-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz szallasi007 #74400 üzenetére
"Értem én hogy rettentő profi itt mindenki, de az off topicba több építő jellegű replay-t és infót osztanak meg az emberek mint itt, meg hogy Diegho-t kiutáltátok innen mert arcotokba mondta az őszintét az már vicc,de ezen túltettem magam."
nagy tévedésben vagy. a stílusa miatt nem szerették egyesek, mert az volt neki azt el kell ismerni. remélem az életben nem ilyen.
játszani azt tud azt meg kell hagyni, de ez két különböző dolog. én szivesen néztem a videóit, magyarázott meg minden, mutogatott jókat, teljesen jó volt, és a videók közben a személyiségi dolgok sem jöttek ki, csak tisztán a játékról szólt.
én nem szóltam be neki, nekem nem volt vele személyes konfliktusom, talán egyszer, de akkor sem vészes, nyilván a játékról többet tud mint én, de jóval többet is játszik azt tegyük hozzá. jótol tanulni nem szégyen, amugy meg mindenkinél van jobb, ezt sose felejtsük el.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Társasjáték topic
- Házimozi belépő szinten
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vírusirtó topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest