig login failed hibát dob vissza, pedig azzal lépek be a game-be is amit ott megadok, de ehhez már lehet valóban a fullos verzió kell, bár kissé félve upgradelném a kamu accot, nehogy aztán utána se tudjam áthozni, ami pedig nagyon valószínű ezen két linket elnézve: [link], [link] .
    Hacsak nem úgy, hogy a jó accon regelem be a fullos gamet és utána próbálom hozzá mergelni a trialos-t, bár nem hinném, hogy működni fog.

    Mondjuk ezek után, hogy tényleg elfelejtettem ezt a tikos kérdés/válasz megadást is azt mondom, hogy aki hülye haljon meg. :)

Új hozzászólás Aktív témák