Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz jano_77 #178488 üzenetére

    Nem Scheff káromkodott hanem neki mondta az illető ezt a sok szép dolgot. Séf bácsi szépen tűrte, én a helyében azonnal kidobtam volna a klánból még akkor is ha nyilván volt ok a veszekedésre. Csak hát a stílus, az a nem mindegy, lehet az ilyet normális hangnemben is rendezni.
    Ha jól vettem le a lényeget a stream-ből akkor maga a kiváltó ok egyébként az volt, hogy átvariálták a csapatokat, a 3. számú csapatuknak lett ígérve 4 CW aznapra amire az a csapat gyakorolt is egy csomót viszont órák után azzal szembesültek, hogy nem kapnak egy csatát sem, sőt az egyik nekik kiírt csatára a másik csapat ment be helyettük és erről állítólag őket nem értesítette senki. Valószínűleg volt ott szervezési és kommunikációs baki is, szóval a felháborodás biztos jogos volt, de akkor sem kell ennyire kifordulni magából senkinek, mert ez nem old meg semmit.

    (#178489) @Darkness1:
    Ahogy várható volt, új nyereménytank miatt komolyabban veszik a top klánok a kampányt így jóval nehezebb mint az előző években.
    Az első 10800 kap tankot, abba kell bejutni. Én jelenleg a 7000. hely környékén tanyázom. A klánom (HAC-L) eddig hozza az elvárt szintet. 2 csapatunk van, 34-en indultunk a tankért és ebből mindenki tankos helyen van jelenleg. Szerintem a tank meglesz, de kicsit többet kell érte seggelni, mint tavaly.
    Van egy csávó aki facebook-on minden nap írogatja a magyar klánok hogyan állnak a kampányban. Mai csaták előtt kb ez volt a helyzet: [kép]
    ZWACK és a RE-AP jól teljesítenek, náluk a tank megszerzése nem kérdéses ők a minél jobb klános helyezésre mennek majd rá gondolom. ZWACK első 5-ben végezhet, RE-AP pedig első 20-ban.
    Kampánykor mindig sok a veszekedés, most is volt olyan magyar klán amelyik már szét is szakadt. Szóval zajlik az élet rendesen. Nálunk egyébként nyugis, jó a hangulat eddig ebben a kampányban. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák