Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz kisküzdő #30233 üzenetére

    Nekem nagyon bejon az IS. Persze nem serthetetlen, de van hogy 1x-2x pattannak rola, ha epp mozdulsz vele, es gombolyu feluletet er a lovedek.
    Regebb azzal szorakoztam 2 klantarsammal, hogy mind3an IS-el mentunk.Amikor berakott mindket csucstanknak, azaz mi voltunk a jatekosok kozott legfelul, akkor egyszeruen elsepertunk minden vedelmet (altalaban). Ugyanis kipeceztunk 1 tankot, ami kapott 3xkb 400-450 sebzest, ami ha 7es volt, meg nem fingott ki azonnal, de a 4ik lovesre vege volt.Es igy vettuk sorra a tobbi tankot.
    En erosen szeretem, most jelenleg 57% nyeresi aranyom van vele.Termeszetesen a T29-el 59% a nyeresi aranyom, mert az is marha jo tank, de a legjobb a Tiger P-vel vagyok, 64%, es atlag 2 kilott tank, sebzest most nem tudok fejbol de olyan 1200 korul van szerintem.
    Az IS-t ventilatorral, toltes es celzasgyorsitoval hasznalom. A legenysegnek van BIA/Elit alakulat, igy - most hogy a jatek mutatja a toltesi idot - 10,15 masodperc alatt tolt be,ami sztem nem rossz.
    Kicsitt olyan nehez es kozepes tank vegyulekenek erzem, mert kozepesen gyors, a fordulasaval sincs baj.
    De : hacsak nem vagy varosi palyan, es nem feltetlenul muszaj, akkor ne rohand vele elore, mert nem lat tul messzire, igy tavolrol konnyeden kinyirhatnak.Most kapasbol ennyi jut eszembe rola.

Új hozzászólás Aktív témák