Hirdetés

  • Apple iPad Air 13” (M2, 2024) - a méret a lényeg

    ma Nagyobb lett a kijelző, megörökölte az M2-es chipet és 128 GB-ra nőtt az induló tárhely. Mi kellene még?

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Simulacrum #163607 üzenetére

    Ez az autoaim rásegítő jelenleg elvileg úgy működik, hogy megnyomod a jobb klikket és utána mondjuk 3 másodpercen belül ha sikerül rávinned a célzót a tankra akkor befogja neked. Gyakorlatilag annyi a különbség a sima beépített verzió és a mod-dal segített között, hogy a simánál pont akkor kell megnyomnod a jobb klikket amikor "kijelölöd" a tankot a mod-os verziónál meg akkor is ráteszi ha időben van egy kicsi (max pár másodperces) eltérés a "kijelölés" és a klikk között. Ez így egy nagyon minimális előnyt jelent csak a mod használóinak, ez teljesen rendben van hogy legális mod és ha jól tudom benne van aslain pakkjában is. Ennél sokkal durvább illegális mod-ok vannak amik valós előnyt jelentenek.

    A fórumtárs videójában az zavart meg, hogy nem vettem észre a free kamerát és így úgy tűnt, hogy "kijelölés" nélkül fogta be a célt, de ez csak azért látszott így mert a videó kedvéért beforgatta a kamerát, hogy látványosabb legyen az esemény.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák