- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
Felléptem most játszani, mondom talán mákom lesz és IS3-al bedob kisebbekkel, ez sikerült is, de kilőttek. Átlogolok KV1-re mondom tolok egy kört azzal is. Meccs előtt csapattárs beköszön románul meg angolul. Beköszöntem én is magyarul és angolul, az ellenség soraiból is beköszönt valaki magyarul, erre a román neki állt szitkozódni (persze csak orientáltan a legközelebbi nyugati szomszédját célozva). Normális az ilyen? Mármint, hogy ok nélkül sértegetéssel kezdi valaki a játékot? A kör még el sem kezdődött. Tudom, hogy ez egy játék és mindig lesznek vér pistikék, de ez ledöbbentett.
-
KISDUCK
addikt
A csapattárs általi sebzéses dolog hogy van? Mert számomra elég ürüléknek tűnik.
Véletlenül belelövök egy csapattársba a gatyám is rámegy, kapok 10k levonást, de ha engem kinyír egy csapattárs max kapok 1k kreditet.... -
KISDUCK
addikt
válasz bullseye #12280 üzenetére
Egyszer volt csak olyan, hogy mérgemben visszalőttem a gyerekre, de ott is kaptam vmi aprót de levontak 6k-t. KV1-gyel voltam az illető pedig KV1S-sel. Most meg céloztam az ellent, városi utca volt, a csávó meg annyira fragot akart szerezni, hogy bevágtatott elém, de pont a legrosszabbkor, nem értem az ilyet.... Én már megtanultam, hogy csakúgy ne rohanjak be mások elé hirtelen.
Velem is volt ilyen, hogy nem figyeltem és bementem rosszkor a másik elé, bocsánatot kért, jeleztem, hogy semmi gond és ennyi. -
KISDUCK
addikt
Végre kiszenvedtem IS3-mal a BL-9 löveget, érezhetően jobb, úgy pofán lőttem vele a másik IS3-at.
Látszik, hogy élvezhetőbb lesz most vele a játék. -
KISDUCK
addikt
válasz KISDUCK #12284 üzenetére
Ez a BL9 nem csak hogy jó, de még önbizalmat adott támadáshoz is. Eddig ilyen jó csatám nem volt ezzel a tankkal.
Igaz, hogy T6-T8-ig volt a küzdelem, de akkor is. Minden lövedékem páncélátütéssel járt, nem volt az, hogy pattog, meg nem viszi át, most tört, robbant, durrant minden. -
KISDUCK
addikt
Melyik mod bugja, hogy néha egy számot bebdob nagyban középre és nem szívesen tűnik el?
-
KISDUCK
addikt
KV-2 milyen a legnagyobb lövegével?
-
KISDUCK
addikt
válasz bullseye #12440 üzenetére
Az oké.
De a játékélmény milyen vele? Néztem a tornyát és elég papír. Kicsit bővebb információt szeretnék a tankról. Tehát, milyen a páncélátütése sebzése a gyakorlatban T6/T7/T8-ban. Milyen lőszer van hozzá? Normál vagy repesz (mondjuk repeszre tippelek az arty löveg miatt)? Mennyire szokták a gyakorlatban szétpumpálni?
Eddig főleg kv1, kv1s, is, is3 tankokkal játszottam. Ezekhez képest mennyivel kell másabb játékstílust alkalmazni? -
KISDUCK
addikt
válasz Patrick76496 #12449 üzenetére
Köszi az infót.
Majd el is felejtettem, hogy te milyen felszereléssel használod? Nekem most elfekvőben csigaszem és háló van.
Az eddigi nehéz tankjaimra repesz páncélt, töltésgyorsítót és szellőzőt raktam.[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz Bálint OS #12455 üzenetére
Valószínűleg egy szálon gyengébb a CPU-d. Mivel a játék csak 1 szálat tud kezelni, ezért kevés az fps-ed. Jobb ötletem nincs. A VGA-t meg cpu limit miatt nem használja ki a játék a te esetedben.
Nekem is notim van A10-4600m + 7670m és WoT-hoz csak az igp-t rendeltem, mert azt sem tudja kihajtani a játék átlagosan 60%-os az IGP-m terhelése játék alatt. 15-35 fps között változik nekem a játék. Próbáltam még dvga-n is, de ugyan olyan volt a játék sebessége. Elvileg a következő utáni javítás hozza majd a többszálas támogatást. -
KISDUCK
addikt
válasz Bálint OS #12464 üzenetére
Ha beállítod nagy teljesítményre a grafikus rendszert akkor dvga-n kell, hogy fusson. Tudtommal nem megy a dual graphics a WoT alatt. Azzal pedig nem volt kedvem szórakozni, hogy megkeressem melyik dx9-es játék profilja erőltethető rá, főleg hogy cpu limit van. Értelmetlennek találtam, hogy szórakozni vele.
AMD System monitorral tudod követni, hogy mit mire terhel catalyst. Jelöli az igp és a dvga terhelését.Nem kell kikapcsolnod a dual graphicsot, aminél nincs bent a profilban ott nagy teljesítménynél csak a dvga-t használja.
Borote:
Gondoltam arra is, de a turbó órajel nem folyamatos és szerintem kicsit hullámzó fps lenne belőle. Próbáltam dvga-val, de nem volt gyorsulás tényleg. Inkább váltottam igp-re, legalább kevésbé melegszik a gép.
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz Bálint OS #12466 üzenetére
A wot-nál semmit sem fogsz észrevenni szerintem, ha állítgatod DG-t meg, hogy mit rendelsz a játékhoz. Nekem az IGP is kb 60%-nál van terhelve. Ennél a játéknál a szűk keresztmetszet a processzor felé húz.
Igen a profil alatt a támogatottságot értem, de valójában az sem teljesen igaz.Borderlends 2 úgy ment nekem dual graphicssal, hogy a COD 4 beállításait erőltettem rá a catalyston belül és láss csodát tényleg terhelt mindent, de wow alatt már nem ment, ott teljesen behalt a catalyst és újra kellett telepítenem. A profilok elkészítésére szerintem az AMD nem fordít kellő energiát, ezért kicsit nyögvenyelősebb, mintha ha csak 1 kártya lenne a gépben. De a dg se olyan ugye, hogy duplázódik a teljesítmény van ahol szépen dolgozik, valahol kicsit többet mint dvga és van ahol hátrány.
Ja a profil a CAP-ből ered Catalyst application Profil. Utána nézhetsz, mert vannak külön telepíthető profilok amik csak 1-1 játék beállításait tartalmazzák.Borote:
Én nem kísérleteztem órajel emeléssel, de a mobil trinitys topicban páran leírták a tapasztalataikat. Elvileg minden gépindításnál be kéne állítani újból az egészet. Valaki írta, hogy a pstate-ekkel játszott, volt aki alulfeszelte és ilyen-olyan sikert ért el.[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
-
KISDUCK
addikt
Ugye ha megnézem a legényem személyes aktáját, írja, hogy xyz mennyiségű xp kell a képességhez, de itt a következő %-ot érti? Mert ott a Kv1-em 2. képességemet taposom most 99%-osak a legényeim és azt írja, hogy 10k xp kell, de tegnap néztem 98%-on annyit írt, hogy 1,5k kell, tehát most a 10k-t szorozhatom 5 legénnyel, ergo durván 50k xp-t kell szereznem a tankkal, hogy a legényeim meglépjék a szintet?
-
KISDUCK
addikt
Azt hittem a megszerzett xp-t osztja el a legények közé. Köszi.
Bálint OS:
Hát a procid 1,9GHz-n megy alapból terhelésen, hogyha nem vetted vissza a catalystban. Valamelyik trinitys tesztben írták, hogy működik a turbó. Számomra kicsit összevisszának tűnik. Most nézem overdrive-ban, hogy valamelyik magot felnyomja 2,7-re a másikat leveszi 1,4-re. A szorzókkal játszik az APU 32x-es a max, ilyenkor rövid időre feltolja 3,2GHz-re, de tovább van alatta mint ezen az órajelen. Érdekes a gazdálkodása, mert figyelembe veszi az igp-t és a magokat és úgy osztja el a teljesítményt a TDP-n belül. Ez a 3,2 a 4600m-nél van 4500m-nél nem tudom mi a határ.[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz Patrick76496 #12492 üzenetére
Oké köszi, majd akkor ezeket pakolom rá. Most álcaháló csak azért van rajt, mert abból volt depóban.
Mellik lőszerrel értél el jó troll eredményeket?
Borote és Bálint OS:
Ebben az esetben tényleg több haszon származhat a dvga-ból, legfőképp a single channel miatt, lehet hogy itt még az igp plafonon van a terhelés alatt.
Le kéne tesztelni, hogy igp nélkül, hogy bánik az apu a tdp-vel.[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
Most lup-olt a legényem kv1-ben most jön a 3. képesség. A rádiósnál nem tudok dönteni mit rakjak be. Van már neki egy helyzet felismerés és egy javítás, szerintetek?
-
KISDUCK
addikt
Az, hogy hasson a BIA, minden legénynek be kell tenni és el kell érniük a 100%-ot?
-
KISDUCK
addikt
Azt a rohadt kemény meccs volt, úgy ver a szívem. A végére kb 5 az 1 ellen maradtam. Imádom a kv1-et. A végső küzdelemben pedig maradt 2-3 5-ös heavy ellenem elég szép életerővel. Rekordot döntöttem, mert 7 tank volt eddig a maximális kilövésem.
Up.: 5 ellen volt, mert kaptam Kolobanov medált.[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz PAtr0n #12592 üzenetére
Köszi.
Még egyik kollégám szervezett be a WoT-ba. Azt mondta orosz vonalon menjek és a kv1 rémálom lesz, hát nem lett igaza. A kedvenc tankom lett belőle. Az utóbbi néhány napban inkább csak ezzel megyek. Nagyobb tankokkal valahogy nehezebb még a mészárlós küldetéseket is megcsinálni. -
KISDUCK
addikt
válasz PAtr0n #12603 üzenetére
Hát rólam azért pattognak rendesen a szeretet csomagok, persze attól is függ, hogy milyen messze és milyen szögben vagyok az ellentől. Előfordul, hogy a lehetséges kapott sebzés 1k-3k között van. Én november óta játszok csak vele, de nagyon jó vele menni. Gyakran tesz be top tanknak, akkor pedig dara van. A t150-t lehet, hogy megveszem, mert nem lenne rosz a t150-is4 vonal, de még ott a kv2 is amit nem rég vettem. Az egy borzadály, még a kv1-nél is lassabb. Kéne rá felszerelés a legénységeit és kéne húzni.
-
KISDUCK
addikt
Nem lagol most senki? Speedtest szerint jó a pingem, de mindkét eu-szerveren hülyére lagoltam magam.
-
KISDUCK
addikt
Sértés és provokálásra mit lehet kapni nem tudja valaki?
-
KISDUCK
addikt
válasz Gaz 78 #12794 üzenetére
Értem köszönöm szépen mindegyikőtöknek a választ. KV2-vel játszottam, kilőttem egy hetzert, elkezdi az autista... stb szakaszba volt és a spanja is beszólt én visszaszóltam nekik finoman, akkor meguntam és report mindkettő.
Igaz én se vagyok boldog ha kilőnek vagy netán gold ammoval pumpálnak és egy nagyon cifrát káromkodok, de nem a chatbe! hanem csak a gép előtt.
-
KISDUCK
addikt
Valaki tud müködő weak spot módot?
-
KISDUCK
addikt
válasz unravel #12873 üzenetére
Köszönöm a linket bár semmit sem találtam rajt egy alfórumon kívül, ahol szintén weak spot módról érdeklődött valaki válasz nélkül.
Én azt kérdeztem, hogy tud-e valaki egy működő weak spot módot és nem azt kértem, hogy valamit csak ide okádjon valaki, aki éppen a dühét a fórumon próbálja levezetni. Ezt a vérpistike idegbajos stílust hanyagold légyszíves. Tudtommal az oldal nem erről szól. Ne hidd azt, hogy nem próbáltam keresni, de eddig csak régebbi verziót találtam, működőt nem...
Erre kérlek ne válaszolj, inkább menj mozogj kicsit vegyél 10 mély levegőt vagy valamit ami megnyugtat.
-
KISDUCK
addikt
Kicsit fura ma a játék, mintha lassabban mennének a tankok, kv1s-sel nem tudtam eltolni a döglött könnyű tankot...
-
KISDUCK
addikt
Másnak is magas a latency játékban? T-home-os netem van 30MB-s, de mindenhova alacsony sávszélességet mértem, még országon belül is. 250ms körül mozgok játékban. Más is tapasztal ma ilyesmit?
-
KISDUCK
addikt
Most frissítettem és úgy veszem észre, hogy csúnyább és lassabb lett a játék más is így érez vagy csak rosszabb lett az auto grafika kiosztás?
-
KISDUCK
addikt
válasz Antonius1978 #14770 üzenetére
Hát most minimumon megy úgy ahogy eddig közepesen... szóval kissé mérges vagyok és se a procim se a vga-m nem pörög fel max-ra középmezőnyben totyognak...
-
KISDUCK
addikt
válasz AMD Power #14779 üzenetére
Valamit megbabráltak nagyon, nekem amd a10-4600m & 7670m van a játékot vga-n futtatom, de katasztrófa. Előző verzióban 15-40 között mozgott az fps-em most pedig 10-28. A cpu használat régen ugye 1 szál 100% vga 60-70%, most pedig cpu 4 szál max 30-50% vga meg 50-90%. Nagyon rosszul muzsikál nekem. Robbanó torony az kell, de hogy tényleges optimalizációt valósítanának meg... Holnap teszek fel frissebb drivert kipróbálom hátha, ha nem lesz jobb, akkor nem fogok vele tovább szenvedni.
-
KISDUCK
addikt
Van aki amd mobil trinity alól játszik? Pl.: Amd A10-4600m és 7670m vagy hasonló konfig. Ha van ilyen akkor, hogy megy nálad a játék, milyen beállítást használsz, mert nekem ratyi nagyon.
-
KISDUCK
addikt
Naplóztam a játék közbeni terhelést, most ez szerintetek normális?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest