Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Spet #91553 üzenetére

    Én meg, kb innentől, illetve a megjelenése napján vettem meg, csak ebbe botlottam bele. De főleg ebben az évben kezdtem igazából "anyázni" az MS-t, addig inkább védtem meg próbáltam mindenre megoldást keresni.
    Arról meg ne is beszéljünk, hogy mire eljutottam "agyilag", hogy ne minden telefonját próbáljam szinte ki, addigra kb mindegyiket ki is próbáltam, szóval annyi pénzt leraktam már az asztalukra, hogy most jogosan kapják tőlem az ívet, mert q...ra át..tak szinte mindennel.

    Viszont azt is hozzáteszem, hogy a csempés rendszer még mindig jobban bejön, mint a másik kettő, de ez már használhatatlan kategória.
    Most úgy vagyok vele, hogy morbid kíváncsiságból érdekel, hogy vajon ennek mi lesz a vége...
    A w10-nek, szerintem nagyjából még 1, max 2 éve van. Aztán annak is lőttek, mint a 8.1-nek. De ebben a "pár" évben nem lesz köszönet az MS részéről, mint ahogy eddig sem volt szinte semmiben!

    Végezetül annyit, ha én így látom, vagy úgy látom, nem muszáj ám azt mindenáron valakinek megcáfolni, elég csak ezt a topikot, vagy ezt a fórumot olvasni a win telefonokkal, hogy hányan léptek le és hányan jöttek? Az előbbire az arány brutálisan nagy, mint sztrádaszerte is, akkor viszont nem biztos, hogy a többség a hülye, vagyis azok a legyek, akik inkább a "sz@rra" szállnak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák