Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • munnergep

    senior tag

    Tegnap volt egy kicsi elbizonytalanodásom arty ügyben. Eddig rühelltem őket. Azért adtam el a T32-t, KT-t, mert undorodtam az öt-hat artys menetektől, a oneshot-tól.
    Tegnap viszont 60e free xp-ért, megvettem a T71-et (nem volt kedvem a t21-el pöcsölni) és kicsit most máshogy látom az artyt. Egyrészt arty-ra vadászni csodálatos :) Másrészt, ha JÓ az arty és te jó ütemben deríted fel nekik az ellent, akkor pillanatok alatt bedarálják az ellenfél tankjait. De ami a legjobb, hogy ha light tankkal ki tudom kerülni a sok ellent és felderíteni az ellenfél artyját, akkor a tieid rögtön lövik őket, megmentve ezzel a csapatot a kurv@nyázástól.
    Persze amint átültem a Löwe-be, és 2 hummel darabokra szaggatta a legénységem + egy rakás modult, rögtön undorkodtam megint :) Az is érdekes, ha IS3ban ülök, sosincs sérülésem az arty által, csak letrekkelnek (vagy csak eddig dög véletlenül így jött ki).
    De mégsem rossz ez az artys dolog annyira, csak ne legyen több mint 3 darab és legyen aki spotolja nekik a másik artyt.

    Másik: akarok egy videót csinálni a t71-ről, 2-3 replay alapján ÁTLAGOS vagy FOS játékosoknak, hogy mit NE csináljanak + tanuljanak néhány bődületes hülyeségemből + megmutatni, hogy mit tud a jó arty. Szóval nem a szokásos, hogy 13 kill és milyen faszán játszom, hanem kicsit más jellegűt. Fraps-al már leszedtem a replayt, handbrake-el átkonvertáltam, viszont kéne alá egy hangsáv ahol magyarázom a dolgokat, aztán összerakni. Milyen progival érdemes csinálni, hogy utána a youtube-ra is feljmenjen, illetve mekkora videót enged felrakni a youtube?

    "I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."

Új hozzászólás Aktív témák