-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Nem rossz ez a 277. Páncélja nincs sok, de az az ágyú álom kategória. Köze nincs a leírt adatokhoz, olyan pontos mint a lézer...
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
válasz Chris0321 #166612 üzenetére
A legújabb, a játék előtt szedtem le a legfrissebbet, valószínűleg valamelyik mód a rossz, de a 100 pipából nem fogom megkeresni az biztos. Addig inkább játszok modok nélkül, végül is már az sem olyan tragikus mint régebben
[ Szerkesztve ]
-
-
h1mpi
félisten
válasz 5-ös kezelő #166645 üzenetére
A szenzor és az egérpad a lényeg, nem a gombok. Nekem egy Roccat Kone Pure Owl Eye van, ez annyira “finom” szenzor, hogy mm-re pontosan oda megy ahova akarom
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz jano_77 #166664 üzenetére
Nem... kapsz egy festést (zöld), ha mész egy meccset ingyen, Ha megveszed a 4800-as csomagot megkapod a (kékes, pirosas sárgás) festést és az összes cuccot, ami a csomagban van (kredit booster, plecsnik, 750K kredit). Ha veszel 1750 goldért festést ingame, akkor pedig ebből a kettőből választhatsz. 1, 2
Powered by ollie
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz jano_77 #166668 üzenetére
Nem a 4800-as csomagban benne van a Buffon 2 skillel, hisz azt meg a kártyák adják (100 pont)
Én azért vettem meg a 11K-s csomagot, mert ott gyakorlatilag ingyen van a 4800-as csomag. Azt külön nem vettem volna meg, szerintem nem éri meg. De így jól jött a Buffon is meg a sok-sok kredit boost... amiből mondjuk így is van már vagy 40 db...
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz Simulacrum #166756 üzenetére
A tegnapi 3 meccset eltaláltam, ha ma is eltalálom, nyerek fél évnyi prémet tippmixen
-
h1mpi
félisten
válasz Antonius1978 #166791 üzenetére
Az M103 miatt fejlesztette k ia WG a free xp-t
-
h1mpi
félisten
Rájöttem ez a KV2(R) nem az én idegeimnek való... utálom az ilyen hektikus tankokat...
-
h1mpi
félisten
Iszonyat lassan dob csatába ez a f@s megint elcsesztek valamit... 1 percet kell várni...
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
1 hete nem játszottam most elültem, de nem élvezem, unalmas lett a játék... úgy néz ki kezdek kijönni belőle hála istennek
-
h1mpi
félisten
Orosz tankok ma úgy indítanak, hogy ammorack+torony le... vicces... azt hiszem nemzetet váltok... szeretem amikor ez a tetű játék mondja meg mivel játszhatok és mivel nem
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz BÁ Nutrition #167145 üzenetére
Szerintem sehogy mert egy éve nem játszott meccset, de lehet a focist nem veszi annak
-
h1mpi
félisten
Tankyorzanel is megy
Zozyk: welcome back
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Aki WN8-at akar boostolni vigye ki a T92-t. 1500 dmg-re 4000WN8
-
h1mpi
félisten
Ez a 277 fun nagyon. Amikor a 8-as medek mennek és velem találják szembe magukat, mert ugyanannyi idő alatt oda érek
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz egyedülülő #167728 üzenetére
Nekem megvan, de porosodik. Állandóan ég szegény...
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB