- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz DEV_NULL #16678 üzenetére
Valami valamiért. Én nem adnám fel a német vonalat emiatt, engem személy szerint az orosz ágyúk pontossága és célzási ideje tud sírba tenni, bár már kezdek hozzászokni némileg. 38nA-t még nagyon újonc koromban használtam, a kezdeti lelkesedés átsegített rajta, így nincsenek is emlékeim róla igazából.
Amerikai vonalat én is ajánlom, ha TD-zni, arty-zni akarsz esetleg, akkor is amerikait válaszd, nehéz tankban is jók az amcsik, ha ráérez a hulldown-ra az ember, medium vonaluk is teljesen használható.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
S.Copperpot
tag
válasz DEV_NULL #16697 üzenetére
Nem kell aggódnod, a T-28 medium tank, vonatkozik rá a +-2 tier szabály, és az 57millis ágyúja pontos és gyors. A 85-ös mondjuk jobb volt... ... de maga a tank is gyorsabb, mozgékonyabb lett valamelyik korábbi patch után.
We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.
-
Djuree
félisten
válasz psycroptic #16706 üzenetére
13:00 kor indul....
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
jano_77
nagyúr
válasz DEV_NULL #16697 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a következő oldalon található "Mit csináljak a kis tankommal a nagy monstrumok között?" írást!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
vhw
addikt
Ugye dobókockával is mindig hatost dobsz és sose veszítettél még Gazdálkodj okosan-ban sem?
A randomba belefér ez is. A ~100 csata különben sem olyan sok.virkir: annak a 38 nA-nak van a legnagyobb látótávja a T4 scoutok között (az M5-el együtt), jobb mint a Leo-nak és a T50-nek.
[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Remus389
veterán
mi? most nem lehet játszani?
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
myckey
veterán
nem szoktam ide járni okoskodni....de az a 13 óra szerintem Dél
GMT-nek volt/van kiírva 11 óra....mi meg asszem GMT+1-ben vagyunk,ebből gondolom hogy délben lesz aktivizálva Hazánkban...
ha meg nem így lenni,akkor majd jön a szopóág
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
jano_77
nagyúr
Jól értelmezem vagy látom, hogy az amcsi M8A1 TD-nek az alap lövege nagyobb, mint a Top gun-ja!?
Illetve miért van az, hogy a tőle nagyobb Tier-ben szereplő tanknak - T49 - jóval rosszabbak az adatai? (pl páncélzat, alapértelmezett fegyver)
[ Szerkesztve ]
-
freelancer
tag
Már miért qrná el?
Szebb grafika, végre van fizika ami jól sikerült. Változtak a térképek is rendesen.
Az elmúlt 2 napban csak várakozással lehet bejutni a játékba mert annyian vannak a playerek, hogy hihetetlen.
Kellett ez a változás mert már kezdett unalmas lenni a játék.Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
-
Fel
addikt
válasz jano_77 #16715 üzenetére
Nem. M8A1-en mind az alp, mind a top löveg 75mm-es. Az alap egy kis howitzer, ami pontatlan, nincs hozzá AP lőszer. A top löveg viszont egy "rendes" AT ágyú, jó páncélátütéssel, pontossággal. Az ott lévő adatok az átlagsebzést mutatják a különböző lőszerekkel. Alpnál HE/HEAT; topnál AP/APCR/HE sorrendben.
-
vhw
addikt
válasz jano_77 #16715 üzenetére
1. Az az alappisztoly egy HE ágyú, aminek van vagy 38as penje, a fejlesztett egy rendes AP, elég gyors tüzeléssel.
2. Mert nem minden a páncél, a T49 kevesebb tonnára több lóerőt kap, így sokkal agilisebb (egyébként azok 0,5-1 centik szerinted olyan sokat nyomnak a latban 2-3 centis páncélnál, mikor mindenki 70-110 és afeletti ágyúkkal rohangál ezen a szinten? )
freelancer: na igen, csak bírja a vas a megnövekedett igényeket
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
Attól még legfeljebb a legkevésbé sz@r a sz@rok közül.
Van neki ugye 370m a fejlesztett toronnyal.
Ebből vegyük le a legénység 75%-át mert jó ha így ültetik bele az mindjárt csak 277 de dobjuk meg a kukker 25%-val így kijön 346. Mielőtt,hogy de nem pontos, csak nagyjából számolgattam.
Namost nekem egy statikus scout azért már lásson el legalább 400 métert alapból."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Remus389
veterán
válasz freelancer #16716 üzenetére
ez a changelog ugye? [link]
na amikkel én fogok menni azok nem változtak
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
vhw
addikt
válasz virkir #16719 üzenetére
De ezen a szinten semmi se lát el annyira.
Egyébként meg, akik ezen a szinten maximum 75ös legénységet pakolnak a tankba (binoc? tudják h miaz? vagy ha tudják megengedhetik?) ők tudják egyáltalán mit jelent hogy passzív scout? Hisz mind csak lőni meg sebezni akar, az első lövéssel elárulják a helyüket.[ Szerkesztve ]
-
freelancer
tag
A rendszerigény növekedés csak azoknál jelentkezik akik feltekernek mindent maximumra beraktak nagyon low grafikai beállítást is a fejlesztők a gyenge lapossal/PC-vel rendelkezőknek.
Nekem az új grafika nagyon bejön, Vsync-et használok és ritka amikor 55-re esik az FPS 1920x1080-on minden maximumra állítva (a szűrők is).
A fizika meg egyszerűen f@sza, tegnap amig védelmi ponton vártuk az ellent egyM103 viccből letolt a dombról egy TigerII-őt majd velem is próbálkozott, de hiába. Mondtam neki, hogy ne erőltesse mert a Löwe kb 100 tonna, jót röhögtünk(#16720) Remusz911
Kizárólag német tankokat tartok, azokat meg nincs hova nerfelni (csak a jó kis PzIV-et cseszték el)[ Szerkesztve ]
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
-
jano_77
nagyúr
Ok értem és köszönöm
Milyen tankoknál érdemes a HE lőszereket használni? (Ezek ugye a robbanó töltetek?)Amúgy elnézve az update-t, a német tankok lövegének szórásán javítottak.....ez nekem mondjuk pozitív lesz. :-)
-
psycroptic
őstag
válasz freelancer #16722 üzenetére
Nekem a pöccs előtti grafika fullra húzva jobban tetszett, mint az új. Ez a mostani grafika fullra felhúzva mindent olyan "képregényes" beütésű hatást kelt, olyan "gagyi" érzetet kelt. Teljesen elvesztette azt a minimál realisztikus hatását is ami a 0.8.0 előtt volt. Vagy csak nem megfelelően volt beállítva nálam a grafika. A gépem bírja, bírnia kell.
PSNID: Tomy83PS
-
freelancer
tag
válasz psycroptic #16724 üzenetére
Ha nagyon "éles"-nek hat akkor picit vedd lejjebb a gammát, sokkal jobb lesz.
Alapértelmezetten nálam túl világos-nak hatott az egész, állítottam rajra és good[ Szerkesztve ]
Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!
-
psycroptic
őstag
válasz freelancer #16727 üzenetére
No majd kisilabizálom a legmegfelelőbbet. Egyébként a gamma állítása eszembe sem jutott.
PSNID: Tomy83PS
-
-
Djuree
félisten
válasz psycroptic #16711 üzenetére
jah én szabin vagyok ma meg holnap is nem a wot miatt, így jött ki, de pont jó
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Orlin
addikt
Nem tudok kapcsolódni
Gépet újraindítottam a modemet is de semmiLENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
GaburroSan
aktív tag
Kérdés:
Melyik a leggyorsabb nehéz tank a játékban, mert akkor jól lehet vele lökdösődni!(nem prémiumos, tehát a Löve és a KV-5 nem játszik ) -
Eagle16
addikt
válasz GaburroSan #16735 üzenetére
Leggyorsabb? AMX-50B.
62 tonna, lehet vele lökdösődni
Amúgy jano_77 igaza van, nem a végsebesség számít, ha nem a motor ereje és a tank súlya.
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
jano_77
nagyúr
Miért számít a lökdösődésnél az, hogy milyen gyors egy tank?
Nem az a fontos, hogy milyen erős a motor, milyen nehéz?
Hiába vagy gyors, ha mondjuk egy jóval nehezebb tankot akarsz eltolni, akkor az nem fog menni!? Tévedek?
Vagy a nehéz tankok között már nincs akkora súlybéli különbség?"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Iron Funeral
őstag
-
Eagle16
addikt
válasz Iron Funeral #16738 üzenetére
1 tonnával jobb.
Az 50B-nek is 1200-as motorja van.
Kisebb közepes tankok és könnyebb nehéztankok ellen szerintem az E-50, E-50M, és az AMX-50B a legjobb rammolásban.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Snakeiboy
aktív tag
Ezentul erdekes lesz Maussal facehug helyzet az tuti . Kivancsian varom
Miert?????
-
myckey
veterán
frissítettem a játékot...aki már megtette,annak is előjön gy hiba üzenet?
gondolom a szeró leállás végett van
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
nagyúr
Kíváncsi vagyok milyen lesz ez a 8.0. Mondjuk én nem voltam teszten így nekem a fizika rész nagyon új lesz. Nehéz megszokni?
Més que un club!
-
törölt tag
válasz Napfénysüti #16743 üzenetére
Ez szerintem mindenkinek magának kell eldönteni, hogy nehéz-e megszokni. Van akinek igen, van akinek nem.
Remélem a sok kis puttypurutty hamar elvérzik, amikor leesik innét-onnét, és megunja a játékot.
Az biztos, hogy újra kell tanulni sok dolgot, onnét is lőnek majd, ahonnét eddig nem, és onnét is jönnek majd, ahonnét eddig nem(#16744) RaZroX Tipikus fórumozó
Csak 2 hsz-t olvas vissza, azt is csak felületesen Kicsit jobban visszaolvasnál, vagy 3-an is linkelték amit kell....(#16746) RaZroX Bizony! 2x is meggondolja majd, hogy kimegy-e a domb szélére
No meg : hogy haltál meg? - Rám esett egy Maus[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz Napfénysüti #16743 üzenetére
Ezt jóval könnyebb lesz megszokni mint a két új retekmódot amit 0.7.4-ben raktak be.
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
myckey
veterán
válasz RaZroX #16744 üzenetére
Itt van a fórumon.
torrentes linket meg wines letöltőt is raktak be20 perc alatt le is jött és pár perc míg feltelepült....csak most kidob ilyen hiba üzenetet,gondolom a karbantartás miatt
-
coolfox76
csendes tag
válasz jano_77 #16737 üzenetére
Hiányos fizikai ismereteim szerint, pongyola megfogalmazásban két test ütközésnél az fog visszapattanni, amelyiknek kisebb a lendülete. A lendület meg ugye a súly és sebesség szorzata. Így egyes esetekben számíthat a (vég)sebesség is.
"Az nevet a végén, aki először üt!"
-
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Opel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest