Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jano_77

    nagyúr

    válasz csapee #110761 üzenetére

    Már miért lennél egyedül!? Nekem 7.1-es usb hangkártyám van és egy füles hozzá! :K Nagyon szeretem és nem volt drága sem.

    (#110781) EQMontoya: nem elképzelhető, hogy ugyan akkor kaptál mástól is lövést és valójában a Medium III csak befejezte amit a másik titokzatos elkezdett!? :F Vagy ammo rack, mint Ollie is írta.

    Ma olyan szerencsés voltam, hogy haza tudtam ugrani ebédelni, mert a a munka amit csinálok közel van. Ezt kihasználva, mondom csak megyek 1-2 csatát az AX-el, hogy a 750 XP le legyen tudva. Első csatában 725 kaptam - kicsit ideges voltam, de mondom semmi gond, egy csatára még lesz időm. Másodikra már beadta és az egyéni 20 goldot is megkaptam. :B Sebzésben már felülmúltam a tervezettet, így lesz majd időm kicsit lazítani is. :K

    (#110786) rlazol: Laci, félre olvastad, mert Ő ült a Marder-ben és a Medium III szedte ki szerinte egy lövéssel. Legalábbis ezt kérdezte: Hogy a fenébe tud egy Medium III egy lövéssel kiszedni egy Marder II-t? Vagyis teljesen mindegy mekkora a Marder troll ágyújának és HE lövedékének a sebzése. ;)

    [ Szerkesztve ]

    "egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Új hozzászólás Aktív témák