Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BÁ Nutrition

    addikt

    válasz Carasc0 #131561 üzenetére

    ez azert lehet mert a jatek az nem arrol szol altalaban h cseszunk az egészre. pl a fociztál es mindig csak belerudtal egy ekkorat a labdaba amekkorát birtal es orultel h milyen szep messze ment akkor elobb utobb a tobbiek meguntak ezt gondolom. vagy kiraktak vagy jatszottal normalisan. lehet hogy ugy is lottel volna egy gólt evente egyszer de azert csak jobb ha meccsenkent losz 6-8at(kis palya, grund, haverok szintje)

    na ez ugyanigy van itt is. mivel ez egy jatek az emberek jatszanak vele, es amit keresnek az az hogy sikeres csataik legyenek, nem felevente egyszer hanem minden csataban. de mivel ez csapatjatek ezert nem eleg ha a lepkeket kergeted. vagyis eleg, de a csapatnak hatranyara vagy valamelyest. raadasul magadnak is, ezt mutatja a 33% winrate, a masfel talalat csatankent, very bad rating, 300 wn8 stb
    az h ez neked mar igy is jo az ok. masok meg igy is hoznak +60% winratet. persze mivel a játékoddal kicseszel a sajat csapatoddal majd szepek kapod a k.an*ad uzeneteket meccs kozben meg utan stb. es értetlenül fogsz allni h miert mikor mekkora jatekot toltal mar megint. ahogy itt is leirtad talan masodik hszre. hat persze.

    nyilvan nem kioktatásnak irom meg leszolasnak, en is alig tobb mint fel eve jatszom es kb tier7ig jutottam el ez alatt olyan szintre ami elfogadhato, értsd ez alatt h dominalod a meccset. van kihatasodd ra nem csak megtortenik veled veletlen amit a tobbiek engednek. gondolom fociban is azt szeretted ha nyertel es nem azt h allandoan vesztel.
    amúgy ez a jatek pont olyan mint az elet, ha komolyabban veszed eredmenyes leszel ha nem akkor 20ezer csatas bot. tetszik vagy nem. itt emberek ellen kelled tolni, nem tudod beallitani a jatekot easyre es szorakozni. vagy ha ilyesmi erdekel az a gta V felrakod aztán bóklászol a varosban naphosszatt, kuldiket se kell csinalni

    ami viszont a lenyeg h itt boven vannak olyanok akik tudnak segiteni ahhoz h fejlodj, de ahhoz h segiteni lehessen rajtad kene az igeny is a fejlodesre. az h majd fejlodok magamtol.. hat persze..
    olvass, videozz, elemezz, kepezd magad. ez vezet a fejlodeshez, akkor is ha nem tetszik

    youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

Új hozzászólás Aktív témák