Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • havri1

    félisten

    Helló!

    2 kérdésem lenne :

    - Miért van az, hogyha beloginolok távoli asztallal rendszergazdaként, megszakítom a távoli asztalt, és a gépen akarok belépni rendszergazdával, akkor nem abba az állapotba lép be, ahogy otthagytam, hanem egy teljesen friss asztalba, mintha teljesen más userral lépnék be. Viszont ha visszaülök kliensgéphez, és ismét csatlakozok távoli asztallal, ugyanoda térek vissza. Tegnap 2008 r2 volt fent, ott ez nem volt.
    - Kezelőben nézve, a megosztásokban minden restart után, az összes meghajtómat megosztja így : c$ , d$, admin$, print$ stb. Hiába tölröm, restart után ismét megjelennek. Írja is, hogy ezt hiába törlöm, ott lesz. Ez idáig ok, de ezzel az a baj, hogy a hálózati media playerek is látják ezeket. Nem szeretném --> felesleges.
    Próbáltam úgy, hogy létrehoztam egy "asus" felhasználót, ennek a felhasználónak csak 1 mappát osztottam meg, "filmek". Látszólag minden ok, viszont a lejátszó ezzel a loginnal+pas -al nem tud belelépni. Rendszergazdával igen. Mi lehet a gond? (username+pass hót egyszerű , elírás kizárt) Nem is lenne rá szükség, de másképpen nem tudtam megoldani. Most mind a 2 medaplayer (asus o!play) a rendszergazdával loginol, és így műxik...

    Köszi!

    (amúgy sikerült az alaplap csere, egy s3 trio vgaval megy, de csak az alsó pci slotban, ott is 4 színnel :D telepítésre elég volt.. )

    havri

Új hozzászólás Aktív témák