-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bajnokfoto
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon kellene egy kis segítség a hozzáértőktől!
Tegnap megjött az új gépem minden tökéletesen működött(játékok,benchmarkok,programok). Reggel azonban mikor bekapcsoltam fekete képernyő és semmi más, resetelés után 3 kis pittyenés aztán kidog megint egy fekete hátteret egy oldal szöveggel.
Valami ilyesmiket írt: valami probléma lépett fel valami hardver digitális aláírásával, vagy esetleg kártevő van a gépen stb... A végefelé meg azt javasolja, hogy tegyem be a telepítőlemezt és javítsam a rendszert.
Nem minden kikapcs meg bekapcs után jelentkezik de valami gond van és nagyon zavar!
Eredeti Vista Ultimate 64bitem van!
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!!!Studio Manager / Lead Photographer
-
Bajnokfoto
csendes tag
Sziasztok!
Úgy gondolom, hogy egy általános problémával állok szemben de mégsem találok rá megoldást.
Pár napja autómatikusan resetel a gép, amikor akarok boot-olni, azt írja, hogy a ntoskrnl.exe hibás file (corrupt), és hogy javítsam ki a file-t a Vista dvd-vel (eredeti).Meg is tettem, minden ok, de ha huzamosabb ideig ki van kapcsolva a gép és bekapcsolom akkor ezt újra megcsinálja esetenként kék halál kíséretében. Mit lehet tenni ilyenkor? Az érdekes pedig az hogy ennek a fájlnak a system32-ben lenne a helye de ott nincs.
Előre is köszönöm a segítségeteket.Studio Manager / Lead Photographer
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Külpolitika
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Trollok komolyan
- Windows 11
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest