- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chabe89
addikt
Remélem jól szórakoztatok, de be lehet fejezni!
-
félisten
-
sith7
nagyúr
válasz FoxiestFox #25906 üzenetére
-
TCSZ
senior tag
Szerintem jó hajó az az Indi. És még két lövésed át is ment a páncélján.
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
frame>24
addikt
"In short: She eats citadels for days and then begs for a second helping when facing enemy battleships with 380mm guns or larger."
"The only thing that keeps this [super heal] from being disgustingly overpowered is the aforementioned tendency for Nelson to eat citadel hits."
szerk: Na, és milyen az Indianapolis? Azt tudom, hogy USA AP-ja van és élesebb szögből is átüt!
Régóta szemezek vele, de mindig közömbös értékelést kap. Radar fétis ftw.[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
félisten
-
TCSZ
senior tag
válasz frame>24 #25909 üzenetére
Szia!
Mintha kivették volna már a kínálatbol... Sajna keveset tudok játszani vele. A radar jó pont. Meg a 16,9-es lötáv is. Viszont nagy és csak 3 tornya van (A radar miatt gondolom). Én radar meg hydro kombóval szoktam játszani vele, mert torpedos egység mindig van. Anyahajó meg nem minden random csatában. De a kapitányom vele nem max skilles.
Videókat néztél róla?
Valaki legyen kedves megírni, hogy a kapitányát, hogy érdemes fejleszteni. Köszönöm![ Szerkesztve ]
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
olivera88
veterán
A DOY kapott egy citet, furcsa szögből is méghozza, 22 K sebzés 1 cit és 1 pen. Aztán kövi salvo 7 pen +1 OP 23 k.
Ja meg Alabama-val löttem tegnap citet Tirpitznek 26 k dmg, ott 2 pen volt még a cit mellett, azaz 3 találat, az szintén nem 26 k.
Ez is már régóta meglévő bug a h ribonnok rosszul jeleznek.[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
törölt tag
Üdv a robotsofőr vezette a hajót, 1 csapattárs menekült és nekem tolatott, ilyenkor is megjelöl a játék? Egyértelműen ő tolatott neki a hajónak..... (én nem akartam a robotba avatkozni azt hittem elkerüli)
-
-
törölt tag
válasz #27441408 #25916 üzenetére
A robottól ne várd, hogy bármire is reagáljon, pl. kitérjen. Nem az a dolga; ő csak nyílegyenesen viszi a hajót addig a pontig, amit kijelöltél a térképen.
Szerintem az általad írt esetben (ha csak nincs komoly előéleted), nem leszel rózsaszínű. Az a rendszeres és szándékos TK "jutalma".
-
redzsi
senior tag
Kb. két nónapig nem jött szuperkonténer, az utolsó három napban viszont 8-ból 4 az volt.
1000 doubi, 100db +777% free xp zászló, 50 red dragon, és 50 india x-ray.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
Buffolják a Musashit. Reload és spotter repcsi időket. Nem rossz.
-
redzsi
senior tag
válasz FoxiestFox #25924 üzenetére
Ja pont most akartam linkelni, jó lesz az bár 920k free xp-ért legyen is az. (ha valóban annyi lesz)
-
félisten
-
KJ82
senior tag
Most, hogy csökkentett áron vannak, gondolkozom egy Murmansk és egy Graf Spee megvételén. Van valakinek tapasztalata velük ?
[ Szerkesztve ]
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
TCSZ
senior tag
Nekem megvan mindkettő. A Murmansk jó csak gyenge a páncélzata. De annak is megvannak az előnyei. Átmennek rajta az AP-k. A Graf Speet nem venném meg még egyszer hiába HSF verzió. Nagyon rosszul fordul szerintem Steering Gears Modification 2-vel is. És cirkálónak lassú. Viszont jók az ágyúi. A légvédelme nem az igazi... De én Noob vagyok. Mindenképpen járj utánuk. Mi fogott meg a két hajóban?
-
KJ82
senior tag
Szerettem az Omahával játszani, és azt olvastam több helyen is hogy a Murmansk minden tekintetben jobb. Graf Spee meg.........valahogy a Cleveland nem annyira megy, nem tudom megszokni az ágyúit. Ennek az ágyúiról meg jókat olvastam, HP-je is van, heal is van rajta...........meg nem baj ha van egy kapitány képzőm német vonalon is.
Egyébként én is Noob vagyok
De ha esetleg valaki tud ajánlani egy 6-os noob-barát cirkálót, akkor azt is megfontolom. Bár most szinte állandóan Isokazéval nyomulok, teljesen rászoktam erre a sunnyogós nindzsás japán DD vonalra
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
TCSZ
senior tag
Én a New Orleansnál tartók. Szerintem játszd a Jenki cirkáló ágat, mert ketté lesz szedve. Jó a Clevland, csak lőhetne messzebbre. Ha nagyon nem megy a játék akkor kérdezd meg a többieket, hogy mik a erősségei és mire kell rá óda figyelni. Nekem bejött a sok ágyú és a jó légvédelme. Hány pontos kapitányod van benne? Itt is igaz mint mindenben, hogy tűz ki célokat és tartsd magad hozzá. Én is sajna itt bele kezdtem mindenbe és vettem jó pár prémium hajót. Párat meg is bántam. De ha szeretsz rombolózni miért nem prémium rombolót veszel?
-
KJ82
senior tag
Még csak 6 pontos kapitány van a Clevelandben. Lehet játszom vele majd többet, és jobban megkedvelem.
Rombolóból az ami nekem kéne az sajnos nem kapható.......talán esik ki karácsonyi ládából, de sajna a szerencsémet ismerve ebben egyáltalán nem bízom
-
KJ82
senior tag
Kamikaze Leningrád meg tényleg nem tűnik rossznak, de T7-ben szerintem nem lennék még túl életképes. Egyenlőre max T4-5 amivel játszom, már a T6 is sokszor elég kihívás. Bedob pár magasabb szintű hajócskát tapasztaltabb játékosokkal, és azoknak legtöbbször még ingyen frag vagyok
+ valamiért T5 feletti mapokon sokkal jobban lagzom..........fogalmam sincs miért.
-
TCSZ
senior tag
Pár kérdésben kérném a véleményeteket:
1. Van 11935 DOUBLOONS-om. Ti mire költenétek?
2. Szerintetek melyik a legjobb légvédelemmel rendelkező prém cirkáló?
3. A Huang He ennyire nem lett jó, hogy sehogy sem lehet megvenni?
4. Credit gyűjtésre melyik prém hajó a legjobb?
5. Lassan kezd betelni a játékkal a meghajtóm. Lehet valamit törölni a mappájából?
Köszönöm!Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
TCSZ
senior tag
Esetleg valami erősebb páncélzatú csatahajó? Az türelemre tanít. Legalábbis ezt mondják a csatahajókról, mert nem olyan mozgékonyak és és lassan töltenek újra. Alaposan át kell velük gondolni minden lépést.
-
Chabe89
addikt
1. Konvertálj FXP és vegyél egy Missourit.
2. Kutuzov/Atlanta.
3. Pénzt nem adnék érte az biztos.
4. Akármelyik jól használható T8. (Tirpitz, Kutuzov, Atago, LoYang, Alabama, stb...)
5. Frissítés után nyugodtan törölheted az update mappa tartalmát + ha be van kapcsolva a replay akkor onnan is törölheted ami nem kell. -
TCSZ
senior tag
válasz Chabe89 #25939 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Kutuzov megvan. Valamiért a csatahajókhoz nincs türelmem. A Huang He-t nem vettem volna meg, csak érdekelt, hogy ennyire nem kelett senkinek se hogy inkább ki is vették teljesen.Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
félisten
válasz ledgeri #25938 üzenetére
Elment az eszed? Skill-alapú legyen a játék? No way.
Ws-t ezért szerettem, mert a 4 toronyból 3 elég gyakran ilyen közel tartja egymáshoz a lövedékeket.. az egyik leginkább skill-based BB szerintem a játékban.. a másik a Monti..Más: napi daka-daka - egyben Atlanta első benyomásaim.
A menekülő ellenfelekkel nem tud mit kezdeni. Nyílt vízen nem tud mit kezdeni. Viszont ha jó a map, illetve az ellenfél is próbálkozik játszani, állat. Még állatabb, ha sikerül rávenni egy füstös cirkát-DD-t, hogy támogasson (két ilyet is találtam ma, egyik egy Perth volt, első szóra összefogott velem [a lenti képen], a másik egy Belfast).
Én nagyon élvezem eddig.. sebzés elég szar, és szerintem az is marad, mert inkább DD-k ellen fejti ki hatását a hajó, eddig az összes BB, amire elkezdtem daka-dakázni, visszafordult az első tűz után, és kiment lőtávból (ami ugye elég alacsony itt).
Jó ez, csak szakasztársért kiált, akinél van füst.[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
WTF? 24 s reload egy T9 - T10 BB nek?? Nooormális?
ST, French battleships Alsace and France
Main battery maximum firing range in top configuration of tier IX battleship Alsace is decreased from 21.5 to 20.3 km. "Spotting Aircraft" consumable is removed.
Main battery reload time of tier X French battleship France is decreased from 30 to 24 seconds.
These changes are made for testing purposes and may not be final.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
-
félisten
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nyomtató topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest