Hirdetés

Aktív témák

  • aginor

    addikt

    válasz Djuree #44621 üzenetére

    Látom elég jól ismersz ahhoz, hogy véleményt alkoss rólam.

    Nos:
    1: én feltettem egy kérdést, szerintem kellően udvarias formában, melynek célja az volt hogy megtudakoljam van-e hír a bétáról az elmúlt pár napban amióta nem olvasom a topikot, meg sem fordult a fejemben, hogy ezzel valakinek a tyúkszemre lépek. Ezzel szemben a te válaszod szerintem nem a kellő hangnemben történt (de nem csak a tiéd). Kérlek engedd meg, hogy idézzek:
    - ÉN: "Sziasztok!

    7.3 bétáról van már valami hír?"

    - TE: "talán ha meg lenne az a képességed hogy visszaolvasnál 1-2 oldalt "

    Bocsánat, hogy úgy éreztem a válaszod bántó, de lehet csak én vagyok túlérzékeny..
    Viszont ha már a böfögést említetted szerinted az idézett szövegből a te vagy az én komentem emlékeztet jobban rá?
    Ne válaszolj, a kérdés csak költői..

    2: Elismerem, hogy a kérdésem lámának tűnhet valakinek aki egész napját a fórumon tölti, de nem mindenki olvassa folyamatosan a fórumot. Azt is elismerem, hogy pár oldalt visszaolvasva ott a válasz DE nem gondoltam, hogy már aktív a béta, azt hittem még csak hírek vannak róla, így nem volt okom arra, hogy emiatt visszaolvasgassak.

    3: Azzal is minősíteni próbálsz, hogy még nem láttál itt. Akkor nyisd ki jobban a szemed, különösen a régebbi hozzászólások körül. Ha annyira tudni akarod, már akkor itt voltam, amikor még te nem is hallottál a játékról (szó szerint). Bár, hogy ki volt itt hamarabb szerintem lényegtelen és szánalmas is lenne ezen vitatkozni. Mindketten emberek vagyunk akik megérdemlik egymástól a tiszteletet és az nem attól függ ki érkezett hamarabb, írogat ide többet vagy játszik jobban. Szerintem.

    4: Sajnos el kell ismernem, hogy az én megnyilvánulásaim sem voltak kellően kulturáltak, nincs értelme tagadni. Nyilvánosan megkövetem azokat akiket megsértettem velük. Ettől függetlenül a tartalmukkal továbbra is egyetértek, csupán a külalak nem volt megfelelő.

    5: Nem hiszem, hogy módodban állna megszabni, hogy mikor hova megyek vagy írogatok, úgyhogy ezt akár le is zárhatjuk. Ahogy szeretném veled a kommunikációt is a jövőben. 133-as IQ-val megvan az a varázslatos képességem hogy felismerem, hogy mikor és kivel érdemes vitázni és szerintem most egyikünk sem alkalmas rá.
    Nagyon megtisztelnél a jövőben, ha az esetleges hozzászólásaimat ignorálnád és nem reagálnál rájuk érdemben ha nem tetszenek. Köszönöm!

    Részemről a téma lezárva, nem táplálok irántad haragot, de a további meddő vitának sem látom értelmét.
    További szép estét és jó játékot!

    [ Szerkesztve ]

    Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Aktív témák