Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Atlantis

    veterán

    válasz Angel1981 #1465 üzenetére

    Röviden, természetesen full-os felszereltségű gépekre vonatkozik:

    Maybach-vonal: Tiger (H) szerintem jó tank, páncélra ne számíts, ágyúja jó és pontos, tipikusan második vonalbeli tank, bár mozgása nem rossz, képes lenne élvonallal is lépést tartani. Tiger II: remek tank, ízlés kérdése, de az egyik legjobb T8-as, aki a pontos ágyúval rendelkező, sniper-tankokat kedveli. Itt már előjön, hogy szemből gyúlékony tud lenni, ugyanakkor a páncélja vicces, meglepően sokat tud pattintani. E75: az egyik legjobb T9-es HT, jó páncél, nagy motorral jól is mozog, ágyúja átütése lehetne több, de alapvetően jó az a puska rajta. Ez is gyúlékony tud lenni szemből is. E100: meg nem vettem (még), a két német HT közül ez tűnik használhatóbbnak, arany lőszerrel és a magas sebzéssel már lehet aprítani. Gyorsabb, mozgékonyabb, mint a Maus (de még így is lajhár).

    Porsche-vonal: Tiger (P): vastagabb a páncélja és nehézkesebb, mint a sima Tiger, ágyújuk ugyanaz, tornya ennek se túl vastag. Én a simát jobban szerettem, többféle szerepre használható jobban, mint a P.
    VK4502A: a kakukktojás ebben a vonalban, inkább egy nagyra nőtt med, jól mozog, jó a puska rajta, bár a KT max. ágyúját nem kapja meg, ami később vicces lesz. Nekem valamiért katasztrofálisan ment vele, pedig jó tanknak tartom. Ennek ellenére a VK4502P-t már inkább meg se vettem, az említett puska itt már kevés és ha a KT-vonalat nem viszed, ezzel a tankkal orbitális szopás lesz az eleje...a hátsó tornyot biztos szokni kell rajta, páncélja szerintem rosszabb, mint az E75-é, oldalról is könnyen gyullad, meg szemből is, puska ugyanaz rajta, mint az E75-ön. Maus: értelemszerűen élesben nem mentem vele, ágyúja szerintem kevés T10-ben, lassú, tohonya arty-csemege, kb. szerintem semmire nem való. Páncélja ugyan papíron jó, de manapság már alapból váltanak aranyra, ha meglátják, az ellen meg kevés. Ágyújának elrettentő ereje sincs, E100-nál legalább meggondolják, hogy kell-e nekik egy 750-es puszi.

    T9 felett már kedvelt arty-célpont mindkét ág, nagy méretű tankok, nehezebb eldugni őket, legtöbbjük lomha is, camo-factor minimális mindkét vonalon. Én a Maybach-vonalat választanám, de leginkább hagynám a német HT-szálakat a fenébe, csak jobbak vannak náluk, már bánom, hogy ennyi időt beleöltem a két ágba. Ettől függetlenül ha már eddig elhoztam, előbb-utóbb a Maus-t is ki fogom fejleszteni, bár nem lesz egy örömjáték.

    [ Szerkesztve ]

    >>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

Új hozzászólás Aktív témák