- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Mi a franc baja van az outlook alkalmazásnak ? Beállítottam, hogy ha balra húzom az emailt, akkor törölje. Erre van amikor ezt csinálja, van amikor meg megjelöli. WTF???
Kezd elegem lenni ebből a bénázásból. A Windows 10 használhatatlan jelen pillanatban is 950 alatt. Lassan egy fél éve megvan a telefon, és még mindig újraindulgat, nem bírja strapát, kuka az egész rendszer.Egy biztos, hogy kb 2 évig még használom ezt, aztán én elköszöntem ennek az egész MS-es valaminek. Egyedül az bánt, hogy ebben az esetben viszont nem lesz mire váltsak, mert az android -ios
fasiszta-szarházipáros a hátam közepére sem kellene. Szóval örülnék, ha nem lenne lassan monopolhelyzetben az idióta Google.[ Szerkesztve ]
PS4
-
tibike8
őstag
válasz jaffa 2843 #81600 üzenetére
Bal felső sarok szendvics menü, majd az Útvonaltervezés és azon belül meg a Beállítások menüpontban vannak ezek.
-
busman
veterán
Gondolom Cortana,csak insideren van..?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
félisten
-
Švejk
őstag
válasz jaffa 2843 #81600 üzenetére
-
Francia91
veterán
válasz snakebait #81610 üzenetére
Nekem .338-ason is 4-es van... Na majd rálesek, hogy mi a helyzet a frissítéssel
Más:
Kíváncsiságból nyomtam egy HR-t a Lumia 1020-ason a Windows 10-re (.338-as Build)
Eddig sem volt panaszom a Windows 10-re (8.1-re toltam rá mindenféle visszaállítás nélkül), de így pörgősebb lett, még jobban bejön."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
mrhitoshi
veterán
Öhm ez az újraindulás olyankor szokott fellépni, ha túl sok mindent csinálok egyszerre, gondolom stack overflow, és kihal a picsába a rendszer. Pl netezés közben már nem általános számomra, vagy olyan szituációkban, amikor tipikusan lehal az OS. De! meglehet próbálni akár egy szervizt, ezen ne múljon.
(#81608) confuser: Zseniális. Köszi!
(#81605) shteer: Alapból nem lenne bajom ezzel a rendszerrel, mert nem hiányzik az a két páros, sőt undorodom tőlük, csak mostanság szokott olyat művelni a telefon, ami eléggé felbosszantott. Viszont az kétségtelen, hogy az indulás óta sokat fejlődött, jóval kevesebb hiba van már csak bent. Az a nagy igazság, hogy azt a 2 évet úgy értettem, hogy addigra tuti meghal ez a windows mobilos front, és kérdés hogy mit kezdek majd magammal telefon téren, valamit ki kell találnom.
PS4
-
félisten
-
afk22
tag
válasz mrhitoshi #81612 üzenetére
Stack overflow meg ilyesmi szerintem nem nagyon johet szoba. Desktopon is nagyon el kell szurni valamit, hogy stack overflow legyen (pedig ott komplexebb dolgok vannak). Amugy meg az ilyen memoria dolgokat le tudja kezelni az oprendszer. Ezeknel csak az adott program hal bele. OS akkor hal be, ha valami OS komponens doglik le.
Inkabb olyan lehet, hogy hardware memoria gondja van olyan tartomanyban, amit normal esetben kevesbe hasznal a rendszer (pl a 3giganak a vegen van, ha jol remlik 950-esed van). Viszont amikor mar sok minden fut, akkor azt a fizikai memoriat is kell hasznalnia, es ekkor doglik bele. Desktopon volt ilyen nekem, hetente egyszer ketszer jott csak elo, forditas kozben, amikor mar annyi dolog volt elinditva, hogy elkezdte azt a memoriat is hasznalni.
-
consono
nagyúr
válasz Sjkolrd #81619 üzenetére
Már nem csak ott, nekem release preview ringen (TH) is frissült 5-ösre, így néz ki, mint ez, a verziószám is 5-el kezdődik.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Švejk
őstag
válasz sunpower #81621 üzenetére
Teljesen atrajzoltak a designt, gyorsabb lett, a 3d városok és az utcakép is rengeteget gyorsult, sokkal ésszerűbben jelennek meg a helyek/éttermek, a hamburger menü nyitogatása helyett minden alulra került, megjelentek a lapok, az útvonalterv és navigációs nézet újra lett tervezve, stb...
De közbenső pontokat nem lehet megadni továbbra sem.Francia91 Passz. Például a laptopomon .338-ra való frissítés után eltűnt az új térképek a pc-men meg megmaradt. Ki érti ezt? Én biztos nem. De Windows phoneod van, ne lepődj meg semmin
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Hmm... Most tűnt fel, hogy nincsenek üres ikonjaim Valamelyik rendszer vagy alkalmazás frissítés helyrehozta a Groove és a Weather hónapok ota hiányzó ikonját. Ráadásul az aksim is újra simán kibír egy napot, tetszik.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
dunc
nagyúr
A shareit app a legutolsó frissítés óta nem működik, kilép ha párosítom ....Valakinek valami tipp?
-
Angelinho
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Lumia 535-öm amit frissítettem windows 10-re. Amióta ez megtörtént, nem kapok sms értesítést. Ha belépek az üzenetekbe akkor írja hogy jött egy üzenetem de jelzést sehol nem mutat a telefon. Valaki találkozott ezzel a problémával? Illetve amióta az új rendszer van fent, rettentő gyorsan merül a telefon. Nincs bekapcsolva semmi (wifi, adatkapcsolat, hely...). Ha bekapcsolom a takarékos üzemmódot akkor tűrhető. 1 éves a telefon, az aksija még jó. -
starr
őstag
válasz jaffa 2843 #81635 üzenetére
Nem vagyok elégedett a Térképekkel. Mindig azzal szembesülök, amikor navigálnék, hogy ki van jelentkezve.
Így a kedvencek nincsenek meg. Mobil netem nincs, bejelentkezni sem tudok.
A v4 és a v5-nél is ezt csinálja.
Iránytű továbbra sem működik benne. -
havasil
csendes tag
válasz zsoltzsolt #81638 üzenetére
Cserébe olyankor meg nem mutatja a forgalmi adatokat és navigáció közben ez vissza sem kapcsolható. Tényleg van még hova fejlődnie.
-
Gawamatsu
senior tag
Az a vicces, hogy a román térképek 3 éve nem frissültek.
Van szerencsétleneknek az autópályájuk Kolozsvárnál (42km hosszú összesen.
Kolozsvár -> Marosvásárhely irányban offroad a vége - nem tudja hol van, visszafelé meg simán ránavigál a pályára.Továbbá tök hülye, ha letérsz az útvonaláról, a letérési ponthoz akar visszatarelni minenáron.
Hiába tervez újra magától, mindig visszavinne oda, ahol letértem az útról.Persze ha a menüben Újratervezésre nyomok, akkor megy neki az aktuális pozíciótól az új útvonal keresés.
Írtam is nekik, rakjanak ki újratervezés gombot a térképre, ne a menüben kelljen vacakolni, ha már nem tudják megcsinálni jól.
Fura az is, ha térkép nézebnem vagy (navigáció), ha jön egy hívás, jó esetben szétesik a kép és összevissza csíkok rohangálnak ami pár km után megszűnik.
Rossz esetben annyira lefagy a navi, hogy az aktuális pozíciót sem tudja, áll a térkép.
Navi restart segít. Report ment.Ha ez csak Lumia 650-en van a "gyenge" hardver miatt akkor sem OK.
-
Vodar
senior tag
Sziasztok,
Nekem a térképpel az a legnagyobb problémám, hogy amikor messze vagyok a legközelebb tömegközlekedési megállóhelytől, és tömegközlekedési útvonalat szeretnék tervezni, akkor nem képes rá. A Google maps ilyenkor mutatja, hogy merre induljak gyalog a legközelebbi megállóhoz.
Ezt más is tapasztalja?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Gawamatsu #81641 üzenetére
A leírásod alapján...
A te rendszered egyszerűen összeomlott.Más, egyáltalán működik rendesen, aránylag gyors a készülék?
Csak azért írom, mert nagyon pontosan és jól működött nálam mindig a navigáció rajta TH-n, és főleg most RS alatt pörög, dolgozik igazán.[ Szerkesztve ]
-
NGA
addikt
Ma próbálgattam a telefont, és baromira tetszik a W10m egérrel és billentyűzettel. Ha ki van kötve miracast-on egy tv-re, teljesen jól lehet használni a Word-öt, meg a böngészőt.
[ Szerkesztve ]
-
Ryoo
senior tag
Aki még nem ábrándult ki teljesen a platformból, és középkategóriában váltana, annak egy jó hír.
LinkNothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
félisten
-
őstag
válasz Gawamatsu #81644 üzenetére
Ezt én is írtam többször. Nálam L650(W10M) < L925(W8.1) Már ami a sebességet jelenti. De ezt nem tartom meglepőnek. Hiszen egy Samsung S5 simán lehet gyorsabb egy frissebb, de alacsonyabb osztályú J5-nél.
A korrekt összehasonlítás az L920 vs. L950 lenne.De mélyebbre ásva, a nagyobb gond inkább ott van, hogy az L650 vs L92x esetében a sebességbeli különbség nem a SOC-ból ered, hanem szerintem az OS-ből
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz bluemirage #81648 üzenetére
A L650 (W10M) viszont határozottan fürgébb a L920 (W10M)-nél, mindamellett, hogy a legfrissebb builddel az is teljesen használható.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest