Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Trucker39

    tag

    válasz - = Zk = - #52410 üzenetére

    Mehetsz T6-ban is. Oda is gyakran oszt be másodmagammal, hordozóval. Ráadásul kis térképekre. Értelmetlen és hülyeség. Egymást zavarjuk csak.

    Ugyan ezt elmondhatom T8 esetében is. Ott annyi a "kedvezmény", hogy az egyik T6. Szintúgy semmi értelme nincs a dolognak.
    Nem látok rá semmi okot, miért kell időnkét két-két Cv-t belezsúfolni egy csatába.

    Ugyan így nem tetszik, mikor oldalanként van 5-5 romboló.

    Tegnap este is 26K játékost láttam fent. Biztos sokan farmolják az orosz CV ágat, de az is biztos, hogy nem ennyien. Hozzá kell tegyem, értelmetlenül. Most nagyon fényezik a videósok, hogy milyen jó. Szerintem nem az.
    Tegnap láttam Pobeda videót is. Nem volt meggyőző. Olyan példa csatákat ragadnak ki a megosztók, ami mindig valami szélsőséges helyzetet mutat. Magányos csatahajókat farmolnak hosszú percekig, oldalát mutogató, manőverezésre legkevésbé hajlandó hajókat támadnak, miközben őket a kutya nem zaklatja. Randomban nem így néz ki egy csata CV számára. Messze nem így.
    Mindenki el volt, van ájulva, hogy a rakéta gyorsító milyen szuper lesz, meg fél pályáig el visz, stb. Ha jól láttam a tegnapi videóban, nagyjából egy! négyzet rács távolságig működik a Pobeda-n a gyorsító. Utána visszaesik a béka segge alá a sebesség. Lassabban megy, mint a brit CV-k rajai és e mellé nagyon kevés HP-ja van. Nagyon lassan fordulnak a rajok is, így nagyon nehéz a légvédelmi robbanást kerülni.
    Másik dolog: addig mutatja, meg dicsekszik a videós, hogy nem is vesztett gépet, míg a támadást elkezdi. Azt persze nem mutatja már nagyon ügyesen, hogy a raj elemelkedésekor meg már csak egy gép maradt a rajból.
    Továbbra is azt gondolom, hogy mind közül ez a CV ág a leggyengébb jelenleg.
    Igaz, a T8 nekem csak jövő hét csütörtökön lesz meg. A T10 meg majd egyszer csak valamikor.

Új hozzászólás Aktív témák