Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sum-blink

    aktív tag

    Sziasztok. Lenne egy kérdésem: ezt a trójai vírust, hogy lehetne kiírtani : Win32-fledib.a ? Minden bekapcsoláskor boldogít, CA Security System-em van...Bővebben:

    http://www.pchelper.nl/forum/index.php?showtopic=58880

    Leszedtem a Hijack this nevű progit,az Avast-ot is. Előbbivel megnéztem bekapcskor mik indulnak el, de sztem semmi szabályellenes, utóbbi meg elvileg letörölte boot elött a vírust, de amint beléptem megint ott volt.

    Érdekes, azóta a Crysis is kilép, amint betölt a játék, meg úgy alapból a win/netezés is **** lassú.... Nincs valami ötletetek még a kinyírásra? Ráküldtem egy scandiscet, gondolom nemsokat ér. Mellesleg még manuálisan a Microsoft honlapról sem tudom frissíteni az XP-t, amiben a januári káros progik elleni frissítések vannak. Internet Explorerből csak névtelen.bmp-ként tudok képet elmenteni, még a gifet is.Próbáltam CA honlapról frissülni, meg lefutattam online keresést (az nem is talált semmit.)

    http://www.ca.com/us/securityadvisor/virus...s.aspx?id=65860

    Szóval semmi módszer nem jön be, akárhányszor írtom ki/karanténozom - újraindítom és ott van... signature-t meg nem szed le CA honlapról, verziószám baja van. Igazából nem érdekelne, ha nem lenne olyan lassú még a netezés is, mint egy P200-on.

    Újratelepítéssel (végső esetben) az a baj, hogy kb 150 giga adat van, ami kell. Nincs olyan progi, amivel már fent lévő rendszer alatt is particionálhatom a vinyót? Akkor átdobnam az adatokat, aztán a másik particióra új win fel. Vagy ilyenkor megmarad a vírus is? Remélhetőleg van más megoldás is erre időm/energiám mostanában nem nagyon lenne.

    Előre is köszi a segítséget.... És elnézést, ha rossz helyre írtam.

Új hozzászólás Aktív témák