Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SharpSA

    veterán

    válasz diegho #10573 üzenetére

    Nos én is onnan vettem egy ilyen készüléket, most is arról írok. Nekem nagyon teszik. Majd a töltőre figyelj oda, mert nekem semmilyen sem volt a dobozban. Ez már az üzletben kiderült, amikor a srác kibontotta, hogy ellenőrizze mi van a dobozban. Hétfőn kapok egy 2 A-eset.
    Egyébként nekem volt már Asus T100 és Acer Switch 10 is. Ezek a korábbi atom procisak voltak és a weboldalakkal néha küzdöttek. Na ez az új atom sokkal jobb. Kellemes csalódás nekem. Úgy hoztam el, hogy van 14 napom... de eddig úgy néz ki marad. :)
    Ha belegondolok, hogy egy ipad mini minimum a 2,5-szerese árban és a töredékét tudja, mint ez szinte kompromisszumok nélkül... :)
    Javasolt egy USB-C - USB 3.0 aljzat és USB-C - mikro USB aljzat átalakító beszerzése. Ez utóbbi még nincs, de lesz majd. :)
    Van egy USB 3 hubom, amire van egy kb 4 A-es táp kötve és persze billentyűzet, egér, meg ami kell. Ha azt csatlakoztatom, akkor töltődik is a készülék és teljes készülékként tudom használni plusz monitorra kötve. :)
    Játékra nem használom, arra van normál pc. Viszont Total Commaderrel másoltam rá (sd-re) a NAS-ról, közben az AIMP-pal hallgattam zenét szintén a NAS-ról és még böngésztem is a neten és folyamatosan ment a készülék akadás nélkül. Kb. 6 órát megy egy töltéssel, a képernyőt napközben nekem elég 25%-on, este meg 0%-on használni.

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben

Új hozzászólás Aktív témák