- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
válasz SoulReaver #146081 üzenetére
Az ellenkezőjére pedig még nem volt példa az univerzumban.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
jr1994
addikt
válasz galervin93 #146089 üzenetére
Előfordul, hogy egy tank mintha el lenne átkozva. Nálam a Skoda T50 ilyen. Első 30 csata tök jó volt, meglett az ász is, azóta viszont akár egyedül, akár szakaszban játszok vele, olyan hulladék csatákba dobál a játék, hogy nem tudok egy jó kört menni vele. Mondjuk a statom annyira nem rossz vele, de azt vártam tőle, hogy többet tudok majd sebezni mint bármelyik 9-es tankommal, ehhez képest csak középmezőny. Lehet hogy ezért érzem szarnak, nem tudom hozni vele amit elvárok magamtól. A másik ilyen az M46 Patton, kb egyszerre vettem meg a Skodával, úgy fél éve és azzal még nyerni sem tudok, persze mivel nem szeretek velük menni, még nincs is sok csatám.
Amúgy remélhetőleg ez csak egy sima szopóág mindkettőnknél és ugyanúgy elmúlik mint a többi én egy csatát mentem randomban T34-gyel ismerős accountján, igaz már legalább egy éve, de azon úgy tűnt hogy kreditfarmra jó lehet. Lánccal sok mindent le tudott venni.
-
jr1994
addikt
Ma mentem egyet Grillével, beadta malinovkát, de persze fele 8-as tank. És még így is majdnem sikerült a küldetés, 5 perc alatt sebeztem 7200-at és 2 killnél tartottam. Még 6 ellenség életben volt, a hegyen tömörültek, simán meglehetett volna, de közel full hp-ról szétlövettem magam. 3 low hp tankot kellett volna csak kilőni, és meglenne a 260-as. És a csata még 3 percig tartott
kchryss: úgy láttam, hogy a teste és a csöve között ment át a lövés.
-
jr1994
addikt
válasz po1son #146159 üzenetére
Nem igazán tetszik a nagy csata, lehet főleg azért mert laptopról játszok most, de a kis kijelzőn alig látni valamit a térképen és a players panel is elég sok helyet elfoglal. Meg még amúgy is béna vagyok azon a pályán, fogalmam sincs hogy honnan hova lehet belőni.
Azt vettük észre, hogy ha engedélyezve van a játékmód, 10-es tankkal szinte csak erre dobál be, biztos sírnak a siemkák hogy miért mindig csak az a pálya van de így legalább nem kerül mindig 10-es csatába a 8-as szakasz.Amúgy azért nem 2x akkora az esély, tudod csapattársból is több van, még ha a legtöbb nem is csinál semmit
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
válasz polgi803 #146166 üzenetére
De átlagban te is csak 700-at lősz a Leo-val, az elég kevés Nekem 1300 lett vele az átlagom, nem az igazi, még épp nem lila. Az hogy melyik ágyút használjátok rajta kb mindegy, ha a nagyot azzal legalább felkészülsz az Emil ágyújára, kb hasonló a célzásideje. Illetve a nagyobb alfa miatt kevesebbszer kell kinézni, ami egy papír tanknál előnyös. Amúgy nem nagyon tudok mit mondani róla, egy ilyen tankkal érezni kell a játékot ez nem egy T29 vagy IS-3. Ahhoz meg sokat kell gyakorolni medekkel, hogy menjen. Orosz med vonal szerintem jó lehet tanulásra, főleg hogy most elég jó buffot kapott a T-44.
Leo-ra felszerelés töltésgyorsító, célzórendszer, optika. Kaja nem árt, főleg a nagy csőhöz.
Döbbenetes amúgy, átnéztem a régebbi replayeimet, tavaly március végén csináltam meg a med 15-öt, azóta csak a TD 15 hiányzik, de nem visz rá a lélek hogy tédézzek. Mentem velük azóta úgy 3-400 csatát, főleg Grillével, de csak nem jött össze eddig. Csak ha meglesz, nem lesz mit csinálni persze kiválóság jeleket is lehet gyűjteni.
-
jr1994
addikt
-
jr1994
addikt
válasz jozefgucci1 #146333 üzenetére
Újabb megerősítés, hogy jól tettem hogy nem használtam el semmire a kuponomat. Ezeknek nem fizetek többet amíg helyre nem hozzák a sok baromságot.
-
jr1994
addikt
válasz dokee78 #146365 üzenetére
Jó szar csapat volt, de te is benne voltál és te sem csináltál semmit. Meg attól hogy lighttal vagy, még sebezhetsz hamarabb is.
(#146372) Tarill: elképzelhető hogy lesz még, de hogy mikor azt talán csak SerB tudja. De mit tudsz csinálni a várakozáson kívül, eladod kreditért?
-
jr1994
addikt
válasz jano_77 #146416 üzenetére
Attól még mehetnek a HT küldetések, ha már az objektnél vagy. Asszem. Amúgy meg rip meg minden, de bakker nem szabad átváltani a küldetést ha valamelyiket hajtod
Másik: nálam is aktuális a gépfejlesztés, és játszik a Ryzen is akár. Főleg Wot-ra kéne, de jó lenne ha 2-3 éves játékok azért mennének rajta, úgyis kimaradt egy csomó jóság. Mit javasoltok?
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
válasz ImpersonatoR #146586 üzenetére
Ő kérdezte, én azt javaslom várja meg hogy kapható legyen Addig, ha nincs, prémium fiók aztán olyan súlyos kreditgondok azért nem lesznek
(#146587) lacibacsi: játékélmény alapján a Skoda egy hulladék, de ez valószínűleg csak nálam van így, úgy tapasztaltam hogy ha szar csatát akarok menni, elég beülni a Skodába és máris elmegy az életkedvem
-
jr1994
addikt
válasz lacibacsi #146596 üzenetére
Alapból nyilván nem akarok szar csatát menni, de ha már játszok, néha kéne húzni azt a skodát, de azzal a tankkal valamiért mindig szar csatáim vannak mostanában. Az első 30 csata jó volt vele, azóta rémálom
(#146601) jano_77:
Amikor legutóbb játszottam, elég furcsa volt, volt olyan 10-es csata amikor ki sem írta hogy 0 kötvény, máskor meg adott párat legénységi javítónál mire gondolsz? A kötvényes izék biztos működnek.
Azt 3 legénységi tagot meg ugye nem halsz bele, ha 30000 helyett 60000 kreditért képzed át nemár hogy ezért nem játszol egy 10-es tankkal, ami ennél sokkal drágább volt.
(#146602) nanus: meg is válaszoltad, köszi!
-
jr1994
addikt
-
jr1994
addikt
válasz jano_77 #146629 üzenetére
Akkor inkább váltsd át azt az aranyat kreditre, 1 arany 400 kredit tudtommal. 200 aranyból megvan a 3 fős legénység átképzése és még marad 20000 kredited, tiszta haszon
Azt hittem azért költesz rá, mert nem akarsz 90%-os legénységgel játszani.WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
jr1994
addikt
válasz SoulReaver #146652 üzenetére
Vereségre is gyakran lehet ászt lőni, tálcán kínálja fel magát az ellenfél, ha szerencséd van még sebezhetsz egy csomót. Így hogy csak egy ellenség maradt életben, több xp-t kioszt a játék, az utolsók is 240 xp körül kaptak a semmire.
-
jr1994
addikt
válasz BÁ Nutrition #146827 üzenetére
Arra gondol hogy ha elakadsz egy küldivel és inkább visszamész valami korábbit javítgatni, aztán pont akkor teljesíted a nehezebb küldetés feltételeit amikor nem az van aktiválva az = babadüh.
(#146829) h1mpi: :/
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
válasz po1son #146883 üzenetére
Hurrá! Megint egy hónapig egy olyan tank leárazva ami már rég megvan.
Eleinte kéthetente valami random tankot betett a wg akcióba. Az volt főleg a baj vele, hogy leginkább csak előző nap derült ki hogy mi lesz az, és nem lehetett hamarabb nekiállni az ágnak. Tier 8-10 tankok 30% akcióban és +30% kreditet hoztak az akció alatt! 2014 közepén ezt 15%-ra csökkentették, 2015 elején végleg megszüntették. 2016 óta meg ez a szavazós hülyeség megy, csak egy tank akciós egy hónapban, ami általában a botok aktuális kedvenc tankja.
Októberi küldetések. Kár, hogy 2013
Szakaszozni meg ennyi értelme van manapság:
Az égvilágon semmi.
-
jr1994
addikt
válasz 4580693 #146932 üzenetére
Óh, köszi Ez haverom tegnapi statja. 6-ot mentünk együtt, neki itt lett elege a játékból. A csúcs az volt amikor Pilsenen végre beadott egy olyat hogy mi FV 215b és E100, és voltak 9-es tankok is. És még az a csata is 8:15 lett, igaz én több mint egy perccel később indultam el mert valamiért lassan töltött be a gépem. Az talán nyerhető lett volna ha mindketten 4-5k körül sebzünk.
Mikor Highway-en az ellenfél hat heavyt kap és abból egy Maus, mi meg csak ötöt Maus nélkül, úgy mit csinálsz? 3:15. Mikor 8-as medekkel 10-es csatában 140 és E5 jön szembe Karelia A2-ben mert a mi Mausunk miatt inkább oda mentek és letoltak mindent. Mikor a leosztásból úgy tűnt hogy miénk lehet a hegy Tundrán (mi 7/1 és Skoda T50), de nem mert az ellenség 10 tankkal ment oda, nekünk meg a gyors tankjaink szartak bele, a páncélosok meg elmentek az 1-esre és végigmentek azon a haszontalan részen úgy hogy semmi nem jött velük szembe. Revalorisé szakasz állandó 10-es csatában sokat nem ér, de már prémium fiókot sem veszünk, hacsak nem hozzák rendbe a játékot. Így meg haveromnak a kreditje is elfogyott, de az egyéni probléma.
Én még mentem egyedül 4 csatát, de most az sem ment, szóval az összesítés nekem is hasonló. Abból a négyből azért kettőt megnyertem, de azokhoz sem volt sok közöm, bénáztam mert felcseszett az a kezdés. Az a legnagyobb baj, hogy az MM módosítás óta egyszerűen nem lehet szakaszban játszani. Sírás és kisregény vége
(#146931) szbalogh: hajrá, de azért ha lesz kedvem játszani, csak rámegyek arra a TD15-re, nehogy már még egy fórumtárs előbb behúzza a 260-at mint én
(#146934) Tarill: T-34 és A-43 jó cuccok, nem érdemes átugrani őket hacsak nincs nagy mennyiségű free xp-d. Tartogasd inkább a nagyobb tankok kifullozására szerintem. Bár ha volt már T-54-ed, akkor szerintem fölösleges a másik ággal játszani, a 430 ágyúja elég kaki. Ha nem, akkor is lehet hogy jobb a T-44 felől menni, a buff után statok alapján nem lehet az olyan rossz, és a T-43 sokkal jobb mint az A-44. A svédekről nem tudok nyilatkozni, bár a 10-es érdekelne, de tőlük csak a heavyket húzom.
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
válasz jimmy74 #146989 üzenetére
Grat!
Aki még nem adta el a 268-at szerintem adjon neki egy esélyt, leporoltam, mentem vele 6 csatát, egész jó lett buff után. Eredmények (sebzés/kill):
2640/4
3983/2
3706/1
1383/0
3415/4
3902/2Mindez a krumplimon (laptop) 25 fps mellett
-
-
jr1994
addikt
válasz SoulReaver #147076 üzenetére
Kínai heavyk, E50M, svédek, FV215b (bár azt le fogják cserélni, de talán az utód is jó lesz), T57, M48.
Maus csak ha küldetéshez kell, amúgy rohadt unalmas vele játszani és jelenleg egyszerűen nem fair azzal menni szerintem.
-
jr1994
addikt
válasz SoulReaver #147081 üzenetére
Emil I-nél tartok a svédeknél, nekem nagyon bejön. Emil II papíron hasonlít az 50 120-ra, amit imádtam, szóval az is várós. TD-ket nem húzom, de a 103B-t jónak mondják.
(#147083) galervin93 +1 az E50M különösen jó tank és az ág is élvezetes, bár lehet a buff után az M48 jobb nála, de szerintem mindkettőt érdemes megszerezni.
-
jr1994
addikt
válasz Stunts666 #147104 üzenetére
Jól esik ha azt látom hogy az adott napon lila szinten játszottam, de kinek nem? Viszont győzelemért és játékélményért játszok, a stat csak egy visszajelzés. Amúgy azt sem tudom hogy most mivel lehet statot húzni, azzal megyek amivel kedvem van.
(#147110) zozyk: nem! Ingyen se kéne az a hulladék.
-
jr1994
addikt
Szerintem az egyik legjobb 9-es medium a Patton, bár tök béna vagyok vele, de az nem a tank hibája Ha a tárasokat nem számítjuk, szerintem top 3-mas az E50 és a T-54 mellett.
Stunts666: nem akartam hozzád szólni, de csak nem hagyod abba. "Balfasz zöld-kék-lila idióták." ezzel indítottál és még neked áll feljebb?
-
jr1994
addikt
Mentem egy nem szar kört a Skodával replay. A végén felröhögtem amikor megláttam hogy megvan a küldetés javítása, véletlenül mentem neki a Lehel hűtőnek
Ritka izgalmas kör volt, az elején bénázással, aztán az ellenség levadászásával, a végén meg már azt hittem döntetlen lesz, amikor villant a lámpa, és volt egy kis szerencsém is.
(#147141) Emu: mondasz valamit, az előbb csillagoztam le és tényleg elég pontatlan volt. Keveset játszok vele, mert valahogy nem az igazi, de inkább az MM-nek és a saját bénázásomnak tulajdonítottam.
[ Szerkesztve ]
-
jr1994
addikt
-
jr1994
addikt
válasz po1son #147160 üzenetére
Asszem problémák adódtak, mögötted is ellenség van
Viccet félretéve, nem csodálom, az az egész kinti oldal egy szar highway-en, sőt az egész pálya az. De hát tudod hogy itt nem jó ötlet kimenni a mezőre, hacsak nem mentek ki C2 környékére azonnal, legalább annyi tankkal ami az ellenféltől várhatóan arra jön. A bázisról nem nagyon lehetett téged fedezni, mert egyrészt amíg rád nem esnek, körön kívül vannak nekik, másrészt meg semmi fedezék nincs és akit észrevesznek az azonnal megy a garázsba, azt meg senki sem szereti.
-
jr1994
addikt
válasz jozefgucci1 #147259 üzenetére
KV2-t nem szabad eladni
-
jr1994
addikt
válasz galervin93 #147293 üzenetére
Azt hittem mentél valami ászt
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elektromos autók - motorok
- Sweet.tv - internetes TV
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest