Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KicsiPaszuj

    tag

    válasz jahrn #6394 üzenetére

    lol nem láttam a replit...

    A KV2őt azért említettem mert kivétel az említett kliséből. (nem a KV152re utaltam, bár bevallom életemben nem halottam róla. Gondolom ez is olyan mint a 122es, h összebarkácsoltak egyet, aztán tessék "létezett")

    Crawford, Steve: Harckocsik a II. világháborúban
    Elég részletesen ír minden szarról és magyar.
    többek között.

    amugy meg a netes forrásokról annyit h,
    Ezen gyöngyszem szerint 32vel ment a kv85.
    A wiki szerint 43al.

    Ez azért van mert nem minden KV85 kapott KV1s felfüggesztést. A wiki a KV1s verzió adatát tudja a Tények/képek meg a KV1 verziót.

    Egyébként a wiki amiről olvasgatsz, azt írja h a kv85 és a kv1S is 43mal ment. Nos a KV85 3tonnával nehezebb volt.->kv85 lassabb.

    Egyébként meg gondold át, Crawford könyve nélkül is nyilvánvaló, h nem hasra ütés szerűen vették ki a géppityut a KV85ből. nyilván oka volt(nem volt hely a tankban)

    amugy meg még mindíg olyan dologról vitázunk ami ott van a "te" forrásodban is. A KV1s nem KV85. Változtattak rajta. A játékban a KV1s van(van géppityu az elején) és a KV1s változaton sosem volt 122es ágyú. A KV85 IS tornyos változatán volt. De az nem KV1s. Mellesleg az nem is széria tank. És prototípusnak hívni valamit amit úgy barkácsoltak össze, az elég fail dolog. Bár ez persze szubjektív vlemény.

    "Andrish, Andrish! Sztaffold meg a wipszeket!" -Ratamon

Új hozzászólás Aktív témák