Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    A képesség alapú MMet kérem, h felejtsétek el, matematikailag nem jön ki. Annyival lehetne babrálni, hogy azonos értékelésű játékosok azonos számban kerüljenek egy adott csatába.
    De felmerül a kérdés: milyen statisztikai mutató alapján? Jelenleg nincs olyan szám, ami hűen tükrözné a játékos képességeit, adottságait, főleg nem tankra lebontva, a felszerlés és a legénység figyelembe vételével.
    Nem akarom az MM-et védeni, mert alapjaiban van elrontva, de amíg a fenti kérdésre nincs kielégítő válasz, addig sokkal jobb sose lesz, max a tankosztályok aránya lesz jobb a csatán és a csapaton belül.

    Zolee11: amit mondasz, az ott sántít, hogy azért vannak különböző tierek, hogy a kezdő ne kerüljön eszetlen hátrányba. Amíg eljut T5-6 ba, lesz egy 100%os legénysége. Persze, hátrányban van a +2T-vel szemben, de ez mindig is így lesz. Hogy kibújik a fedezékből és rögtön meghal? Tanuljon belőle, hogy az adott pályán honnan-mit lehet belőni! A játék alapvetése, hogy tudd, hol vannak a még fel nem spotolt TD-k, hol van egy ablak vagy rés, amin keresztül messziről is támadható a fedezékben lévőnek hitt tank, stb. Ezeket a dolgokat részben videókból, replayekből, részben saját tapasztalatából tanulja meg az ember. Ha ő azt a következtetést vonja le, hogy akkor elbújik a legtávolabbi bokorba, az NEM a játék hibája! Ha azt, h ez a tank szar, és csak éljem túl, h jöjjön a következő, ami már biztos szuper lesz, megintcsak LOL.
    Ez a játék a nyers tudásról szól, ezért javasoljuk mindenkinek, h maradjon T5ben egy jól páncélozott tankban, hogy megszerezhesse ezeket az alapokat.
    A WOTban a fizetős rendszertől senkinek nem lesz jobb tankja, a prémek semmivel se jobbak, mint a hasonló normálok, csak mások.

    Azt kéne megérteni, hogy ez nem, játék, hanem üzlet. Ha az emberek ugyanennyit fizetnének akkor is, ha a tankokat szürke téglatestek szimbolizálnák, akkor sose lenne annál több. A WG-nek nem éri meg korlátozni, hogy ki mikor milyen tierű tankkal játszhasson (jano77). A WG-nek az az érdeke, hogy a játékos fizessen, és ha ehhez az kell, hogy sárba tapossa az önbizalmát majd elhiteti vele, hogy az új prém tankban ő lehet a rambó, akkor ezt fogja tenni.
    Még egyszer: a fejlesztőknek nem az a célja, hogy jobb legyen a játék, hanem az, hogy fizessen a user. Ehhez +2T kell és örüljünk, h nem több, hogy fogyjon a free XP és a gold lőszer, ehhez csili-vili prém tankok kellenek, ehhez az kell, hogy a 14 küldiből 10 bárki által megcsinálható legyen, mert a hiányzó 4-et akkor már megveszi, stb.

    4580693 - én nem dezertáltam tegnap, hanem többször, amikor láttam, h bukó a csata, YOLO-ztam, h kezdhessek újat. :B

    [ Szerkesztve ]

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák