- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisApám
addikt
válasz FoxiestFox #4550 üzenetére
A Coop.
Random 1 van, 1 győzelemmel.Most nézem, hogy ilyen is van... bocsi, kezdő vagyok, és a gyerkőcöm mondja mit és merre.
Asszem a COOP - TÖRÖLVE.
RANDOM - ELŐRE.CHaooSS és dying_star - ÉRTETTEM.
EGYÉB:
Az viszont NEM tetszik, hogy a PRÉM hajók drágák.
A World of Tanks-ban legalább vannak olcsó PRÉM tankok, olyanok-amilyenek, de vannak.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
CHaooSS
őstag
válasz KisApám #4551 üzenetére
Menj random csatát, egyből más lesz
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
félisten
-
mcwolf79
veterán
válasz FoxiestFox #4550 üzenetére
Gondolom co-op meccsekkel.
Fog az lejjebb kúszni ha elkezd élő emberek ellen játszani (bár némelyik értelmi színvonala a bot-okkal van egy szinten).Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Mit jelentenek a vasmacska-ikonok középen néhány embernél?
-
mcwolf79
veterán
válasz FoxiestFox #4558 üzenetére
Hogy kaptak valamilyen plecsnit.
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
ledgeri
nagyúr
Alacsony csataszámosoknak akik nem sajnálnák az eddigi munkájukat pár jó cumóért, és új regisztrálóknak Aurora, 500 dublon, és +1kikötő, ha ezen a progin keresztül új accot hoznak létre: [link]
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
válasz FoxiestFox #4516 üzenetére
-
sith7
nagyúr
válasz FoxiestFox #4562 üzenetére
Akkor amit nekem tegnap nem adott, azt most neked adja ... akkor most cc.10 óráig nem játszom, és ha letelt a prémed, akkor nekem fogja adni a rendszer
-
félisten
Mi a véleményetek a Fuso-ról?
Akárhányszor találkozom vele, egy tierrel erősebbnek tűnik, mint a New Mexiko... ha 1v1-be kerülök eggyel, biztos, hogy ő lő ki, olyanokat sebez, hogy el sem hiszem, citadellája pedig ha van is, még nem találtam meg.[ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
válasz FoxiestFox #4564 üzenetére
Pedig én úgy tapasztaltam, hogy neki könnyebb belőni a "testét", mint a New Mexico-nak. Akár Kongo-val is.
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #4564 üzenetére
Mindkettő jó hajó szerintem. Fuso nyilván gyorsabb, de szerintem a páncélja gyengébb, de ezt nem merem 100%-ra mondani így fejből.
-
félisten
-
Chabe89
addikt
-
ddt500hu
veterán
Két dolog azért kiakaszt. CV, a repülők közlik, hogy lövik őket a célzó szétugrik úgy, hogy ellenséges gép a környéken nincsen.
Másik éppen most. Megyek a Fusoval majd full hp-val. Kuma megtámad!! 13-14 km-ről. Rálövök kb. 6 sorozatot HE-vel mert szemből lófaszt nem sebez az AP, a végén ő 10 000hp-val röhögve elmegy én kipurcanok. 10 találattal 1x gyújtottam ki. Én égek mint a Reichstag. Nevetséges.
Ezt tegnap Clevlendel szoptam be. DD 8-9 km-ről képtelenség eltalálni ő meg 3-4 találattal kigyújt 2x. -
Borisz76
veterán
Jó reggelt.
Sziasztok.
Az általam kevésbé kedvelt ( 4.5 km-es torpedó , nevettséges ) T6-os Farragut amcsi rombolóval bedobott a mély vízbe :Az egyetlen killem egy figyelmetlen T7-es japán romboló volt.
Annyira el volt foglalva az anyahajónkkal , hogy engem nem vett észre.
Első körben kilőttem rá a torpedókat aztán az ágyúkkal vettem célba.
Pár találat után felfigyelt rám....de akkor már késő volt neki.
Ment úszni a halacskákkal[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
félisten
Nem tudom, mi a gond ezzel, A Cleveland nagyon lassú lövedékekkel operál, ha annyira közel mentél, hogy el is tudjon találni, még szép, hogy szétszed, alacsonyabb tier ide vagy oda.. akármelyik másik cirkáló is szétszedne.
Igaz, hogy nagyon pontos a Cleveland, de csak abban az esetben jó rombolók ellen, ha azok nyílegyenesen mennek, vagy ha közel vannak. Akkor hamar pirítós lesz belőlük. -
h1mpi
félisten
válasz FoxiestFox #4575 üzenetére
Az a nagyon közel 10 km volt csak spotolt egy repcsi.... kb folyamatosan okádta a lövedékeket... gondolhatod, hogy nem nyíl egyenesen mentem, mivel szinte csak rombolóval játszok nem vagyok noob.
Semmi ész nem kell ehhez a hajóhoz minden retard ezzel nyomja. Aztán más hajóval meg csak néz, hogy jé oda skill is kell.[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
félisten
Tökre megértem az álláspontod, bár nekem egy rombolóm sincs.. viszont én mint cirkálós és csatahajós, a rombolósok egy részéről gondolkodom pont ugyanígy.
Túl későn lehet észrevenni őket, túl gyorsak, túl jól kanyarodnak, némelyiknek még a hala is túl messzire úszik... ha van egy kis eszük, némelyik romboló kb legaláis cheat a játékban még skill nélkül is, ha pedig játszani is tud az illető, akkor végképp OPok tudnak lenni... és sok jó romboló van, főleg japcsi ágon, míg az amcsi ágon eddig összesen két jó cirkálóval találkoztam, a St Louissal és a Clevelanddel.
Szóval ezúton is bocsi, ha van egy cirka, ami meg tudja zavarni a ragadozó játékmenetet. -
h1mpi
félisten
válasz FoxiestFox #4577 üzenetére
Akkor játssz rombolóval, azzal se csak fenékig tejfel az élet. Sith7 is megtudja mondani
Fully electric lifestyle!
-
félisten
Ha addig nem készít ki a játék, biztos kipróbálom majd őket. Most egyelőre a South Carolina-ig akarom elvinni a BB ágat, Des Moinesig a cirkákat (bele fog telni egy kis időbe.. ), aztán a japcsi rombolók jönnek.
A CV-k annyira nem foglalkoztatnak, de azért azt is ki kéne próbálni előbb-utóbb. -
Szőrös
veterán
Ha nincs rombolód akkor honnét tudod, hogy legál cheat skill nélkül ?
Próbáld ki aztán majd meglátod, hogy nem egészen így van.
Pont azok szoktak meghalni leghamarabb akik nem tudnak rombolóval játszani.A Clevelandre meg némi nert ráférne mert az aztán mindenre veszélyes nem csak a rombolókra.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
félisten
Videókat azért nézek elég sokat. A rombolókét legizgalmasabb nézni.
Amúgy akadtam már össze Atlantával... úgy szedte szét a Clevelandem, hogy sej.. tehát ha a Clevelandet lejjebb kéne tekerni, akkor azt is, márpedig az prém hajó, szóval nem fognak hozzányúlni szerintem.
Ok, magasabb tier.. de annyival tűnt erősebbnek, hogy.. nagyon.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
kócos87
tag
Én eddig a Claevelandig jutottam és egyenlőre jobban tetszett az Omaha. Nem értem miért írtad ezt is a jók mivel nagyon jó adottságai vannak annak ellenére, hogy papír. Egyébként nekem még csak 500 csatám van kb 47% wr, 733 XP, és 30k dmg. Ez jónak számít?
Én játszom mind a 3 fajtával (romboló, csatahajó, cirkáló) és az anyahajókat is kipróbáltam. Szerintem mindegyiknek megvan a maga varázsa. Szeretek mind a 3 fajtával játszani csak az anyahajók állnak egy kicsit messzebb tőlem. Tényleg igaz, hogy sokkal jobban kijönnek a hajótípusok közötti játéksítuls külömbségek, mint például a wot-ban és itt sokkal több esélyed van egy 2 szinttel magasabb ellen mint a tankosnál.
Jelenleg van egy Minekazem, Clevelandem, New Mexicom és egy Furutakám. Szívesen játszanék szakaszban csak nincsenek a játékban ismerősök és így hamar beleunok. Várom a jelentkezőket.
A nevem: Bummmer.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
válasz ddt500hu #4588 üzenetére
Majd számolj be, hogy milyen.
Lenne már rávalóm, de panaszkodtak rá... inkább gyűjtök tovább a Carolina-ra.Más:
Úgy le lettem teamkillezve, mint a kaka.
Kötelékben haladtunk indulás után egyenesen (jó 500 méterre egymástól), egyszer csak rám fordult a srác, lőtt egy salvot, az utolsó lövege még pont mellettem volt, azonnal kaptam egy detonationt tőle...
Rá is tette a játék a pinket azonnal.[ Szerkesztve ]
-
Borisz76
veterán
válasz FoxiestFox #4589 üzenetére
A 750 csatámból kb 2x fordult elő, hogy hogy csapattársat öltem.
De nem lettem lila.Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
félisten
-
Malibutomi
nagyúr
Ena minap DD-vel mentem, meccse elejen raengedtem egy ellenfelre a halakat, erre a sziget mogul eloront a csapattars, es benyel egyet beloluk, aztan egesz meccsen engem uldozott, es ram lodozte a barom a torpedokat. Mar gondoltam hogy direkt belemegyek, kapja meg a TK-t magara.
-
Flayer
senior tag
válasz FoxiestFox #4579 üzenetére
A cv-kel az a gond,hogy nagyobb tierben már némelyik hajónak nagyon jó légvédelme van és leszedi a gépek nagyrészét mielőtt még ledobnád a bombát vagy a torpedókat!
Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
Szőrös
veterán
Nna ha már nem szeressük a DDket akkor egy mai jó eredmény :
Ezzel meg is lett a T6-is DD.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Chabe89
addikt
válasz ddt500hu #4588 üzenetére
Grat! Gyűjtsed az a FreeXp-t, mert most vetted meg a legrosszabb T7-es hajót a játékban.
Amúgy az egyik leggyorsabb hajó, szerintem nem kell rá kormány meg semmi ilyesmi. Én a Damage Controll-t raknám rá. Elég gyúlékony egy hajó. Ha elfogadsz egy jó tanácsot: sose mutogasd az oldaladat (mondjuk egyik hajóval se ), mert az egész egy hatalmas citadella és jó eséllyel egy salvoból eltüntetnek.
Más: Torpedó TK-ra nem igen szokott beszínezni csak ha direkt lövöd. Akkor is figyelmeztet vagy 3x és majd utána. Egyszer csináltam csak, mert a gyerek annyira agyhalott volt, hogy mindenki elé odalőtt, hogy ő "lemossa a hajókat" na. Aztán eltalált én meg visszalőttem. Beírtam neki, hogy hagyja abba a hülyeségét és csinálja a dolgát, de ő csak lő tovább. Erre fogtam magam és kilőttem a picsbe.
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Megvan az Arkansas Beta, TIER IV - a legrosszabb prém hajó, bár ingyen volt.
Lőtávja 2-4 km-el kisebb (ennek CSAK 12,1 km...), mint a többi hasonlónak, írtó lassan fordul a hajó és a lövegek is.
10-ből 8 alkalommal vereség van vele, de kit érdekel. Akkor is felbaszom magamat vele[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest