Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz ddt500hu #70513 üzenetére

    Várjál csak most nézem, én a térkép bal oldalára gondolok. Az 1-2 oszlop. Az a kritikus zóna.

    Mondjuk jó, nem beszéltünk arról a tényezőről, amikor egy csapatban van egy kupac makákó, a másik oldalon meg jó játékosok. 1 zöld van az ellenfélnél? Csak kíváncsiságból mennyi volt az esély?

    Ok, ebben igazad van, erre rávilágítottál, hogy ha bűn rosszak a játékosok az egyik csapatban és nagyságrenddel jobb az ellenfél, akkor nem fogják lehozni azt az oldalt (sem).

    Na mindegy is, most én is tudnék olyan csatát találni, amikor elhullott ott az összes támadó, de nem ez a tipikus, ahogyan én tapasztalom.

    (#70518) rlazol: nem értem ezt a fedezék vonatkozást. kuksolsz végig a dombon ház mögött? azt is lehet éppen, csak értelme nem sok van. A szikla már nem jó, mert arty splash-el odavághat amúgy. A trükk itt ugye az, hogy több szögből lőhetnek, mint a legyező úgy kell elképzelni. Ha kidugod az orrod, akkor véged. Ha középen a folyó mellett feljönnek, akkor a ház sem jó fedezék már, szopacs. A másik, hogy ugye illik felállni orral előre az ellenfélnek és azt hogyan csinálod ott? Nem tudod ezt ott kimatekozni, érted, nincs olyan fedezéked, ahonnan biztosan tudsz lőni és neked nincs spotod, ez a fő baj általában. Illetve van spotod, a domb aljában rohangáló ellenfél scoutját látod folyamatosan, csak meglőni nem nagyon lehet. Ha van egy tökös scout a védőknél, akkor esetleg tud valamit kezdeni, mást én nem tudok elképzelni. Nem is látod, hogy ki lő. Tudom, mert kipróbáltam párszor elmentem oda, de soha többet, ott csak megdögleni lehet védőként.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák