Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz jagada #71443 üzenetére

    jagada: de igen, köszi a korrekciót - akkor is rengeteg... :D

    x Attilax: érdekes álláspont. Én a német arty vonallal játszom, most a Gw panthernél tartok. A német tankok - tigris, párduc, waffentróger - sokkal érzékenyebbek az arty felé, mint az orosz párjuk. Egy ISnek, KV4-5nek jó, ha 400 dmget beviszek egy telitalálattal, Párducot, tigrist nem egyszer szedtem ki egyből 800+ de volt, (egyszer), h 1100+ hp-ról és nem lőszerrobbanás volt, a VK-k közül az összes (kivéve a bélát) szinte könyörög az arty tűzért.. ráadásul az oroszok rendszerint egy fordulóban, egy szikla túloldalán vannak, ha elég közel vannak a sziklához, nem érem el, illetve mozog előre hátra. A német messzebb van, ezért nehezebben spottolódik, de egy helyben áll, így ha a spot leesett róla, akkor is bátran oda lehet lőni. Sokkal-sokkal többször veszek célba német tankot, mint oroszt.

    vhw: egyetértek. nem kell görcsölni, 5 győzelem simán megvan bármelyik nap, az h az első 10ben legyen az ember még nekem se megerőltető.

    jano_77: "elúszhat a küldetés" meg muszáj játszani. Én se hétfőn se kedden nem játszottam, mert más dolgom volt. Lehet, ma se lesz rá időm. eddig 5x csináltam meg, november 1-ig még 10x kell, az 15 alkalom, ha jól számolok. Ha valami olyan fontos, h a hátralévő napok több mint 33%-ában nem tudok miatta játszani, akkor vsz oka van, nem? És nem csinálod meg mivan? nem kapsz meg egy tankot, amivel annyira kurva nehéz jól játszani, hogy a többség szemétre valónak tartja. Ha annyira vágysz rá, eddig is megvehetted potom 4500 ft-ért, de volt akciósan ennél 30%al olcsóbban is elérhető.

    [ Szerkesztve ]

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák