Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz szbalogh #8687 üzenetére

    Én 2,3 sec-től tartom viselhetőnek a célzásidőt. Az Oбъект 263 is 2,5 sec alatt szűkül, de az a 2,5 másodperc pl egy T1-es gépen akár 3,4 sec-nek is érződhet. Direkt nem raktam a T-34-57-re rammert, hogy nagyjából szinkronban legyen a célzás és a töltés. :) Az egész tankot kb senki sem veszi komolyan, mivel a játékosok több, mint 50%-a a náci tankokat szereti, ezért magasról tesznek rá a kis szovjet gépcsodára.

    (#8688) Remusz911: Írtam, hogy a T-34-57-et pár hete vettem vissza, az orosz medium volt az első ágam. Megnézem, neked mennyi az átlagsebzésed az első vonaladon lévő T5-ös tankkal (ami 75%, hogy a PzIV nevet viseli). Hasonlítsd össze a T-25-öd a Type T-34-emmel, amivel 780 az átlagsebzésem, ha az orosz változattal nem agyhalott koromban kezdek el játszani, hanem pl mostanában, akkor valszeg az is a kínai környékén lenne. Azt is nézd, hogy hiába több a te 594-es átlagsebzésed, ezzel még nincs meg a saját HP-d, amit azért illene sebezni az embernek, főleg egy olyan tankkal, amiről ilyen pozitív véleménnyel van. Nekem viszont 60-al a sajátom felett van, ami még önmagában nem egy hűdefasza teljesítmény, majd a mostani tudásommal lejátszott csatáim kijavítják a régi hibáimat.

    Prémium és sima T5-ös tank között aztán óriási a különbség, a Churchill III-mam alig hoz több kreditet egy non-prém tanknál. Az, hogy pénzért vettem, inkább az XP mennyiségben látszódik meg.

    (#8723) Scheffer: Szvsz jogos a megszólítás, te raktál be régen "Szakesz" nevű account-ról csataeredményeket. :) Érdekes, azóta meg is szűnt az a felhasználó. BTW, akkor a HUNS Underdogs videókban MrScheff te vagy?

    (#8814) Pete55555: Valahogy egyet kell értsek a hsz-eddel.

    (#8807) r1E3S3E7T: Pedig papíron szinte semmivel sem rosszabb a 46-oshoz képest, sőt, inkább óriási előrelépés. Nekem még csak a garázsban van meg a 48-as modell, de el nem tudom képzelni, miben lehet gyengébb a gun depression-ön kívül a T7-esnél. Lehet, hogy csak szimplán negatív random faktorod van, bárkivel megeshet. Egyébként:
    Majd a könnyeidet tárold el mert meginnám őket később. :DDD Bocs, ezt nem hagyhattam ki. :)

    [ Szerkesztve ]

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák