- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
Annyira real az MM, 3-3 BB, nálunk Tirpitz - Fuso - Fuso, enemy : North Carolina - Tirpitz - Fuso. Rámprüszkölt az NC, 70% HP leugrott, én rálőttem, neki lement olyan 6-8%.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Malibutomi
nagyúr
Na jo nekem vagy egy het pihi, barom csapattarsak idiota meccsek, semmi ertelme enenk a jateknak ha kretenekkel kerulsz ossze allandoan.
-
Chabe89
addikt
válasz Malibutomi #4256 üzenetére
Most volt egy köröm Murmival ahol kilőttem a kis 10 éves gyerek "elől" az Omahát és már 1 órája írja a hülyeségeit chaten, hogy mekkora szar a statom meg, hogy én is mekkora szar vagyok. Az nem zavarta, hogy csak 3 citadellát nyomtam bele az Omahába, de én "leloptam". Mekkora csapatjátékos komolyan mondom. Imádom az ilyen fragkurvák@t.
-
Malibutomi
nagyúr
Mi most azert vesztettunk, mert az ellenfelnek volt ket capje, nekunk egy, mi maradtunk a vegere 3 BB naluk maradt egy szarralott cirkalo kb 1000HP-val, de mire becammogtunk egy capbe megszereztuk lejart az ido, es ok nyertek kb 30 pont elonnyel mert a a kis pocs meg persze elbujt jo messzire.
Tok realis, hogy ok nyernek. De utalom az ilyet.Elotte meccsen Clevelanddel a Two brothers palyan, azon az oldalon ahol en mentem meg 3DD szinte senki nem volt, el is ertunk kb az ellenfel capjeig, erre a DD-k otthagynak mint a szart egyedul, es egy a csatornan atcammogo BB utan vetik magukat.
Engem betamad ket cruiser, huzok vissza a mi capunk fele ahonnan jottem, kozben lovom oket, mindkettot leszedem mar vagy fel HP-ra ugy hogy ok alig talaltak el, mire azt veszem eszre hogy visszaertunk a mi felunkre, es szembe is mar ellenfelek jonnek mert megint mindenki megdoglott...Komolyan hihetetlen, hogy a csapat allandoan kipusztul.
-
Sebestyen01
őstag
válasz Malibutomi #4258 üzenetére
En par napja ott hagytam abba mikor egy majom lebadzott hogy nem reseteltem new yorkal... Mert nekem a feladatom visszalibbenni gyokettovel, persze a cirko epp vadaszott valahol a/0 korul egy anyahajot... Ott rohadjon meg mind.😑
-
Chabe89
addikt
-
capulet75
addikt
válasz Chabe89 #4260 üzenetére
Jó, lol miaf@sz ez??? Ha ezt csinálják a C - BB - CV(?) ágon is, 1000% hogy abbahagyom. A francnak sincs kedve az usákok hegemoniáját nézni. Totál irreális ez az egész. Az orosz flotta kb egy nagy kalap kaka volt.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Malibutomi
nagyúr
Tok fura, regebben nem tunt fel ilyen, valoszinu mert BB-vel nyomtam, de most a kisebb hajokkal latom a BB-ket kivulrol, es sokan csinaljak, hogy megallnak egyhelyben, es ugy lovik az ellenfeleket...aztan mikor megjelennek a torpedo repcsik akkor panikszeruen elindulnak...fel is gyorsulnak vagy 4-5 csomora mielott elsullyednek...
Nekem eszembe nem jutna megallni egy ilyen tehennel.
-
sith7
nagyúr
válasz Malibutomi #4267 üzenetére
Ezt én kb. 1 hete vettem észre ... de mi értelme van, azt nem tudom ...
-
Malibutomi
nagyúr
B***meeg
Domination palyan a vegen ket BB marad 1v1-ben, kb egyforma HP, de amienk szerencsesebben lo, a vegere neki 20K, a masiknak csak 5K elete van....es nem oli meg addig baszakodnak hogy a masik lerammolja es draw a vege. Azt hittem hulyet kapok
-
félisten
válasz Malibutomi #4270 üzenetére
Egy hét pihi, mi?
-
CHaooSS
őstag
Ha állnak, ha nem rohadt pontatlanok amúgy. hiába egyesével lövök az ágyúkkal akkor is.. azért elég idegesítő mikor 5km-re lövök és full elhibázza..
nehogy már ennyire pontatlan legyen
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
félisten
-
Malibutomi
nagyúr
válasz FoxiestFox #4277 üzenetére
Szerintem nem igazan pontosabb csak sokkal nagyobb az eselye hogy a sok lovedekbol valami betalal. Nem ugy mintha egyenkent losz, a es a ket kirepulo lovedek 500 meterre esik le egymastol.
-
CHaooSS
őstag
válasz FoxiestFox #4277 üzenetére
BB-vel nagyon nem szoktam salvot.. cirkálóval jó, Furutakával lazán szétkapok akármilyen másik cirkálót mert kegyetleneket lehet sebezni AP-val.
olyan is van párszor, hogy lövök egyet erre a két lövedék keresztbe megy és közelébe sincs a célpontnak, olyankor hajamat tépem.
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
félisten
válasz Malibutomi #4279 üzenetére
Erre gondoltam.
-
ddt500hu
veterán
válasz Malibutomi #4267 üzenetére
Ma találkoztam ennek a műfajnak a császárával! Norbi1834 nevű fickó egy sziget mögül kiment-visszatolatott de vagy 4x!!!
Annyira abszurd volt,hogy megírtam neki miszerint életemben nagyobb hülyét még nem láttam. Ki is fejtettem, hogy miért. Reakció: "Még élek nem?"
Szakaszban volt. Ha valaki ismeri kérdezze meg mit vár ettől a módszertől?
Bár végül is a csatát túlélte.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #4285 üzenetére
Azért a Kongo nem Cleveland. Itt egy ki-be 2-3 perc volt.
-
CHaooSS
őstag
válasz ddt500hu #4287 üzenetére
Azt mondják elég jó, még 13k kell hozzá, gyors nekifekszem mindjárt.
[ Szerkesztve ]
-
Chabe89
addikt
Ha minden igaz 29.-én jön. Remélhetőleg EU-ra is.
[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
dehogy
huh, már megijedtem
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Sebestyen01 #4291 üzenetére
Ez most vicc akart lenni? Gyorsabb tuzelest es gyorsabb toronyforgast kap.
-
Sebestyen01
őstag
válasz Malibutomi #4293 üzenetére
😂 jol van na lelovod a poent!
-
sith7
nagyúr
válasz Sebestyen01 #4291 üzenetére
Increased fire rate
szerk.
és a lényeget se hagyjuk ki
3 ships were added to the premium ship collection: Polish destroyer Bliskavica - Tier 6; Russian/USSR battleship Nikolay I - Tier 4; Japanese cruiser Tone - Tier 7.
[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
válasz Sebestyen01 #4297 üzenetére
Hát persze, hogy igen.. :/
-
sith7
nagyúr
válasz Sebestyen01 #4297 üzenetére
ÁÁÁÁÁÁÁ ... miből gondolod
Tuti csomagban lesznek, még a tier 4 - esért is el fognak kérni 20 -25 eur - t szerintem ... de ne legyen igazam
-
Sebestyen01
őstag
Akkor felejtos, a Tirpitzen is elsirtam magam pedig nagyon tetszik! De annyit nem adok erte, nincs az az Isten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Használt ASUS H87 pro, Intel i5 4670, HD Graphics 4600, 112 Gb SSD, 1 Tb HDD, 16 Gb RAM, Windows 10
- Lenovo Legion Y540 gamer laptop
- Bontatlan iPhone 15 PRO 512GB 1 Év Garancia
- LENOVO - ThinkPad / IdePad (90W - 20V - 4.5A)-45N0499 / TÖLTŐ - Újszerű - EREDETI - NEGYEDÁR ALATT !
- ADATA XPG Lancer RGB 16GB DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest