Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz jano_77 #110789 üzenetére

    jano_77: nem értem, mit értettem félre? A kérdező panaszkodott, hogy őt egy lövéssel kilőtték a Marderben (később írta is, h 165 hp ról).
    ezt írta HáGé: "Vagy van a trollágyú-szerű 6 fontosa és HE-vel lőtte telibe."
    erre írtam én: "a hatfontos alfája még HE vel is csak 90, a Marder II hp-ja 165. Ha full hp-n volt (én úgy értelmeztem a leírást) akkor ammorack."

    HatFONTOS ágyú eleve nem lehet német tankon. Nem értem, mit értettem félre, Te is azt mondod és a kérdező is megerősítette, Marderben ült és az ő halála a kérdéses. :F

    amúgy replay, anélkül biztosat nem lehet mondani, vagy egyszerre kaptál két lövést vagy ammo rack.

    EQMontoya: egy ilyen opció a játék halála lenne. Mindenki beikszelné, mert nem ad annyi plussz XP-t a +2T, hogy megérje. Innentől viszont épp, hogy a normál csatára kéne többet várni. És jelentősen csökkenne az egész izgalmi faktora, nehézsége. A +2T másik szerepe, hogy fokozatosan hozzászoktat azokhoz a tankokhoz, amik a következő szinten már sokkal gyakoribbak lesznek. Nem sűrű a +2T, sokkal ritkább, mint amennyit panaszkodnak rá az emberek (kb minden 4. csata),akkor is csak (általában) 3-4 "nagy" van. Így elkezded megtanulni, hogy hol kell belőni, melyik milyen gyorsan lő/fordul stb., de így is van bőven elég kisebb tank, amit tudsz lőni. Ha csak +1T lenne, hirtelen szakadnának rád és sokkal gyakrabban és sokkal nagyobb számban.
    #110797 - a pályák nem nagyobbak, lévén ugyanazok. Egy-két olyan pálya van (Mittengard), ami tier limites, mert kisebb. A nagyobb tankok ui. gyorsabbak is, így ugyanolyan gyorsan érnek a nagyobb pályán is keresztül. A csata azért húzódik el jobban, mert jobbak a játékosok, nehezebb sebezni, jobban féltik az emberek a hp-t.
    Túlerő pedig nincs. A Te oldaladon is vannak +2T tankok és az ellenfélnél is kicsit. Nem állítom, hogy az MM mindenképp jól balanszol, sőt, de az "ekkora túlerő" kifejezés erős túlzás.

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák