Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz xAttilax #194425 üzenetére

    Hát nem nagyon maradt már sok ritkaság. Amúgy volt már valami hivatalos infó a fekete piacról a WG részéről vagy csak pletyka szinten van a dolog?

    Ha lesz fekete piac akkor ritkaságként ezekre számítok:

    ISU-130 - Nagyon ritka tank amit a wg dolgozói(asszem moderátorok) kaptak ajándékba. Nagyon rossz TD, nem megérős, de szerintem 5-10e aranyért vinnék az emberek ismeretlenül.

    T-44-122 - Ugyanolyan ritka wg dolgozó ajándék tank mint az előző. Agilis 7-es med 390 alfás ágyúval. Érdekes koncepció. Ha kijön a lépés nagyon op is lehet a nagy alfa miatt, de nagyon pontatlan az ágyú minden tekintetben és lassú a töltésidő. Tier limites tank csak 8-asokkal találkozik max. Ha lesz ez is biztos aranyért lesz.

    SU-76I - Tier 3-as TD. Sok mindent nem tudok róla csak annyit, hogy még az ősidőkben volt vásárolható egy rövid ideig, de gyorsan kivették a shop-ból és azóta nem volt kapható, ezért ritkaságnak számít.

    WTE100 - Ezt pletykálják nagyon. Még arany verziót is láttam róla. :D
    Sima verzióként bekerülhet sok kreditért is mint a Foch és FV Td annó, de aranyért is vinnék szerintem. Ha arany verzió lesz a tankból mint a Type59-ből akkor valami eszemenet árra számítok, mondjuk 50 ezer arany.

    Ezeken kívül meglepetés nem nagyon jöhet csak olyan tankok amik kicsit ritkábban szoktak lenni a shopban vagy nem voltak még aranyért vagy kreditért vásárolhatóak, de azért nagy ritkaságnak nem számítanak.Gondolok itt olyanra, hogy például lorr40t, patriot, ELC EVEN és hasonló prém tankok 5-10 millió kreditért. Illetve berakhatnak olyan már nem annyira ritkaságnak számító tankot amik az előzőben is voltak azoknak akik akkor lemaradtak róla (PzVIV, Pz hydro, Type59 gold).

Új hozzászólás Aktív témák