- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
DEV_NULL
őstag
Kössz a bíztatást! Adok neki még 1 esélyt, mert tetszik, de mire összejön a 15000 pont a tier 5 tankra körönként ilyen 100-200zal, lesz*pom magam..
-
vbbb
addikt
http://worldoftanks.eu/news/3992-version-80-release/
The maintenance will take place on the 27th of September and will last from 5:00 CEST (3:00 GMT) until 13:00 CEST (11:00 GMT).
Those players with an active premium account at the time of the maintenance on Thursday 27th September will receive one day's worth of premium as compensation.
In addition, Clan Wars will be down for maintenance and will be unavailable for one day, from 04:15 CEST (02:15 GMT) on the 27th of September to 04:15 CEST (02:15 GMT) on the 28th of September.
Szombaton nem lesz asszony, asszem egész nap ezt fogom nyüstölni.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz DEV_NULL #16656 üzenetére
CSak mednél, Heavynél, és TDnél van + - 2
Lightot bedobál szinte akárhovaLehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
virkir
veterán
válasz DEV_NULL #16656 üzenetére
Tanulmányozd, hogy ne érjen legközelebb meglepetés.
Sajnos sikerült felkapaszkodnod egy szép szopórollerre. Ezt végig kel hajtani nem tudsz mit csinálni.
De arra készülj fel, hogy a jelenlegi német ág nem igazán a kezdőknek való.#16659
Vegyél rá távcsövet és próbálj statikusan scout-olni, nagyon más választásod amúgy sincs.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
bullseye
addikt
válasz DEV_NULL #16659 üzenetére
1. hozzászólásban lehet néhány hasznos link, amúgy meg csak némi idegnyugtató kell.
Azért az itteni többség járt ugyanezen a szinten, és túlélte (igaz, akik lemorzsolódtak, nem írnak már ide...), úgyhogy van esélyed neked is.'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Patrick76496
őstag
Mást is rak be T-54-el T9-es heavy-k ellen vagy csak engem basztat a játék? Stock LB-1-es T-54 nem tudom mit kezdjen ST-1, IS-8, illetve E-75 ellen. Mi kaptunk még két T30-at, persze ők is elhaltak, az ellen a jobbik oldalt kapta Widámpark-on. Egyébként meg egyáltalán nincs okuk a német player-eknek a sírásra, többször gyulladtam ki T-54, Type 59-cel, mint Tiger H-val, Tiger P-vel vagy VK3601H-val. A német tankok előlről alig kaptak tüzet, a 2 med meg állandóan ég, az ammo rack-ről nem is beszélve.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
-
Djuree
félisten
-
Tenken
őstag
válasz DEV_NULL #16667 üzenetére
Elején engem is idegesített 38NA, de a végére mikor már nagyon kinéztem a pzIV-et hirtelen olyan nyerő sorozatom lett, hogy el se akartam hinni. Mondjuk az is hozzá tartozik, hogy elkezdtem azt csinálni vele amit kb lehetett az adott meccseken, de akkor is az utolsó nekifutásnál javítottam több mint 10%-ot wr-en mire meglett a következő tank. Szóval én azt tanácsolom, hogy próbálj meg életben maradni, spotolni. Magasabb tankot még sebezni sem fogsz tudni. Ez van, ezzel nem tudsz mit csinálni. Utánna pzIV kárpótolt eddig, de ennek vége. Ha eddig nem csináltad meg akkor, most úgy néz ki, hogy kapsz egy közepesen szar pz3/4-et ótvarabb kiadásba, utánna meg 3001P-t.. Nem is tudom. Nagyon meg kell érje az a porsche tigris.
Ha most kezded a játékot (amúgy én is) inkább azt javaslom, hogy a szovjet heavy ágon indulj el. Az sokkal barátságosabb.
Meg amúgy, igaz hogy a reich über volt a II vh alatt, de itt WG-nél van az a fixa ideájuk, hogy a szövetségeseknél olyan tankokat raknak be ellenük amik évtizedekkel a háború után voltak. Nem csoda, hogy az összes TierX-es német szög egyenes mindenhol, a többieknél meg látszik, hogy volt idejük kiokosítani rendesen. De ez lesz a koncepció a repülőknél is.[ Szerkesztve ]
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
virkir
veterán
válasz DEV_NULL #16665 üzenetére
A mostani tech tree-ben az a tank egy orbitális szopás.
A besorolása scout de ehhez se látótávolsága se mozgékonysága (nem végsebességre gondoltam) nincs igazán.
De megnyugtatlak ott lesz még a 3001P is na az se egy leányálom meg úgy egyáltalán az az ág végig tele van szívással.
Tehát sikeresen kiválasztottad a lehető legrosszabb irányt.
A másik ág tele jobbnál jobb tankokkal PzII, PzIII, 3601, TigerII, E-75 (bár ennek már kissé megkopott a fénye) ezen az ágon igazából talán csak a TigerP ami igazán jónak mondható, esetleg még a PzIV de ugye ezt most nerfelték még nem tudni mennyire állja meg a helyét a többi meg elég nagy szívás."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
DEV_NULL
őstag
Igazából a PzIV miatt indultam el ezen, utána VK3601H, VK3002DB, Panther.. Ez lett volna a haladás, de most már eléggé elbizonytalanodtam.
-
veterán
válasz Tenken #16668 üzenetére
kíváncsi vagyok, hogy a leo1a5-ra (mint standard leo1), mit fognak kitalálni.
30as végsebességet, meg 1200hp-t t10-ben...
nehogy már jobb legyen mint a t72.
szóval érdekelne, hogy egy kor-azonos német tankot miként fognak "ballanszolni" az akkor éppen aktuális orosz tankok ellen.
bár lehet, hogy a '80-'85-ben gyártott Leo1-el majd a Armata-k, új Abrams-ok, meg Merkava4-ek ellen kell boxolni.
ezektől kitelik.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
veterán
válasz virkir #16669 üzenetére
(kicsit? kicsit nagyon) ma pattantam t50-2 seggéről, aztán lőttem rá egy 0dmg-t, mindezt 12.8assal c(:
ezt csináljátok utánam.
mod:
ennek fényében levettem róla a felszereléseket, visszaraktam rá az alap cuccokat, legénységet kivettem, aztán eltettem a sor végére.
elég volt belőle.(#16664) vhw:
valahogy akkor vezesd le nekem, hogy én is megértsem:
64% winrate-ről (110 meccs), 55%-ra 20-25 meccs alatt.
ha ez nem szopóág, akkor meghívlak egy fagyira.[ Szerkesztve ]
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
.mf
veterán
válasz DEV_NULL #16670 üzenetére
Ha élvezni is akarod a játékot, és nem mazochista vagy, akkor most add el minden német tankod. Szovjet heavy vagy amerikai TD-ág, szerintem ezek a legélvezhetőbbek. Igaz mindkettőnél inkább csak tier5-től kezdődik a móka, de azok a gépek már nagyon jók (KV1 ill T49 és M10).
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
DEV_NULL
őstag
Alap T-46-tal simán kilőttem egy PzIV-et. Eddig jobbnak tűnik a szovjet vonal. Még mindig érdekel a véleményetek az Amerikai közepes/nehéz - és a Francia nehéz tankokról.
-
.mf
veterán
Tegnap szidtam az ARL-V39-et, hogy mekkora rakás már. Volt 15-16 meccs után 30%-om vele, pedig free xp-ből raktam rá lánctalpat, hogy a nevetséges tier3-as löveg helyett az S35-ös 105-öst rátegyem, de így se lett sokkal jobb.
Aztán ma még párezer xp meg egy kis free-xp ráköltésével felraktam rá a top ágyút.
Ez a vacak megtáltosodott. Lehet távol maradni, mert pontos, s bár kisebbet sebez, de gyorsabban lő; azt se kell annyira figyelni, hogy mit hol lövök, mert a magas penjével sokkal ritkábban pattan; valamint a lövedék nagyon gyorsan megy a másik ágyúhoz képest, nem kell annyira előre célozni, könnyebb mozgó célpontot eltalálni. Még nem tartok 40 meccsnél, de már 54%-ra visszahoztam, mióta feltettem az ágyút rá, sorra nyerjük a meccseket, s én meg kapom a Confederate érmeket.
Féltem, hogy evvel egy kínszenvedés lesz a 46-osig eljutni, de most már nem tűnik annyira vészesnek. Már elhiszem, hogy minden francia TD ópéFotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Dobi 562
addikt
válasz DEV_NULL #16676 üzenetére
Az amerikai M6-T29-M103 nehéz tankokat sokan tartják szintjük legjobb nehéz tankjának.
A francia nehéz tankokkal nehéz játszani, papírpáncél-revolvertár.
Én a helyedben nem adnám fel a Pz38Na miatt a német nehéz tank ágat. A Tiger P, VK 4502 A szintén nagyon jó tankok, érdemes őket kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
-
jimmy74
őstag
Az amcsi nehéz ágat én is forrón ajánlom,kár hogy későn kezdtem el!
Most a T-29-nél tartok és már csak a nagymoci kell rá és fullos!
Hát kiba@ott jó tank!Biztos nem fogom eladni!
Ami nagyon tetszik benne hogy az ágyú nagyon jól dönthető vagyis elég ha kidugod azt a kemény fejét és célra tudod venni az ellenséget és lőni.
Ezt nagyon hiányolom az IS tankoknál.WoT:jimmbo
-
jimmy74
őstag
Már megint nem enged be a játék...
WoT:jimmbo
-
joeetm
tag
én mikor elkezdtem játszani, a német ágon kezdtem, azóta is ott vagyok, próbáltam a többi nemzetet, de valahogy nem nyerték el a tetszésemet...az orosz ágyúk pontossága hát.... igaz most van egy su-76, amin van egy 75ös ágyú de hát nekem katasztrófa... legalábbis pontosságban de hát kinek a pap...
_Az a hülye aki nem normális_
-
jimmy74
őstag
válasz joeetm #16684 üzenetére
Nálam bejön!
Az összes kivéve a SU 152-őt mert az egy rakás sz@r szerintem nagyon jó!
Ha megtanulsz vele lőni főleg majd a SU 100-tól a 122-es vagy az ISU-n a 152-essel (messzire mindig feljebb célzok)akkor hozza a dmg-t!
jelenleg az OB 704-ig jutottam azon már elég sokszor pattog az ellen és a bl 10 ha nem is mindig 900 dmg-t de legalább 650-et min. leszed.
az egyi legjobb tank volt a SU 85 szerintem a 107-es?! ágyúval kár hogy elvették az ágyúját! .1 lövés 1 kill...de jó is volt
Azóta alig látni random nem csoda..[ Szerkesztve ]
WoT:jimmbo
-
Xmodule
őstag
nekem a G1B meg most is megvan egyszeruen imadom. arl44 is megvan mar igaz meg nem maxos de szeretek azzal is menni. nekem szemely szerint pont az orosz heavy ag nem jön be. van kv1 es kv1s is de csak a szorzo miatt megyek vele.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
-
Timyyy
őstag
Egy kép nektek, facebook-ról:
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
DEV_NULL
őstag
Nos a Pz38nA-ből teljesen kiábrándultam, modjuk a T-28 páncélzatának láttán már előre rettegek attól is. Igazából az érdekelne, hogy a Szovjet ágyúk végig ilyen nagy szórásúak lesznek? A Németeké sokkal pontosabbak voltak.
Timyy: f@sza kép
[ Szerkesztve ]
-
GaburroSan
aktív tag
válasz Patrick76496 #16647 üzenetére
Prémes! A legjobb köröm 2074xp és 127.000 kredit!(prémes)
-
Fel
addikt
8.0 update linkek:
Letölteni lehet, telepíteni is, de a szerver csak 13:00 körül indul.
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- OpenWRT topic
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- SörcsaPH!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest