Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Steelmanus

    addikt

    Sokan kerdeztek hogy mikent lehetne gyorsitani az XP-t.
    Erre talaltam egy cikket, amelyben az IOBit egyik segeprogramjat ajanljak megpedig az Advenced SystemCare -t
    Erdemes elolvasni, es hasznalni de csak a kovetkezo feltetelekkel !
    En a Pro valtozatot hasznalom, de sokaknak eleg a Live verzio is.
    Elsosorban kozephaladoknak vagy magasabb szinten alloknak ajanlom, mert egy rosszul elvegzett optimalizalas tobbet ront a rendszeren mint kellene. Ismerni kell hozza a Szerviz (service.msc) beallitasokat, es a Group Policity (gpedit.msc) jelenteseit.
    Mielott barki hozzaallna az optimalizalashoz eloszor csak olvassa el (tud magyarul) a kulonbozo funkciok jelenteset, es csak azutan allitgasson kedvere, vannak benne sablonok, de itt a lenyeg, mert pl.: ha a leggyorsabb Otthoni gep opciot valasszuk akkor eleg melyen belenyul a rendszerbe es aki nem tudja hogy mit kell visszaallitani, az poruljarhat.
    Elso lepeskent termeszetesen kell csinalni egy kulso programmal egy image fajlt a jol mukodo rendszerrol, ha valamit elcseszunk akkor vissz lehet allitani a regi bevaltat.
    Bar maga program is csinal mentest automatikusan a rendszer azon reszerol amit elallitunk,de fo az ovatossag. En mar minden beallitast kiprobaltam, ezert pl.: nem erdemes a Firefox beallitasait modositani vele,mert inkabb lassul mint gyorsul, es mindenkeppen erdemes bepipalni A gep halozatban uzemel opciot, mert kulonben nem fogja latni egy esetleges masik gep kabellal valo osszekoteset.
    Mindenki csak sajat feleloseggere buheraljon, ma adtak ki a frissitet verziot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák