-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
nagyúr
válasz sutyerák007 #33776 üzenetére
mindkettőtöknek igaza van, de az egyik, ha nem a leglényegesebb az utolsó mondatod
egy kis plusz valamit amit szerintem nem lehet megtanulni.
ez az , amikor azt mondják, érzéked van a dologhoz, hívhatjuk skill - nek is, de minden emberben van egy szint amit el tud érni azzal, hogy videót néz, gyakorol ezerrel, napi több órán át, de ha nincsen hozzá megfelelő érzéke, akkor nem fog tovább fejlődni, ha meggebed akkor sem
Évekig toltam a Starcraft 2 - t, timing - ok, egységek statjai a fejben , térképek kő - papír - olló elv minden.
Ha tehettem profik videóit, stream - jeit néztem, tudtam mit csinál, és miért csinálja, de esélyem nem lett volna hasonló tempóban, teljesítménnyel játszani. A koreai arctámadókezű gyerekekről meg nem is beszélekoli
ezek a meccsek azok ellensúlyozása, amikor mi megyünk ilyen 150 - 160k dmg - es csatákatEzekből van 1, a 40k -ból meg 3 ... és már ki is jön az 50K átlagsebzés
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest