Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz kicsicsuvi #195518 üzenetére

    Emlékeim szerint amikor a stronghold bejött akkor az OI, T-54ltwt és a Ru-251 még nem létezett, de a hosszú évek lehet az én memóriám is megkoptatták. Régen volt már.

    A klános élet aranykora a berlini trio érkezése körül volt. Akkoriban volt alternatíva, hogy prém tankokkal minimálisan gyengébb eredménnyel jó sok kreditet farmolj vagy nem prém tankokkal kompetitív legyél. CW-re prém/reward tank nem fért be akkoriban sok. 8-asban 1 sem, 10-esben a 907, de az is ki volt egyensúlyozva azzal, hogy minden lövésre ammo rack-et kapott.

    A defender teljesen szétcseszte a 8-as sh-t, az egyre kevesebb skillt igénylő 10-es power creep tankok pedig a 10-es sh-t és a cw-t.
    Mára eljutottunk oda, hogy a legerősebb összeállítás 8-as és 10-es szinten is csupa prém/reward tank és ez szerintem sincs jól így.
    Érdekes lenne ha kitiltanák a prém/reward tankokat bizonyos játékmódokból. Szerintem jót tenne az adott játékmódnak, viszont nem lenne igazságos azokkal szemben akik pont azért vették meg az adott tankot, hogy ott használják.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák